Перейти до змісту

очередной срачЪ: Пионтковский и Пономарь


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

 

Тут осьо великий російський політолог Андрій Піонтковський (той самий, який свого часу наколядував, що "Путин уйдёт в 2013 году"http://echo.msk.ru/blog/piontkovsky_a/978262-echo/) вчора дуже сильно образився на допис Олега Пономаря аж від квітня минулого року, в якому той назвав його "псевдо-оппозиционером". 
http://anonymouse.org/…/http://www.kasparov.ru/material.php…
Ну, здавалося б - образився і образився, чого в житті не буває.
Але.
По-перше, Піонтковський виставив своє власне незадоволення на публіку. А, по-друге - поставив перед українськими ЗМІ, які розміщують його дописи (до речі, якщо не помиляюся, зараз це лише "Новое Время"), питання руба - або вони, знов-таки, публічно, виказують своє "ФЕ" на адресу Пономоря, або він відмовляється від подальшого співробітництва з ними ("яка прикра новина!").
Дріб'зковість Андрія Андрійовича в цій ситуації можна зрозуміти - довгі роки життя в російському політичному вакуумі звела будь-яку громадську діяльність мордорських лібералів до обміну між собою публічними листами, в яких вони доколупуються один до одного, хто, коли і як, кому що сказав - в тих залишках публічного простору, який в них ще залишився. 
А ось ультиматум Піонтковського до українських ЗМІ - це, знов-таки, черговий прояв імперських амбіцій (в цьому випадку - підсвідомий) "великороса" до опікуваних ним "малоросів", які самі не можуть дати собі ради. На його думку, це не Україна надає йому багатомільйонну аудиторію читачів та шанувальників, а він ощасливлює своїми роздумами та припущеннями (в яких, до речі, зазвичай потрапляє "пальцем в небо") українців. 
Агов, пане Андрію! Кому ви та ваші статті потрібні в Росії?
Та й в Україні, до речі, також?

 

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...