Перейти до змісту

МВС працює над травою, не покладаючи рук.


pozitiff

Recommended Posts

І це тільки за останні дні  :tu:

Скільки оперативної інформації отримують - мабуть суспільна мораль на висоті, чи щось інше?

 

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1104919

У ЖИТЕЛЯ БЕРЕГІВЩИНИ МІЛІЦІЯ ВИЛУЧИЛА 10 КІЛОГРАМІВ МАРИХУАНИ 21.07.2014

 Зловмисник уже й покупця на «травичку» знайшов, та на завадінаркооборудці стали правоохоронці.

 

Працівники служби по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Берегівського райвідділу міліції отримали оперативну інформацію про те, що неподалік футбольного стадіону в с. Гать невідома особа може зберігати при собі наркотичну речовину.

 

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1105319

ЗАКАРПАТСЬКА МІЛІЦІЯ ВИЛУЧИЛА МАРИХУАНИ НА 1 МІЛЬЙОН 650 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ 22.07.2014 

Спершу при спробі збуту 10 кг. «травички» міліціонери затримали 46-річного жителя Берегівщини, а відтак виявили в лісі наМукачівщині ще десять пакетів, заповнених 18 кілограмами марихуани.

 

Набирає обертів берегівська справа з наркотиками. Нагадаємо, що днями вс.Гать Берегівського району при спробі збуту 10 кілограмів марихуани співробітники міліцейського відділу по боротьбі з наркотиками затримали 46-річного жителя цього села. Зі слів затриманого, марихуану він знайшов у лісі й намагався збути своєму односельцю.

 

Міліціонери відвідали вказане зловмисником місце й справді знайшли  влісовому масиві між селами Дерцен-Форнош Мукачівського району, навідстані 400 м. від автодороги10 пакетів, в яких знаходилась речовина, схожа на наркотичний засіб марихуану (канабіс) загальною вагою близько18 кг. Дану речовину вилучено та направлено на дослідження в НДЕКЦ при УМВС. Її походження повинно з′ясувати слідство.

Змінено користувачем pozitiff
Link to comment
Share on other sites

Чи можна це порівняти з 2013 роком?  :tu:

На Днепропетровщине два майора ОБНОН оптом торговали опиумом

В Днепропетровской области СБУ задержала двух сотрудников милиции, торговавших наркотиками оптом.

http://kp.ua/incidents/399301-na-dnepropetrovschyne-dva-maiora-obnon-optom-torhovaly-opyumom

 

http://ki.ill.in.ua/a/510x0/12822823.jpg

Змінено користувачем pozitiff
Link to comment
Share on other sites

Страшне. Живемо тепер по новому. Мабуть тому і травовіди не можуть відкупитися.   :tu:

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1104834

 

У ЧЕРНІВЦЯХ ПОДАТКОВОГО ІНСПЕКТОРА ЗАТРИМАЛИ З ХАБАРЕМ (ВІДЕО)

21.07.2014 

Заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар заявив, щожодних компромісів з чиновниками-хабарниками не буде. Затриманому інспекторові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Співробітники Управління державної служби по боротьбі з економічноюзлочинністю УМВС області спільно із працівниками СБУ в Чернівецькійобласті та обласної прокуратури задокументували два факти отриманнянеправомірної вигоди працівником ДПІ ГУ Міндоходів у Чернівецькій області.

Посадовець вимагав від директорів двох приватних підприємств 13 тисяч гривень. У одного підприємця податківець «просив» 5 тисяч гривень за неприпинення діяльності підприємства та подачу документів з метою ухиленняштрафних санкцій, а у іншого – 8 тисяч гривень за складання акту перевіркита зменшення штрафних санкцій. Державного ревізора-інспектораправоохоронці викрили саме під час передачі грошових коштів на вулиці,неподалік податкової інспекції обласного центру.

За словами заступника глави МВС, у той час коли весь народ намагаєтьсяпідтримати армію та МВС, окремі посадовці, зловживаючи своїм службовимстановищем, отримують хабарі. Гроші вимагаються як за потрібнийрезультат перевірки, так і за те, аби такі перевірки не проводити.

– У зв’язку з цим я хотів би заявити те, що сьогодні заявляє Міністрвнутрішніх справ: ця боротьба з корупцією не кінчається, вона будепродовжуватися. І немає ніяких компромісів,  злочинці будуть відповідати заці правопорушення, – наголосив Сергій Чеботар.

За даними фактами розпочаті кримінальні провадження, передбачені ч.3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигодислужбовою особою) Кримінального кодексу України. Слідство триває.

Змінено користувачем pozitiff
Link to comment
Share on other sites

Відзвітували теж

 

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1059695

 

ТЕРНОПІЛЬСЬКІ МІЛІЦІОНЕРИ ВИКРИЛИ ЮНОГО ТОРГОВЦЯ МАРИХУАНОЮ

22.05.2014

Легкі гроші та легкі наркотики – дві найбільші пристрасті юного жителя райцентру Кременець. Вони й завели молодика на хитку стежину, ледь тому виповнилося вісімнадцять.

 

У поле зору міліціонерів парубок потрапив декілька місяців тому. З того часу співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків обласної міліції задокументували три факти збуту ним наркотичного засобу марихуана.  Дурман юнак розповсюджував серед молодих людей на кілька років старших від нього самого. Найстаршому з клієнтів юного наркоторговця  - 25-ть.

