Перейти до змісту

Хеллз Енджелс


Rost_I

Recommended Posts

Вчора обігнали мене два байкери в отаких кольорах

http://dlm4.meta.ua/pic/0/21/196/Z9Gw1Lr8Ha.jpg?&srd=dlm2.meta.ua?id=1426659

 

Шкода, що не встиг сфоткати та розгледіти до якої чепти (відділення) вони належать.

 

А тепер, не дивлячись на те, що одним з найбільших догматів тру байкерів є постулат "байкери поза політикою", хто скаже, чому варто згадати про них тут, на політичному форумі, га? ;)

Link to comment
Share on other sites

Хих, одразу видно, що тут зовсім не тусять мотоциклізди.

Отже по-порядку.

Хеллз енджелс - найбільш відомий у світі мото клуб. Один з найбільш чисельних усвіті. Та найбільш легендарний. Цей мотоклуб свого часу чи не найбільше вплинув на формування байкерської субкультури. На цей клуб орієнтувалися при створенні безліч нових байк клубів. Зокрема, на теренах колишнього совку. Тож не дивно, що саме їх копіювали "Ночниє волкі". 

Ось для прикладу як про них писали на Заході

Meet the Night Wolves – Putin's Hell's Angels

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/10670244/Meet-the-Night-Wolves-Putins-Hells-Angels.html

Link to comment
Share on other sites

Але з часом, "Ночниє волкі", як це люблять робити усі москалі почали заявляти про свою, ніби то унікальність, самобутність, і, звісно, претендувати на першість серед усіх байкклубів на теренах пост-совку. Вони почали відбудовувати власну ідеологію та згодом стали частиною "руссскага міра". Ясна річ, вони стали агресивними ідеологічними ворогами західної байкерської субкультури. А зрештою оголосили "Хелз енджелс" - ворогами "рускага міра", православія, і ледь не усього людства. Залдостанов активно пропагував клеймо "ангели пекла" - це уособлення бісовства, сатанізмі тощо. Ну це як при совку КІСС - були нацисти за подвійне написання літери С.

Link to comment
Share on other sites

А в минулому році Хірург взагалі ініціював репресії іноземних байкерів в Раші.

"Лидер путинского мотоклуба "Ночные волки" Александр Залдостанов (Хирург) обратился в Совет федерации и Генеральную прокуратуру РФ с просьбой запретить деятельность мотоклубов "Hells Angels" и "Bandidos", аргументируя это тем, что их члены "отвергают законы в принципе"

По мнению Залдостанова, данные мотоклубы "могут быть использованы в качестве основной боевой силы при инспирированной из-за рубежа "цветной революции", — передает "Коммерсантъ".

В запросе от имени движения "Антимайдан", одним из основателей которого является, утверждается, что мотоклубы Hells Angels и Bandidos являются иностранными организациями со штаб-квартирой в США, не соблюдают законы РФ и участвовали в событиях на Майдане."

http://apostrophe.com.ua/ua/news/world/2015-08-13/bayker-putina-nastrochil-donos-na-svoih-konkurentov/32459

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...