Перейти до змісту

Мешканець дороги

Кандидат
  • Posts

    219
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Київ
  • Ukraine

Мешканець дороги's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

-7

Reputation

  1. Мене Фома забанив начебто за суперечки з адмінами й модераторами під час виконання ними службових обов'язків, хоч там такого не було, і до того ж одразу поставив 8.8 без 8.1, 8.2, ..., 8.7. Користувачів Слав і тарадайка Фома взагалі забанив за дописи на іншому форумі (ФУПі). А ви й далі розказуйте, яка тут "справедлива" модерація. І Фома писав ось: Раджу ще прочитати моє повідомлення за першим посиланням, за яке мене забанили. Воно викриває шахрайство так званих адмінів Фоми й MG42. Вважаю, що вони повинні вибачитися за це.
  2. Фома й МГ42 не виконали завдання, поставлене Притулою. Зауважте: форум в самоуправління форумчан, а не Фоми й МГ42. Також я не почув від них, що Притула відмовилася від цього форуму і з якої причини. Якщо хтось звинувачує Йожу в цьому, то не зрозуміло, яким чином вона зараз заважає це зробити. До того ж Фома писав: Попередження від модератора Фома. Причина: 8.8 Суперечки з адмінами та модераторами під час виконання ними службових обов"язків (300). Розділ: Фуп или аналогия супу . супоголик. Отримано від модератора штрафних балів: 300. -- Обмеження діє до 10 сер 2014 14:01 Можливість дописувати на форумі відключено на 30 дні(в) Акаунт заблоковано на 3 дні(в)
  3. Мабуть, ти просто не знаєш історїї. Фома раніше обіцяв, що цей форум переїде на ФУП, а вони з МГ42 - лише тимчасові адміни. Але вони вже зараз не збираються переїжджати, а себе назвали власниками нового форуму, тому природньо, що до них є питання.
  4. Я правильно розумію, що головне звинувачення до Йожі є те, що це, що вона заявила Притулі, неправда. Але вона казала, що може підкріпити посиланнями. Може хтось за неї дати посилання, щоб підтвердити її слова?
  5. Не розумію, як це пов'язано одне з одним. Дані власника публікувались в тій гілці чи навіщо її потрібно було ховати?
  6. Чиїсь голослівні звинувачення в Фейсбуці не можна вважати належним доказом.
  7. Яким чином це доводить, що Юля отримувала відкати?
  8. Як ви знаєте, що вони не проявили зацікавленості, якщо вони про це не сказали? Кому ви надіслали дані? Звертались до Олени Притули?
×
×
  • Створити...