Перейти до змісту

Saaber

Клуб
  • Posts

    246
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Saaber

  1. http://doslidy.org.ua/lp_wdp/wp-content/uploads/52347573_2678097065564092_6672103489562214400_n.jpg Мій Привиде, ніякої хуйні не робим ми. Ко всєм жидомасонам іспитуєм злобу і ненавість і каждий день національні гімни на балалайці хором ісполняєм. Бояться нас жиди та басурмани, престіж крєпчаєт, мощно возрастаєт дєнь ото дня процент жиров у маслі. Довольні хами, перекошені на аватарках в них єбала. Гораздо мєньшє стало підорасів, єбошать всі вони як папа Карло на хімії в Черкасах.
  2. це не ломка. це приход від кокса. На повному відео, на початку, він ретельно скидує зі столу неіснуючий пил.
  3. гарно сказано! А взагалі я очень люблю господина ЗЕ! Навіть не сподівався що все буде так швидко розгортатись. Найочікуваніші мною кроки - рифирендум про міньєт у рашки, і оголошення дефолту!
  4. там нема кому грамотно написати одну сторінку тексту. Ідіократія прийшла.
  5. я особисто відкривав на ФБ ту сторінку - все було.
  6. Потом, це коли добудують СП2? І при президенті Володимирі Олександровичі Зеленському?
  7. Фома, жарти - жартами, але тут дубль цуга, якщо не вище. Кацапня видає 4-ри норми в зміну. Всіх опонентів вони вже вижили. Походу вижили вже й тебе. Слухай, мо прикрий цю "богодельню"?
  8. Great blowjob. ЗІ він на рахунок очей явно збрехав...
  9. краще напевно не скажеш https://www.youtube.com/watch?v=O1TGFbQcLaA
  10. Please wait.. Loading ясно ж що цей цирк з конями буде нескінченний. Поки Порох його не пошле накуй.
  11. 7. Теледебати між кандидатами проводяться в студії (кімнаті) Національної суспільної телерадіокомпанії України. Оформлення студії (кімнати) не може містити агітаційних матеріалів на користь будь-кого з кандидатів. Особи, які супроводжують учасників теледебатів, не мають права під час ефіру перебувати в ефірній студії та апаратних кімнатах. Таким особам Національна суспільна телерадіокомпанія України створює умови для аудіовізуального спостереження за перебігом теледебатів. https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/v0472359-14
  12. Блядь! (вибачте модери) Це бот сукаааа. Це генератор випадкових чисел слів! Якщо хто-небудь мені пояснить як відноситься ця його уйня до мого з ним треду (навіть тролінгового з мого боку) - піду застрелюсь.
  13. Я читал внимательно. И насколько мог - зделал працю мозоку.... Мозока мало, поэтому мало праци. Но! даже моим небольшим количеством мозока, я понимаю: если не Владимир Александрович - то мародер. А это страшно. Та команда, которая придет с Владимиром Александровичем, воплотит все мои чаяния. А они в уничтожении корупции и воровства и самое главное - дагаварится где-то посередине. Тогда закончится братоубийственная вайна и наступит процветание.
  14. Никаких сомнений и колебаний быть не может!!!!! Только за Зеленского!!!! Владимир Александрович - наш президент!!!!
  15. Та нема ніякої деградації. Просто, були спроби вженити їжака на жабі. Он клоун казав що договориться десь посередині, то я особисто, того і чекаю.
  16. ти ба, яка сука?! Ну - далі всі за Зеленського Володимира Олесандровича!!! Так! Переможемо! На Дніпрі, а як нє, то на Збручі.
  17. 30\17\14 ляяаааать!!!! Хочу клоуна в перзиденти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! У самого рука не підніметься за петросяна в 2-му турі. Але щиро бажаю перемоги блазню!
  18. нужен рифирендум в рашці? Йому одноголосно в думі ухвалили війну з Україною ще в 14-му! повод чтоби напасть? Він людей підривав в Москві, Волгодонську, Рязані в 99-му.... таблять пів донецька вирівняється з землею легенько. https://www.youtube.com/watch?v=ccHQbc7XyDY
  19. Крадуть з половину того як раніше, і трохи війна йде......
  20. дивись, є цей реальний світ, дійсність. Уйло буде вирішувати "украинский вопрос" в любому випадку, при любих по чи зе. Тут питання тільки в тактиці. Лишиться Порох = тільки відкритий лобовий удар, при хоч якомусь командуванні, і дуже жорсткій реакції світу як на відкрите вторгнення. Буде Зе-мразота чи мразота в спідниці = хі-хі, громадянська війна, "защита соотечественников" ну і путінвведи. Різниця між цими варіантами в повноводності ріки крові і в величині плями Україна на карті світу потім. Але, ще раз - якшо половина людей реально готові вибрати чи то зека в 10-му чи то цю мразоту зараз не бачучи простого розкладу = така її доля. " І нема на то ніякої ради".
×
×
  • Створити...