Перейти до змісту

снг прощай...


forever young

Recommended Posts

Заместитель министра иностранных дел Украины Даниил Лубкивский подтвердил начало процедуры выхода Украины из Содружества Независимых Государств (СНГ). Такое заявление он сделал сегодня на брифинге, передает корреспондент “РБК-Украина”.


"СНГ оказался беспомощным. Поэтому я подтверждаю слова секретаря СНБО о том, что вчера мы начали рассматривать вопрос о выходе Украины из СНГ”, - сказал замглавы украинского внешнеполитического ведомства.


Link to comment
Share on other sites

да мы кагбе официально и не состоим... :shuffle:

 

хотя вроде как именно сейчас Украина главенствует в СНГ...

 

Пастор унылая тупая сука, могли бы здорово потроллить хуйла, созвав типа саммит снг по ситуации в Крыму )))))))

Link to comment
Share on other sites

пишут, что фейк

 

Російські ЗМІ, схоже, почали чергову інформаційну атаку на Україну, цього разу - під приводом виходу України з СНД. При цьому, скоріш за все, російських пропагандистів не цікавить офіційна позиція України щодо членства в СНД (якого, формально, ніколи не було) або щодо співпраці з країнами, які входять до цього міждержавного утворення. Інакше б вони звернулися за коментарями в Міністерство закордонних справ України, але не зробили цього.

Загальний рефрен публікацій, заголовками яких зарясніли російські інтернет-видання, зводиться до простої тези: Україна виходить з СНД та рухається на Захід до своїх «гарантів». Теза просто вражає "глибиною філософського узагальнення",  та купилися на неї навіть деякі українські ЗМІ. Укрінформ не став би звертати уваги на цю інформаційну провокацію, якщо б для її здійснення не була використана інформація самого Укрінформу.

Інтернет-видання "Lenta.ru" розмістило у ніч на вівторок інформацію під заголовком "Украина решила выйти из СНГ".

При цьому сайт посилається на публікацію в Укрінформі від (увага!) нібито 26 травня, в якій розповідається про заяву секретаря Ради національної безпеки і оборони Андрія Парубія про припинення головування України в СНД та вихід з цієї організації. Ця інформація, схоже, стала складовою інформаційної хвилі, яка почала розповсюджуватися неймовірними темпами в російському медіа просторі та у вельми специфічному сегменті українського інтернету.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...