Перейти до змісту

Saaber

Клуб
  • Posts

    246
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Saaber

  1. Так формулу кнурячу відмінили. Чому ціна не змінилась?

     

    Обісцяли кінець епохи бідності!

    http://doslidy.org.ua/lp_wdp/wp-content/uploads/52347573_2678097065564092_6672103489562214400_n.jpg

     

    Мій Привиде, ніякої хуйні не робим ми. Ко всєм жидомасонам іспитуєм злобу і ненавість і каждий день національні гімни на балалайці хором ісполняєм. Бояться нас жиди та басурмани, престіж крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі. Довольні хами, перекошені на аватарках в них єбала. Гораздо мєньшє стало підорасів, єбошать всі вони як папа Карло на хімії в Черкасах.

  2. :lol2::laugh::rofl::ok::good:

    це треба в меморіз від тих, хто точно нічого не розуміє, або робить вигляд

     

    жидінька відмазка

    ти ж точно знаєш хто ляльковод :buba:

    і що повертання в Україну регіоналів говорить про те...можеш продовжити

    :corn:

    :D  гарно сказано! 

    А взагалі я очень люблю господина ЗЕ!  

    Навіть не сподівався що все буде так швидко розгортатись. Найочікуваніші мною кроки - рифирендум про міньєт у рашки, і оголошення дефолту! 

  3. Сьогодні  мені  сказали,  що м ясники  на  базарі  ратують  за  Зеро.  Їм  найскрутніше  доводиться  і  хочуть  змін.  Очевидно,  що  зміни  будуть.  На  їхні  місця  приїдуть.

    - Вы ненавистник пролетариата! - Да, я не люблю пролетариата.
  4. Пока Путину нужна газовая труба, не придется. А вот потом нищую разграбленную Порошенко Украину Путин возьмёт не напрягаясь. И Петяпутина ничего не сделала, что-бы этого не произошло. Даже помог.

    Потом, це коли добудують СП2? І при президенті Володимирі Олександровичі Зеленському?

  5. В законі ніде не вказано місце проведення дебатів

    7. Теледебати між кандидатами проводяться в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України. Оформлення студії (кімнати) не може містити агітаційних матеріалів на користь будь-кого з кандидатів.

    Особи, які супроводжують учасників теледебатів, не мають права під час ефіру перебувати в ефірній студії та апаратних кімнатах. Таким особам Національна суспільна телерадіокомпанія України створює умови для аудіовізуального спостереження за перебігом теледебатів.

    https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0472359-14

    • Upvote 1
  6. :fp1:хто Вам всю цю маячню навіяв, сказав, довів...? Сам Зеленський?  :weep: P.S. Хуйло теж не обіцяло диктатури, воно на голубому оці пизділо про демократію, коли його робили зіц-пріпіздєнтм. А чим усе скінчилось для Берези, шаликом на шиї? І для усіх небезпечних чи занадто балакучих опозиціонерів - кулею і отрутою?

    Блядь! (вибачте модери) Це бот сукаааа. Це генератор випадкових чисел  слів! Якщо хто-небудь мені пояснить як відноситься ця його уйня до мого з ним треду (навіть тролінгового з мого боку)  - піду застрелюсь.

  7. Я взагалі-то писав не для створення підстави для тролінга, а для праці мозоку. Але, розумію, не кожен здатен уважно прочитати і аргументовано аналізувати.

    Я читал внимательно. И насколько мог - зделал працю мозоку.... Мозока мало, поэтому мало праци.

    Но! даже моим небольшим количеством мозока, я понимаю: если не Владимир Александрович - то мародер. А это страшно.

    Та команда, которая придет с Владимиром Александровичем, воплотит все мои чаяния. А они в уничтожении корупции и воровства и самое главное -  дагаварится где-то посередине. Тогда закончится братоубийственная вайна и наступит процветание.

  8. Зеленський мильна бульбашка, це неочевидно хіба що сліпому глору. Надута зовсім не для втіхи українців і покращення іхнього буття. Але особисті якості його невідомі, може виявитись нікчемою, а може й садистом, для євреїв якраз було б типово. Він дійсно "темна конячка", і це гірше за все.

