Перейти до змісту

Ну що ми все про поляків та про поляків. Поговоримо про... польський all inclusive!


Recommended Posts

Страхування від наслідків надто активного відпочинку в стилі all-inclusive набуває популярності у польських відпускників
 
http://nashapolsha.com.ua/wp-content/uploads/2017/07/07-07-17-2.jpg

 

У Польщі збільшується кількість страхових компаній, які гарантують безпеку відпочивальникам, які перебувають під впливом алкогольних напоїв. Як пише Forsal.pl, це заслуга збільшення популярності подорожей типу all-inclusive.

Уже понад 70 відсотків закордонних подорожей продаються у Польщі з опцією “все включено”. Для порівняння декаду тому цей показник складав лише 38% – випливає з даних Travelplanet, провідного посередника на польському туристичному ринку. Тренд потяг за собою зміни пропозицій туристичного страхування. Компанії почали пропонувати відшкодування у випадких, до яких дійшло, коли клієнт був під впливом алкоголю.

Одні з перших компаній, що ризикнули на такий крок Allianz Polska і Mondial Assistance. І не прогадали, протягом року від появи пропозиції, продаж таких полісів перевищив 30 тисяч штук. Звісно ж, в обох компаніях більший захист пропонується за додаткову оплату. Щоправда, не вельми суттєву: до прикладу, для двох осіб, які прямують до Греції стандартний поліс коштуватиме 98 злотих, а “алкогольний” – 107.

Різні страхові компанії пропонують таку послугу за різну доплату. А от Generali пішла на крок вперед і від кінця червня взагалі не вимагає додаткових оплат за страхування наслідків споживання алкоголю. При цьому всі компанії відзначають популярність цього виду страхування не лише влітку. Більше того, в зимовий період відшкодування подеколи значно суттєвіші, адже лікування різноманітних переломів на гірських схилах обходиться не дешево, а постраждалого часом доводиться транспортувати гелікоптером, що теж не безкоштовно.

Водночас, ще на тверезу голову краще запам’ятати, що страхові компанії не зобов’язані покривати збитки від геть усіх випадків. Так, у Generali відповідальність закладу стосується витрат на лікування і наслідків нещасних випадків. У Allianz — це лікування, так званий assistance і наслідки нещасних випадків, а в InterRisk — тільки кошти на лікування, допомога в подорожі, порятунок і пошук. От тільки нічого не повідомляється про вплив ступеню сп’яніння на рішення про відшкодування. Та в будь-якому випадку краще та безпечніше не зловживати, особливо в спекотну погоду і вдалого Вам відпочинку, якщо такий плануєте.

 

http://nashapolsha.com.ua/strahuvannya-vid-naslidkiv-nadto-aktyvnogo-vidpochynku-v-styli-inclusive-nabuvaye-populyarnosti-u-polskyh-vidpusknykiv/

Link to comment
Share on other sites

Відпочинок у Хорватії тут, до речі, скрізь у рекламах бачу

дражняться, гади

так ты виать часто ходишь по сайтам связаными с хорватией..

вот гугл т ебе и подкидывает рекламку. :D

Link to comment
Share on other sites

та ні. У вікнах турагенцій. На вулицях

 

Будеш сміятися, мене ФБ якийсь час зодовбував пропозиціями вступити у групу "русско-сербской дружбы"

Уявляєш собі цю картину....

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

та ні. У вікнах турагенцій. На вулицях

 

Будеш сміятися, мене ФБ якийсь час зодовбував пропозиціями вступити у групу "русско-сербской дружбы"

Уявляєш собі цю картину....

хорватию надо бронировать уже на следующий год..в феврале...марте уже 5 и 4 звёздночной хорватии  не будет..всё будет в стопе..да трёхзвёздночной тоже не очень много будет..

Link to comment
Share on other sites

страна которая бронироваться в основном за 8 месяцев..

и сука цена держится серавно..(понятно шо не такая как за месяц но всё же недёшево)..

хорваты конечно молодцы..

вся евроа у них на отдыхе летом..

Link to comment
Share on other sites

та там у будь-якому пансіоні прямо на місці можна знайти. Я дофіга sobe бачила у розпал сезону. Ти ж знаєш, там клоповників нема.

Мені воно зараз не на часі тут хоча б на уік-енд на якусь там нещасну Балтику попасти. Вже кілька разів скасовувала бо на диво, дістатися туди геморойно ну а по-друге погода зашибісь - +17 з дощем

 

*жабка в пєчалі*

Змінено користувачем Françoise
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...