Стиви Джи Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 Тарас Білка поделился своей публикацией.1 чТарас Білка1 ч · SaporoshjeДуже прикро, що, в принципі, непоганий музикант арсен мирзоян (Арсен Мірзоян) виявився кретином безголовим, нездатним розділити чуже горе. Ну що ж... пішов чистити плейлист.Оперуючи термінологією "діряві поліцейські" і захищаючи якийсь там "кодекс" вбивці і виродка опустився цей персонаж для мене надто низько...Кому цікаво - скрін з коментарів публікації Сергей ЛукинBorys Filatov, зверніть увагу. І не знаю... наприклад, забороніть його концерти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 тепер знаю, хто такий ... Арсен Мірзоян а хто такий Тарас Білка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стиви Джи Posted September 26, 2016 Author Report Share Posted September 26, 2016 тепер знаю, хто такий ... Арсен Мірзоян а хто такий Тарас Білка ? запорізький журналіст Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 *леса думала, што ето ведко контр-ундервуд* Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 запорізький журналіст дякую! тепер знаю журналіст ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стиви Джи Posted September 26, 2016 Author Report Share Posted September 26, 2016 *леса думала, што ето ведко контр-ундервуд* а чому-"контр"?я не зважаю на лай всіляких мосьок, які за мною по гілках гасають Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Posted September 26, 2016 Report Share Posted September 26, 2016 стратчь? стратчь! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts