Перейти до змісту

Шкандаль! багаті буратіни платили за своїх тупеньких діточок, щоб потрапили в універи


Dilbert

Recommended Posts

Покемон гоу будет собирать всех однотипных дрочунов в одном месте и социализировать

Жесть, я біля Marina Bay Sands бачив пару тисяч азіатів що ловили покемона!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

ПЛюсую. Новейшая украинская история. Черновицкий университет до электронных списков. Крутелики платили в виде взяток за то, чтобы их дети попадали на бюджетное (бесплатное) отделение. При этом можно было спокойно заплатить гараздо меньше за платное отделение и без шума и пыли поступить ребенка в универ. Но. У них было соревнование кто круче и богаче и больше даст, чтобы дитя попало на бесплатное. Просто когда бабла дофига всюду начинается меряние пиписьками. А меряться можно чем угодно. тут людская фантазия безгранична.

 

Образование ребенка в Айви Лиг - для многих "верхолазов" - так же  вопрос крутизны и пристижа. 

Link to comment
Share on other sites

в універи не тільки за знаннями ходять, по -перше, дофіга тінейджерів вперше від маминоі цицьки одриваються у 18, вчаться бути самостійними

а по-друге, багато хто чоловіка-дружину собі шукають і знаходять, і друзів

по-третє амортизація безробіття, не вештаються 4 роки Бог зна де

Link to comment
Share on other sites

Люба система де замість знань починають приймати керуючись вншими критеріями загниває .Повинно бути тільки рівень знань ,на основі шкільних тестів чи вступних без преференцій сліпим,глухим,сиротам,кольоровим чи спортсменам.

ти це напиши трампу,бо його зятьок так в гарвард поступив.Правда там сват просто побудував будинок для гарварду і ,о диво синок  поступив....Хоч то не було ноухав,так до того поступали багато багатих у яких діти "буратінами " були. Цілі корпуси будувалися,"доброчинні датки вкладалися мільйонні і т.д. підняти ті всі матерали за століття по всіх вузах і співставити з датами початку навчання нащадків-там рахунок піде на тисячі. на оправдання минулих-ті хоч давали і створювали БАЗУ для навчання наступних поколінь,а сьогоднішні просто примітивно дають взятки нечистим на руку ділкам.Тобто користі для універу ніякого крім пониження престижності після таких провалів. Ну і якість випусників відповідна.А це ж майбутня еліта-правда вона еліта тільки в рубриці-лідер по лайках в інстаграмі,селебреті статусу кардашян і т.д.Інші часи і інші лідери студентства. :D

Link to comment
Share on other sites

А в армію на 4 роки слабо?.і школа життя і на універ зароблчть

драфту захотів? :lol2:  не за то боролися вони,щоб нащадки в парашу без лакея ходили .Всеодно відкупляться як додік з "проблемами кістки".Трамп же теж від призиву відкосив.Керрі  відслужив,а от додік злиняв.тепер головнокомандувач.Мішин екомплішед. B-)

Link to comment
Share on other sites

Жесть, я біля Marina Bay Sands бачив пару тисяч азіатів що ловили покемона!!!

ось коли хуйло (не він так другий) піде ситих бюргерів потрошити,перед тим його ІТ пошлють такого покемона і зберуть всю верхівку командного складу ворога :D ,потім одна бомба і все. Або переріжуть всю електрику та вигоди в містах і бюргер сам винесе свою владу і армію,коли хуйло побобіцяє теплий сортир,клозетний папір і воду в пляшках......Сарказм,але не далеко до правди.Ситість розбещує,а коли вона в поколіннях,то інфантильність у парослі вражаюча. Тіло( грубо називаючи людську особу) треба тримати в тонусі.а це-напівголодну,вишкоелну підкорятися наказу без задумування і готову покласти голову за миску рису.пасіонарії виживають,канапні гинуть.Природній відбір в дії і до біса ту цивіліза2цію.

Link to comment
Share on other sites

Драфт був обовязком тих хто мав право голосувати.Це найкраща система.Тут Діл пише що в універах не вчаться а робляться самостійними.,школа життя.Це їм буде ще краща.

Щодо Трампа то основні замішані в цьому затяті деми які Трампа ненавидять.Ще раз показує двулицість демів які топлять за права бідних пригноблених,чорних,зелених ,голубих а самі жваво відпихають оточуючих пеонів на шляху до щастя.Один в один комуністичні підари часів Серусеру які з трибун будували комунізм а самі напихали торби ікрою в розподільниках.

Link to comment
Share on other sites

А что он не так сказал? Драфт был? Да.

Был обязанностью? Безусловно и обязательно.

Кто брался в Драфт? только граждане США, между 18 и 25 лет. Компалсори конскрипшн драфтует между 17 и 45 лет согласно Конституции. Видимо на случай тотальной войны.

Имеют все эти люди право голосовать? как раз с 18ти лет. Или 17ти в праймариз в некоторых штатах

НАкидать ссылок или сами справитесь с гуглом?

 

Или вы опять неверно поняли прочитаное?:))

Link to comment
Share on other sites

Перед тем как повторять чью то глупость нужно ознакомиться с историей вопроса.

Когда был драфт и когда получили право голоса 18-летние.

 

Накидать ссылок или сами справитесь с гуглом, пустомеля наш? :)

Link to comment
Share on other sites

Рівень  знань  це  тільки  частинка  того,  що  мало  б  дати  перепустку  у  вищий  світ (якими  вважаются  гарварди).  До  нього  додається  внутрішній  стерженьок  і  відповідне  виховання.  Неотесаного  бидла  навіть  з  великим  запасом  знань  там  не  хочуть.

Змінено користувачем shpylka
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...