Перейти до змісту

вангую скоро почнуться вкиди правди про корупцію і зраду генштабу і палковників що призвела до системних котлів перед мінськими1,2


Aelit

Recommended Posts

українське супсільство просто не датне мислити - інакше б вже давно осягнуло що системні масові котли  які призвели до капітуляцій підписаних в мінську це наслідкии звичайнної системної тотальної корупції українського суспільства - , генштабу і вииих командирів як  їх частини. наївно думати що все і скрізь і вс іокрумповані а керінвицтво зсу сбу мвд ні. а зваживши на повні системні провали цих відомств -- то все очевидно. але українцям коупція і зрада норма то  ж і це для них не злочин.

 

нікого не цікавть звідки у гелетея після котлів явились гроші на купівлю замку в англії за 22 лямя фунтів. 

Link to comment
Share on other sites

Так а шо пруф є?

Садиба в неоколоніальному стилі і з великою територією знаходиться біля Імінгема (графство Лінкольншир) і коштує 23 мільйони фунтів стерлінгів. Містечко не сильно розкручене, але престижне.

Взагалі, треба сказати, що українські політики люблять Англію. Тут знаходяться апартаменти Ріната Ахметова — одного з найбагатших українців, також квартирою в Лондоні в своєму розпорядженні дочка екс-президента Кучми.

До слова, з 15 жовтня 2014 року Гелетей обіймає посаду начальника управління Державної охорони України.

Джерело: Закарпатський Кореспондент

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...