Перейти до змісту

Служба безпеки України, 4 роки в АТО


DA'

Recommended Posts

Reload Page to see tweet..Link..

 

Педроботствуєш потрохи?

Цей боян вже постили 100500 разів, завдяки педроакаунту "ВікторіяНеПравди"

Змінено користувачем Птах Сорока
Link to comment
Share on other sites

Педроботствуєш потрохи?

Цей боян вже постили 100500 разів, завдяки педроакаунту "ВікторіяНеПравди"

Сорока, я не педроботствую, мене дуже сильно дратують "суцільна зрада" і особи, які вважають, що їм усі винні облаштувати райське існування. 

 

Тут сьогоднішнє:

Reload Page to see tweet..Link..

Змінено користувачем DA'
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
22008329_1528328510581321_41809362897686

 

 

«Тупые сажатели цыбули скинут нам бабок»: лонгрід про терористів і привид опери

 

Цією публікацією я сподіваюсь завершити тему львівського балету, яка несподівано, навіть для мене, довго резонувала у медійному просторі. Нагадаю, що мене звинувачували у спробах очорнити світле і добре ім`я Миколи Санжаревського. А почалося все з банальної світлини з прапором терористичного угрупування «днр» на сцені білоруського танцювального фестивалю, де брали участь і учні героя публікації.

VKu2MvwwQMa8IwO5ZBSkOMFbtFm5lGFs7mC9wdId

Але то була верхівка айсбергу і до складу допису не увійшло і половини матеріалів, які я можу оприлюднити лише зараз, з певних причин. В тому числі і через слідчі дії Служби безпеки України.

Йшлося тоді про той триклятий прапор, поширення антиукраїнської пропаганди через адміністрування груп «Антимайдан» у соціальних мережах. А також збір коштів для бойовиків «днр» через поширення постів у різноманітних групах, включно із закордонними.

У цьому дописі ви дізнаєтесь, як саме все відбувалося, деталі, що шокують навіть більше самого факту злочину і проливають нове світло на те, якими методами працює ворог. Це пам`ятка для тих, хто допускає гуманізацію злочинців, що планували знищення, як держави в цілому, так і окремо кожного (!!!), хто мав би позицію на користь суверенної України. І безглуздо думати, що все скінчилось і що є якісь терміни давності. Їх немає і не може бути, адже війна триває.

Отже, пристебніть паски безпеки. Поїхали.

https://enigma.club/articles/benefis_baleruna_chastina_tretya_ostannya

Змінено користувачем DA'
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

У Києві СБУ затримала російського шпигуна - працівника стратегічного підприємства Міноборони України

15:42, 21-04-2018

Співробітники контррозвідки Служби безпеки України спільно з Головним слідчим управлінням СБУ викрили працівника одного із стратегічних підприємств Міністерства оборони на шпигунській діяльності на користь країни-агресора.

Правоохоронці встановили, що уродженець РФ, полковник запасу Збройних Сил України у липні 2017 року під час перебування у близьких родичів на території Росії був завербований кадровим співробітником російської воєнної розвідки.

За грошову винагороду колишній український військовий здійснював збір даних для передачі російським кураторам інформації з обмеженим доступом у сфері оборони нашої держави. Спецслужби РФ, зокрема, цікавила інформація щодо виконання державних оборонних замовлень та розробок новітніх авіаційних систем виявлення безпілотних літальних апаратів, що використовуються під час проведення антитерористичної операції на cході України.

Крім того, на виконання завдання представника ГУ ГШ Збройних сил РФ агент намагався придбати безпілотний літальний апарат українського виробництва з метою подальшої його передачі країні-агресору для здійснення повітряної розвідки.

Оперативники спецслужби задокументували, що зв'язок з «кураторами» шпигун здійснював під час поїздок на територію РФ та за допомогою листування електронною поштою.

Після виконання «завдань» зловмисник планував виїхати до країни-агресора та отримати російське громадянство. Також встановлено, що за сприяння співробітника розвідки РФ громадянин України уже отримав посвідку на проживання в Росії та переоформив військову пенсію для її отримання на російській території.

Співробітники СБУ затримали шпигуна у Києві на робочому місці.

Під час проведення обшуків за місцями роботи та проживання фігуранта справи правоохоронці вилучили матеріали, що підтверджують його протиправну діяльність.

Наразі затриманому повідомлено про підозру в скоєнні злочину та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 111 (державна зрада) тривають слідчі дії.

Операція з викриття зловмисника проводилась під процесуальним керівництвом Головної військової прокуратури.

n_4674_32021427.jpg

n_4674_57343232.jpg

 

- See more at: https://ssu.gov.ua/ua/news/1/category/2/view/4674#.A5beWlMW.dpbs
Змінено користувачем bobrdobr
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Шевченковский райсуд Киева продлил еще на два месяца, до 20 июня, меру пресечения в виде содержания под стражей для подозреваемого в работе на российские спецслужбы бывшего заместителя руководителя протокола премьер-министра Владимира Гройсмана Станислава Ежова.

 
 
«Продлили на 2 месяца», — сказал адвокат адвокат Владимир Шпирук. При этом он отметил, что решение было принято ранее.
 
Он также выразил сомнение, что в ближайшее время может быть изменена мера пресечения Ежову.
 
Против Ежова открыто уголовное производство по ч. 1 ст. 111 Уголовного кодекса Украины («госизмена», наказание от 12 до 15 лет тюрьмы).
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...