Перейти до змісту

може нашим журналіЗдам трохи відпочити?


legreen

Recommended Posts

Це тільки мені так здається, що зараз якраз той випадок, коли "краще жувати...?" От якого хріна по всіх каналах обсмоктувати той "рехверендум", коли всім притомним планетянам ясно, що ніякого референдуму не було й не могло бути? Який "глибокий зміст" в оцих підрахунках процентів та з'ясуваннях коліру штанів? "Ку" я їм робити не буду, навіть якщо вони усі у жовтих ... вийдуть! Повилазили  на екрани з "розумними" сурлами, та лікують нас, що вони голоси нетак порахували, що Бамаги на ксероксі надруковані, та печатки не "мокрі"... А що, якби бамаги були з водяними знаками, та з мокрими печатками, то ця вакханалія стала би законною? 

Панове медійники, якщо вам вже немає про що казати, то може пішли-б ви ... поїли трохи? А про правдивість, повність та своєчасність надання актуальної інформації..., то вже якость і невдобно казати...  :td:

Link to comment
Share on other sites

Доний писал об этом вчера


Про недолугість інформаційного висвітлення ( з українського боку) псевдореферендуму на Луганщині та Донеччині.

Яку картинку нам показує українське ТБ, які інформаційні повідомлення рясніють навіть в інтернеті? Звідки? З Донецька, Маріуполя, Луганська. Тобто, з тих міст, де українська влада не спромоглася втримати ситуацію, і де сепаратисти зорганізовують свої шабаші. Я перепрошую, а журналісти і київська влада знає скільки на Луганщині і Донеччині міст і містечек? Донеччина-52 міста і 131 містечко(смт), не кажу вже про села і селища. Луганщина-37 міст, 109 містечек(смт), і безліч сіл, селищ. Хіба не можна було владі зорганізувати кілька телекамер показати ті міста, де НЕ ВІДБУВАЄТЬСЯ ніякий псевдореферендум? От наприклад, чи відбувається він в україномовних слобожанських районах Луганщини? Але такої КОНТРпропаганди я особисто не бачу.Може хтось бачить? Власне, все це наслідок відсутності єдиного антикризового штабу, який би координував би не лише АТО , а й інформаційну політику, контролював би відновлення виконавчої вертикалі влади в цих регіонах і т.д.
Луганщина і Донеччина різні в своєї територіальних одиницях-районах.Так, складна ситауція в обласних містах і в кількох крупних містах, це прикра правда. Але багато районів-проукраїнські. За них слід боротися.Їх треба захищати в першу чергу(їхнє населення-убезпечити від заїзжих терористів(так, саме-ЗАЇЗЖИХ.Бо в Лугаську, Донецьку, Маріуполі є власні проросійські фашисти, а в тих містечках-фактично нема). У нас же "зливають" всю Донеччину і Луганщину цілком. Як в Криму навіть не спробували поборотися за Північний Крим(де багато етнічного українського населення) і Степовий Крим загалом(з компактним кримсько-татарським населенням), так зараз не боряться за проукраїнські регіони на Луганщині і Донеччині.А вони, ці проукраїнські регіони там є. Там за них треба боротися! А сьогодні(11 травня)-показувати по ТБ саме ті регіони, де НЕ відкрито жодної дільниці з псевдореферендуму! Чому це не робиться??? Де реальна контрпропаганда з боку кивської влади? Не базікання на брифінгу,що щось робиться, а реальна контрпропаганда???

Link to comment
Share on other sites

Та-да, зла не вистачає... звикли чорнуху гнати...

а за москальскі хвільми, та шоу типу " тупий - ще тупіше" уже "уплочено"?

ну не можна в такий час робити сітку мовлення як раніше! Країна окупована братворогом! Війна, люди гинуть!  :X

Влада замість дій якусь "локшину" продукує... а ці фахівці ії (ще й зі своєю інтерпретацією) нам на вуха вішають.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...