Перейти до змісту

Lydia

Клуб
  • Posts

    106
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Lydia's Achievements

Бувалий

Бувалий (5/9)

-8

Reputation

  1. Наче б то за землю побились.
  2. Ну, це ж добре! Інфа з перших рук. Коломойськи методами любими не гербують в своєму бізнесі.
  3. Коломойський. Родился 13 февраля 1963 в Днепропетровске в еврейской семье инженеров. Мать работала в институте «Промстройпроект», а отец — на Днепропетровском меткомбинате имени Петровского.[4] Выпускник 21 средней школы в Днепропетровске, был награждён значком ЦК ВЛКСМ «За отличную учёбу», получил первый спортивный разряд по шахматам.[5] В 1980—1985 годах обучался в Днепропетровском металлургическом институте имени Л. И. Брежнева по специальности — теплотехника и автоматизация металлургических печей, получил диплом инженера, был распределён в проектную организацию.[4] Бизнесом занимается с середины 1980-х годов после выхода в свет ряда постановлений Совета министров СССР о создании кооперативов и закона «О кооперации в СССР». Вместе со своими будущими бизнес-партнерами Геннадием Боголюбовым и Алексеем Мартыновым работал в торговом кооперативе «Фианит». Вместе, они основали кооператив «Сентоза», который закупал оргтехнику в Москве и продавал её в Днепропетровске. После распада СССР «Сентоза», названная по имени острова развлечений в Сингапуре, где отдыхал Коломойский с друзьями, занялась торговлей товарами народного потребления, ферросплавами и нефтью.[4] А ось Фірташ. Народився 2 травня 1965 року в селі Богданівка (нині Синьків) Заліщицького району,Тернопільської області. Мати працювала бухгалтером на цукровому заводі, батько —водієм. У вільний від основної роботи час сім'я працювала на землі. Дмитро до сімнадцяти років разом з матір'ю вирощував, торгував помідорами[21]. З 1982 по 1984 рік навчався в Краснолиманському ПТУ № 119[22] за фахом машиніст локомотива[23][прим. 1]. Після закінчення профтехучилища був призваний на строкову службу до Радянської армії. Починав службу в школі сержантів 80-го навчального центру РВСП (Котовськ,Одеської області). Через рік, після закінчення «учебки» був призначений заступником командира взводу в одну з військових частин 19-ї ракетної дивізії (Хмельницький). Закінчив службу старшим сержантом у 1986 році[23]. В офіційній біографії бізнесмена стверджується, що під час проходження військової служби Фірташ був нагороджений бронзовою медаллю ВДНГru «За досягнуті успіхи в розвитку народного господарства СРСР» та «орденом Знак пошани»[21][прим. 2]. По поверненні з військової служби до Чернівців Дмитро Фірташ одружився з Людмилою Юлієвною Грабовецькою. Займався підприємницькою діяльністю: вирощував на продаж помідори, троянди, розводив песців. Офіційно працював водієм пожежної команди в пожежному відділенні Чернівецької взуттєвої фабрики[23][24].
  4. Я б так не сказала. Уявіть ви приходите до Пастора і просите поставити вас губером Дніпра. Фірташ розумніший, а Бєня нагла паразитуюча тля.
  5. Про гроші домовляються напряму з роботодавцем. Я лише повідомляю про потреби.
  6. php, c# .net mvc, jQuery, xsl Якщо знаєте, хочете працювати, то пишіть в лічку.
  7. А чому б і ні. Я на цьому форумі давно від 2005 року. І вже не вперше пропоную форумчанам роботу. Хто отримав, задоволені.
  8. Дякую, що вказали на "конверт". Бажано знати кілька мов програмування, а англ. для спілкування. Тому що компанія в США. Все через мейл і скайп. Але якщо напишете мені в лічку, то я подам контактний мейл свого сина Марко. Хто давно на форумі, його знають.
  9. Хто знає англ. мову і вміє програмувати, можуть отримати роботу в Україні. Один з фупчиків кілька років тому, отримав таку роботу і компанія задоволена. Має потребу ще одного взяти. Я не знаю чи фупоголік має приватну пошту. Підкажіть.
  10. Горбачов нічого не вирішував. Як зварганили проект СССР, так і закрили його, добре заробивши. Просто совок вже не міг існувати ні фізично, ні морально. А Чорнобиль просто поставив на ньому крапку. Всі питання вирішувались за межами совка. Так само як і розворот річок. Цей безглуздий проект зупинили письменники РОсії. Вже не пригадаю фамілії. СССР це остаточне віджимання Московської імперії. Імперії родяться і помирають, розпадаються. Час існування імперії вісімсот років. Гнилу Московію на стадії розпаду завдяки революції перетворили в закрите гето по віджиму бабла. Рівно сімдесят років пішло на цей проект. СССР зник і спитать ні з кого. А фамілії, забуваються, зникають, міняються....
  11. Королєвська знову на плаву, от пєрхоть!
×
×
  • Створити...