Перейти до змісту

Щодо розвитку АТО


PRom

Recommended Posts

Посєтіла мисль - для більшості наша влада тупа і імпотенти в плані АТО ( ну і не тільки в цьому), але в такому штучному затягуванні є кілька позитивних моментів.

- Армія/Нацгвардія/Батальйони самооборони - отримують досвід, спорядження, відпрацьовують координацію, стрільби і тд. ІМХО, це вперше такого масштабу навчання ЗСУ від часів незалежності. Зле звісно, що наші хлопці гинуть, але я не про то.

-Донєцка Иліта - тут взагалі плюсів багато, але основний, що відтягуванням АТО Киїів поставив рака Ахмєтова. Якого вже потихеньку починають пресувати власні викормиші.

 

 

Хез, яку комбінацію наші грають в парі і США по вирішенню проблем на Сході і з москалями, але візуально поки що ми в певному позитиві.

 

зі про жетрви не треба, мені наших людей шкода. тема не про це.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Можна казати "хе-хе"?

 


"Лидер так называемой "Донецкой народной республики" Денис Пушилин в Москве объявил украинского бизнесмена Рината Ахметова врагом Донбасса. Об этом он сказал на пресс-конференции в Москве, передает УНН со ссылкой на ТВi". Ринат Ахметов в определенный период мог стать героем Донбасса, но стал его врагом. Он поддерживает киевский режим, он фактически поддерживает агрессию по отношению к народу, поэтому отношение к нему сейчас крайне отрицательное", - сказал Пушилин.

Он также заявил, что ДНР не готова вести переговоры с властями Украины без посредничества России или любых международных организаций. По словам Пушилина, он консультируется с российскими политиками, но пока ДНР не признали "республикой, которая состоялась"."

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...