Перейти до змісту

Смерть ворогам? Ні, украм!


Recommended Posts

Харківський суд відпустив сепаратиста
 
25590003_174853656446940_133921363_n.jpg
ср, 20/12/2017 - 15:14

"Смерть украм!" – саме з таким гаслом сьогодні звільнився з-під варти один із лідерів харківського сепаратистського руху "Юго-Восток" Юрій Апухтін. Це – гасло нашої "реформованої" судової системи.

Сьогодні, 20 грудня, у Харківському апеляційному суді Харківської області відбулось засідання по сепаратисту Юрію Апухтіну. 23 травня 2017 року Київський районний суд засудив його до 6 років позбавлення волі.

Сьогодні ж, суд у складі головуючого судді Савенка М. Є. та суддями Гришиним П.В., Протасовим В.І., випустив Апухтіна з-під варти.

В судових дебатах прокурор заявив на необхідності продовження терміну до 8 років, однак суддівська колегія не лише не задовольнила позов, а й зменшила термін утримання до 5 років. З урахуванням Закону Савченко (Апухтін перебуває за ґратами з 2014-го року), сьогодні керівника "Юго-Востока" було звільнено прямо в залі судового засідання.

Підтримати, а згодом і привітати нещодавно засудженого прийшли і його однодумці у складі не більше 10-ти осіб!

Доки харків'яни та усілякі "патріотичні спільноти" міста займаються своїми справами сепаратисти, не приховуючи своїх поглядів, виходять на свободу. Через відсутність громадського інтересу та завдяки підтримці місцевої влади вороги не бояться влаштовувати антиукраїнські акції, вбивати патріотів та перетворювати Харків на осередок сепаратизму!

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...