 

Наразі міліціонери з’ясовують звідки кременчанин брав наркосировину. А от те, що він самостійно фасував її у газетні згортки відомо достеменно. Один такий пакуночок з п’ятьма грамами трави продавець цінив у півтори сотні гривень.

 

Зі слів начальника відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Володимира Строїча, молодого чоловіка взяли «на гарячому» під час продажу наркотичного засобу. У нього вилучили готівку в сумі 150 гривень, що відповідає вартості одного згортка трави.

 

Кременчанину інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального Кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна. Рішення суду у своїй справі хлопець чекатиме під домашнім арештом.

 

 

 

А тут до Криму віз:

 

http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1075575

НА КОРДОНІ ТРАНСПОРТНІ МІЛІЦІОНЕРИ ЗАТРИМАЛИ МОЛОДИКА З ДВОМА ПАКЕТАМИ КОНОПЛІ

12.06.2014 

 

Правоохоронці лінійного відділу на ст. Мелітополь під час проведенняприкордонного контролю по ст. Новоолексіївка у пасажирському потязісполученням «Кременчук-Полтава-Сімферополь» виявили 37-річного мешканця м. Комсомольськ Полтавської області, у якого під час особистогоогляду виявили та вилучили два поліетиленові пакунки з подрібненоюрослиною речовиною зеленого кольору, (марихуана). Зі слів затриманого, наркотик він зберігав для власного вживання. Вилучену речовину направлено на дослідження до НДЕКЦ при ГУМВС України в Запорізькій області.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (Зберіганнянаркотиків) КК України. Проводиться досудове слідство.

 

 

Змінено користувачем pozitiff
Link to comment
Share on other sites

это нам не нада на дослидження.

 

Вже досліджуємо  :tu:

 

У ЛЬВОВІ ПРАВООХОРОНЦІ СПАЛИЛИ НАРКОТИКІВ НА 750 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ (ФОТО) 27.03.2014  

Майже 65 кілограмів наркотичних засобів знищили працівникильвівської міліції. Вартість вилучених і знищених правоохоронцяминаркотиків на «чорному ринку» становить близько 750 тисячгривень.

Львівські правоохоронці знищили 65 кілограмів наркотичних засобів середяких були такі важкі наркотики, як героїн, амфетамін та метадон. Окрім того,було спалено близько 2 кілограмів канабісу (марихуани), більше 61кілограма макової соломки, 62 грами героїну та 10 грам метадону. Недійшло до «споживачів» 9,5 літрів прекурсорів та 40 кілограм сировини.

Як зазначив т.в.о заступника начальника Головного управління МВС Україниу Львівській області полковник міліції Олексій Душейко, вартість спаленихнаркотичних засобів становить близько 750 тисяч гривень.«Наркотичні засоби, психотропні речовини, їх аналоги або прекурсори, яківилучаються у особи, яку підозрюють у вчиненні протиправних дійопечатують, скріплюють печаткою ОВС та відправляють в НДЕКЦ при ГУМВС для проведення відповідних експертиз. Після завершення слідства укримінальному проваджені суд приймає рішення про знищення наркотичнихзасобів, яке відбувається за участю комісії», - розповів Олексій Душейко. Він також відмітив, що востаннє наркотики знищували шляхом спалення усерпні 2013 року. Тоді було вилучено та знищено 66 кілограмів наркотичнихзасобів.

 

 

ОДЕСЬКІ БНОНІВЦІ ПЕРЕКРИЛИ МІЖРЕГІОНАЛЬНИЙ КАНАЛ ПОСТАЧАННЯ НАРКОТИКІВ (ФОТО) 11.06.2014 http://mvs.gov.ua/mvs/img/facebook.png http://mvs.gov.ua/mvs/img/twitter.png http://mvs.gov.ua/mvs/img/vkontakte.png

Його організував 48-річний одесит, який постачав та розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини на території Одеської області.

 

Під час обшуку за місцем мешкання затриманого співробітники Одеського обласного управління боротьби з незаконним обігом наркотиків знайшли 30 г амфетаміну, 30 г марихуани, 20 г гашишу та електронні ваги. Також були вилучені кошти в сумі трьох тисяч гривень та 360 доларів США, 2 планшети, 4 мобільних телефони для зв’язку із споживачами наркотичних засобів та психотропних речовин. Вилучене направлено на експертизу до НДЕКЦ ГУМВС України в Одеській області.

 

 

За словами затриманого вилучені у нього амфетамін, марихуану та гашиш він збував в Одесі через всесвітню мережу «Інтернет», а кошти від споживачів отримував через міжнародну платіжну систему електронних грошей.

 

Встановлено, що чоловік наркотичні засоби та психотропні речовини купував також через інтернет-форуми та в подальшому отримував їх поштовими відправленнями з Автономної Республіки Крим.

За вказаним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За подібні діяння законодавством передбачено покарання у вигляді позбавленні волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

На теперішній час працівниками УБНОН ГУМВС України в Одеській області вживаються додаткові заходи по встановленню всіх осіб, причетних до незаконного розповсюдження наркотичних засобів та психотропних речовин на території Одеської області, каналів їх постачання та збуту.

 

 

 

Змінено користувачем pozitiff
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...