Перейти до змісту

Гадаю білоруси загубили свою державу.


кноп

Recommended Posts

Останнім часом там трохи намагаються її реанімувати. +, гадаю, у Бресті переважно "панаєхавшиє"

У Мінську є у центральному шопінг-молі точка, де продаються усілякі сувеніри в етно-стилі, то там продавець виключно білоруською обслуговує.

Приколько було, я з ним українською, він білоруською, спілкувався вочевидь з задоволенням. Там якась пара з Москви стояла то в них очі були розміром з біловезького зубра

І так само біло з персоналом у Мирському замку. Їм просто вочевидь біло в кайф мене слухати, це на обличчях було написано

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Всі імперії розвалюються, колись і Кацапстан розвалиться, а білоруси почнуть тікати "геть від Москви". Але це не скоро, і їм доведеться пройти весь шлях самим, і ще складніший, ніж наш...А нам треба розуміти - що вони союзники кацапів наразі, у всіх сенсах, і нам точно не "братушки"

Link to comment
Share on other sites

 

 


Приколько було, я з ним українською, він білоруською, спілкувався вочевидь з задоволенням

Нещодавно  познайомилася  з  одним  молодим  чоловіком  з Білорусі.  Розмовляв  українською  так,  що  не  могла  повірити,  що  він  білорус.  Навіть  була  чисто  галицька  вимова.  Робив  дисертацію  у  Львові.  Білоруську  вивчив  вже  в  інституті.  Переконаний  литвин,  мені  було  дуже  цікаво  з  ним  порозмовляти. 

Очевидно,  що  в  Білорусі  є  багато  людей,  що  усвідомлюють  себе  литвинами.  Цікаво,  чи  є  хоч  там якісь  національно-просвітницькі  громадські  організації?

Link to comment
Share on other sites

За просвітницько я не знаю а от 'атрад Пагоня'існує.

Думаю, зрозуміло, де вони і на чиєму боці :)

Я  теж  українців  інформую,  хто  такі  литвини  і  показую  їхній  герб  "Погоня",  благо  є  такий  у  центрі  Львова.

Link to comment
Share on other sites

Пагоня. Вони просто завжди це виправляють, для них суттєво саме лицвинський правопис ставити.

Ще духовний гімн в них гарний, 'магутні (Я не маю на смарті цієї літери російською розкладкою) божа'

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...