Перейти до змісту

Lydia

Клуб
  • Posts

    106
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Lydia

  1. Коломойський.


    Родился 13 февраля 1963 в Днепропетровске в еврейской семье инженеров. Мать работала в институте «Промстройпроект», а отец — на Днепропетровском меткомбинате имени Петровского.[4] Выпускник 21 средней школы в Днепропетровске, был награждён значком ЦК ВЛКСМ «За отличную учёбу», получил первый спортивный разряд по шахматам.[5] В 1980—1985 годах обучался в Днепропетровском металлургическом институте имени Л. И. Брежнева по специальности — теплотехника и автоматизация металлургических печей, получил диплом инженера, был распределён в проектную организацию.[4]


    Бизнесом занимается с середины 1980-х годов после выхода в свет ряда постановлений Совета министров СССР о создании кооперативов и закона «О кооперации в СССР». Вместе со своими будущими бизнес-партнерами Геннадием Боголюбовым и Алексеем Мартыновым работал в торговом кооперативе «Фианит». Вместе, они основали кооператив «Сентоза», который закупал оргтехнику в Москве и продавал её в Днепропетровске. После распада СССР «Сентоза», названная по имени острова развлечений в Сингапуре, где отдыхал Коломойский с друзьями, занялась торговлей товарами народного потребления, ферросплавами и нефтью.[4]


    А ось Фірташ.


    Народився 2 травня 1965 року в селі Богданівка (нині СиньківЗаліщицького району,Тернопільської області. Мати працювала бухгалтером на цукровому заводі, батько —водієм.


    У вільний від основної роботи час сім'я працювала на землі. Дмитро до сімнадцяти років разом з матір'ю вирощував, торгував помідорами[21].


    З 1982 по 1984 рік навчався в Краснолиманському ПТУ № 119[22] за фахом машиніст локомотива[23][прим. 1].


    Після закінчення профтехучилища був призваний на строкову службу до Радянської армії. Починав службу в школі сержантів 80-го навчального центру РВСП (Котовськ,Одеської області). Через рік, після закінчення «учебки» був призначений заступником командира взводу в одну з військових частин 19-ї ракетної дивізії (Хмельницький). Закінчив службу старшим сержантом у 1986 році[23]. В офіційній біографії бізнесмена стверджується, що під час проходження військової служби Фірташ був нагороджений бронзовою медаллю ВДНГru «За досягнуті успіхи в розвитку народного господарства СРСР» та «орденом Знак пошани»[21][прим. 2].


    По поверненні з військової служби до Чернівців Дмитро Фірташ одружився з Людмилою Юлієвною Грабовецькою. Займався підприємницькою діяльністю: вирощував на продаж помідоритроянди, розводив песців. Офіційно працював водієм пожежної команди в пожежному відділенні Чернівецької взуттєвої фабрики[23][24].


  2. "Вони однаковi" (с) Причому абсолютно за усiма параметрами.

    Я б так не сказала.

    Уявіть ви приходите до Пастора і просите поставити вас губером Дніпра.

    Фірташ розумніший, а Бєня нагла паразитуюча тля.

    • Downvote 1
  3. Скорее всего php или java какая-нибудь.

     

    Угадал?

     

    Вряд ли на форумах будут искать спецов по COBAL или даже С++. 

    А чому б і ні. Я на цьому форумі давно від 2005 року. І вже не вперше пропоную форумчанам роботу. Хто отримав, задоволені.

    • Upvote 2
  4. Дякую, що вказали на "конверт".

    Бажано знати кілька мов програмування, а англ. для спілкування. Тому що компанія в США.

    Все через мейл і скайп. Але якщо напишете мені в лічку, то я подам контактний мейл свого сина Марко.

    Хто давно на форумі, його знають. :)

    • Upvote 1
  5. Хто знає англ. мову і вміє програмувати, можуть отримати роботу в Україні.

    Один з фупчиків кілька років тому, отримав таку роботу і компанія задоволена. Має потребу ще одного взяти.

    Я не знаю чи фупоголік має приватну пошту. Підкажіть. :)

    • Upvote 1
  6. Горбачов нічого не вирішував. Як зварганили проект СССР, так і закрили його, добре заробивши.

    Просто совок вже не міг існувати ні фізично, ні морально. А Чорнобиль просто поставив на ньому крапку.

    Всі питання вирішувались за межами совка. Так само як і розворот річок. Цей безглуздий проект зупинили письменники РОсії. Вже не пригадаю фамілії.

    СССР це остаточне віджимання Московської імперії. Імперії родяться і помирають, розпадаються. Час існування імперії вісімсот років. Гнилу Московію на стадії розпаду завдяки революції перетворили в закрите гето по віджиму бабла. Рівно сімдесят років пішло на цей проект. СССР зник і спитать ні з кого. А фамілії, забуваються, зникають, міняються....

  7. хорошо её мужичёк приструнил......

     

    п.с.

    мне очень зато нравится в этой ситуации только одно....как простой люд сейчас относится к этим пидарам от бывшей власти и к нынишней

    а шо это за арбек с чернющей борой сидит....с похуистическим выражением ипала пол передачи.

    Якийсь пейсатєль. ;)

  8. Реакція Берези на слова Югіка, шоби ті, хто винні у ситуації на Донбасі віддали свої гроші на оновлення, так ухмилка. Та ми і самі знаємо шо Луцик перебрав трохи. Но реакція Берези :tu: (імхо).

    Шуфрич прийшов бо знає шо скоро вибори і треба хоч бочком, но пролізти, бо діти ш  ще ростуть і треба містечко гріти. Глянула і :bluet: . А хто така Каралєфська? Треба вже забувати про неї. :bluet:

     

    Чи тіки мені кажецця, шо Береза вигляда внушітельно, ніж Ярош, і якось більш правдоподобно. Ярош більш скромніший. Мені ндравляцця обидвоє. :shuffle: Політічеськи ндравляцця :tu: . А ви шо подумали? :nose3:

    Мені теж так виглядає. 

×
×
  • Створити...