    Ніякий зовнішній вплив, оці всі "ми слідкуємо", не завадить Педрі або зфальсифікувати вибори в другому турі, нахабно, відверто, або взагалі підірвати країну якимось черговим "воєнним станом". Той, хто каже про неможливість цього - тупак.

    Розрив зовсм не фатальний, фатальним був би десь у 20-25 відсотків. Зарано рослабились, в принципі, я тут раніше Сілентіо написав, що план-мінімум Свиня виконала. Чи зрозуміє Коломойський, що гра стає ризикованою і гострою, і без підтримки оргресурсами від можливих союзників, навіть за якісь політичні поступки, він цілком може програти, я не знаю. Думаю, що розуміє. Але невідомо, чим він готовий ризикувати у боротьбі не з Потрохом, а з тим, хто стоїть за спиною Потроха - з Хуйлом. Оскільки він прагматик, якому абсолютно начхати на територію, національність (хіба що свою), історію, культуру, державність, мову, і т.і, пов'язане з Україною, то цілком може визнати ризики занадто великими, і кинути свою ляльку Зеленського напризволяще, бо особистої прив'язаносты у Бєны ні до кого ніколи не було, і саме це є підгрунтям того, що він пережив 90-ті і замахи, і фізично знищив більшість ворогів. І Бєня це вже робив неодноразово.

    У всьому цьому дійсві лише ОДИН позитив- Свиня таки  МОЖЕ піти, але й тут, враховуючи пряме керування Свинею з Кремля, я б не поспішав радіти - може виявитись, що нами маніпулювали і змусили поміняти шило на мило, одного агента Хуйла на іншого.  Порошенко не Хуйло, від Єльцин, якщо по аналогії з хуйлостаном, і я не бачу причини Зєленському не стати-бути новим Хуйлом, для цього усе вже  є - свій Бєрєзовський на прізвисько Колимага, пусті, але чудові гасла, некритичне обожнювання критичної маси кретинів, не встигнемо й очі продрати - а Хуйло вже тут. Сценарій зовсім не фантастичний, до речі.

    Никаких сомнений и колебаний быть не может!!!!! Только за Зеленского!!!! Владимир Александрович - наш президент!!!!

  9. Ну может 5. Кроме него некому нарисовать высокую явку, которой реально не было.

    ти ба, яка сука?!

    Ну - далі всі за Зеленського Володимира Олесандровича!!! Так! Переможемо!

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    На Дніпрі, а як нє, то на Збручі.

  10. Эти выборы, самое большое разочарование. При пустых участках, заявлена очень большая явка. Так нагло даже Янык себе не рисовал. Думаю Петро себе всех 15 процентов нарисовал. Хотя это ему конечно не помогло.

    тобто реально в нього 2%?

  11. да не будет прямого удара. для прямого удара нужен рифирендум - и пока порох при власти, СБУ отработает. я думаю там уже все предусмотрено для этих сценариев. им нужен повод чтобы напасть, без повода не смогут.

    нужен рифирендум в рашці? ;o Йому одноголосно в думі ухвалили війну з Україною ще в 14-му!

    повод чтоби напасть? Він людей підривав  в Москві, Волгодонську, Рязані в 99-му....

    таблять пів донецька вирівняється з землею легенько.

     

    https://www.youtube.com/watch?v=ccHQbc7XyDY

  12. понимаю твои чувства... но я боюсь не дибила, а хаоса. параше не нужна в принципе Украина самостоятельная. а этот мудак - 100% будет новый майдан, потом по натактанной, войска республики, спасите путин приди и т.д.

    дивись, є цей реальний світ, дійсність. Уйло буде вирішувати "украинский вопрос" в любому випадку, при любих по чи зе. Тут питання тільки в тактиці. Лишиться Порох = тільки відкритий лобовий удар, при хоч якомусь командуванні, і дуже жорсткій реакції світу як на відкрите вторгнення. Буде Зе-мразота чи мразота в спідниці = хі-хі, громадянська війна, "защита соотечественников" ну і путінвведи. Різниця між цими варіантами  в повноводності ріки крові і в величині плями Україна на карті світу потім.

    Але, ще раз - якшо половина людей реально готові вибрати чи то зека в 10-му чи то цю мразоту зараз не бачучи простого розкладу = така її доля.

    " І нема на то ніякої ради".

×
×
  • Створити...