Перейти до змісту

А де тут за мобілізацію труть ?


Эгле

Recommended Posts

З одного боку страшилки Дроздова, з іншого боку здоровий глузд, що і ті, що мобілізовані, голі і голодні, потім відомості про те, що бажаючих мобілізуватися маринують і не дають зброї, а воєнкомати розсилають дітям повістки тільки аби брати хабарі.....

 

 

https://www.facebook.com/butusov.yuriy/posts/811324012241230

 

А хтось цілком слушно зауважує - якщо то владні кола розрулюють в цій війні свої інтереси, і їм все одно, яка кількість холопів загине, то справа холопів - колупатися в землі, а військова справа - то привілей верхівки.

 

Але то все пусті балачки.

Що робити, аби ненавчених і неготових дітей не кинули в м"ясорубку ?

 

 

 

Валерий Шашкин Я сегодня просидел пол-дня в Киевском областном военкомате. Есть командир батальона, который знает меня. Есть я, который готов вступить в его батальон. Но военкомат не может решить один вопрос - батальон из Киевской области, а я живу в Одесской области.
Если не верите - я дам фамилии и должности лиц. Даже связи в военном ведомстве мне не помогли! Даже блат не помог (взятку предлагать не решился).
Это же дебилизм, когда умудренным опытом профессионалам, которые, честно говоря, прожили большую жизнь, отказывают в отправке - а пацанов хватают всех подряд.
Я скажу еще одну крамольную вещь - только в Одессе и только от одной организации ветеранов желающих выехать на войну - около тысячи!!! И я даю себе отчет в таком заявлении - это чистая правда.

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...