Зєльоний кракаділ Posted March 7, 2022 Report Share Posted March 7, 2022 Тримайтесь, дорогеньки! Ну шо ж поробиш… Але все не так страшно, як кажецця.Ну страшно, паскудно, бляді навіть авіабомби ФАБ застосовують, но! наша задача – пєрєстать рефлексувати і пристосуватися до того, шо ЄПсіхологі кажуть за тиждень – хоча досить пари днів! Норм буде. Пара днів – і все. Ми боїмось, шо нас вбють чи поранять. Покишо при навіть диких бомбардуваннях, отримати поранення чи завал – це як виїграть в лотерею мілйон долярів - Кажіть собі це постійно!Обстрєли – це громко, страшно, но малоеффєктівно. Подумайте про «виграш». Вам стане легше. Стопудово. Провєрєно. Ребята, я через все це пройшов.Знаю як нєдєлю сидєть бєз інета, свєта, бєз води. Вокруг нас літало все шо можна, а падалоо…через вибітиє окна ми кашляли, постійно шло якась хімія. Но вижилі і навіть закашляли зарз лише від мікрона Дорогіє мої українці! Солнишкі!Рєбята!Скоро всьо закончіцця!!Тараканів вже не вистачае. Скоро їм пи3да.Потримайтесь трішечки!!!Ви – ЗМОЖЕТЕ!!! С ув.Зелений крокодилякий шалено дуже хочену прямо несамовитобажає паєбацця в ачко 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Posted March 8, 2022 Report Share Posted March 8, 2022 Цитировать можно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts