Перейти до змісту

мояноваполіція# в надійних руках


OldBoy

Recommended Posts

Начальника Управління патрульної поліції Києва Юрія Зозулю (більше відомого під прізвиськом «Укурок») злі язики давно звинувачують у надмірному вживанні наркотиків. Втім, справедливості заради, треба зазначити, що любимчик Авакова й сам регулярно надає приводи так про нього говорити. Ось, наприклад, 11 травня 2018 року Зозуля написав на ФБ, що він доручив слідчим Управління патрульної поліції в м.Києві в найкоротший термін розслідувати кримінальне провадження за фактом бійки між охоронцями та радикально налаштованими громадянами, яка трапилась під час лекції київської філії «Amnesty International».

Це ж скільки косяків треба було викурити, щоби вважати патрульну поліцію органом досудового розслідування й навіть на правах прокурора давати якісь вказівки неіснуючим слідчим (яких у патрульній поліції немає й бути не може)? Напевно, «Укурку» примарилось, що прокурор Києва взяв його на роботу й доручив здійснювати процесуальне керівництво в кримінальних провадженнях, що розслідуються Слідчим управлінням Головного управління поліції в м.Києві.

32191315_2032735133609941_63913754935636
 

 

Link to comment
Share on other sites



Угон мотоцикла брата Найема под судом по вопросам избиения самого Найема - это апофеоз, мне кажется. Реформа правоохранительной системы удалась во всех смыслах.


Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...