Перейти до змісту

СБУ знайшла докази злочинної діяльності КПУ


Сашко

Recommended Posts

Служба безпеки України передала Міністерству юстиції матеріали, які засвідчують антиконституційну діяльність Комуністичної партії України. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві повідомив голова СБУ Валентин Наливайченко.


«У минулий четвер за моїм підписом до Міністерства юстиції передані матеріали, які засвідчують антизаконну діяльність Комуністичної партії», - сказав Наливаченко.


За його словами, матеріали складаються із трьох блоків. Зокрема, мова йде про причетність КПУ до зазіхання на конституційний лад нашої держави; участь у незаконних, а іноді організованих формуваннях в Луганській області; відмивання грошей - рахунки, особисте майно фізичних осіб, які в своїх деклараціях компартійних ніколи не згадували про них.


Раніше в. о. Президента України Олександр Турчинов направив листа Міністерству юстиції України, в якому просить відомство вжити заходів щодо заборони Комуністичної партії України.У Сьогодні міністр юстиції Павло Петренко заявив, що міністерство вже звернулося до ГПУ та СБУ з проханням розслідувати можливі правопорушення з боку керівництва Комуністичної партії.


 


http://hromadske.tv/society/sbu-znaishla-dokazi-zlochinnoyi-diyalnosti-kpu/


Link to comment
Share on other sites

Вангую соплі і воплі і разману памаду по Пєцєному лістсу. Лавров зробить чергову заяву на Радбезі  ООН.

Красножопі перебазуються в ДНР і Моцкву, де будуть постійними гостями Кісєльова і всяческіх ток-шоу.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...