Перейти до змісту

Мешканець дороги

Кандидат
  • Posts

    219
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Мешканець дороги

  1. Мене Фома забанив начебто за суперечки з адмінами й модераторами під час виконання ними службових обов'язків, хоч там такого не було, і до того ж одразу поставив 8.8 без 8.1, 8.2, ..., 8.7.

    Користувачів Слав і тарадайка Фома взагалі забанив за дописи на іншому форумі (ФУПі).

    А ви й далі розказуйте, яка тут "справедлива" модерація.

    І Фома писав ось:
     

    Як і обіцяли - кодекс відкрито для всіх

     

    Модератори будуть приймати рішення ЛИШЕ згідно цього кодексу, який прийнято форумачанами.

     

    Раджу ще прочитати моє повідомлення за першим посиланням, за яке мене забанили. Воно викриває шахрайство так званих адмінів Фоми й MG42. Вважаю, що вони повинні вибачитися за це.

  2.  

     



    и кто ФУПу виноват? на ФУПе сейчас 25-35 человек он-лайн... все как-то забыли, с чего все началось - с объявы "все меняем будет всем счастье, которое в ваших руках - нарисуйте будем жить", потом, вдруг, с чьих-то слов оказалось, что предлагавшему не понравилось что для него сделали - ну нет так нет, апчьом слезы? а конечный потребитель голосует ногами, что сейчас замечательно видно.... вообще как-то странно наблюдать/читать что все виноваты, что Притуле не нужен оказался ньюФУП, при том что ФУП взагали ей давно не нужен... а теперь ребята, потратившие время и деньги, оказались виноваты. что принцессе туфельки не понравились, потому что они не так к ней подошли и не сильно прогнулись, предлагая :fp1:

    Фома й МГ42 не виконали завдання, поставлене Притулою. Зауважте: форум в самоуправління форумчан, а не Фоми й МГ42. Також я не почув від них, що Притула відмовилася від цього форуму і з якої причини. Якщо хтось звинувачує Йожу в цьому, то не зрозуміло, яким чином вона зараз заважає це зробити.
    До того ж Фома писав:

     

    Во-вторых: мы сделаем техническую часть и уйдем, а дальше как хотите. Дайте неделю.



    Попередження від модератора Фома. Причина: 8.8 Суперечки з адмінами та модераторами під час виконання ними службових обов"язків (300). Розділ: Фуп или аналогия супу . супоголик.
    Отримано від модератора штрафних балів: 300. -- Обмеження діє до 10 сер 2014 14:01
    Можливість дописувати на форумі відключено на 30 дні(в)
    Акаунт заблоковано на 3 дні(в)
  3. Бачила, нік в неї тут Пані Ада. Що ви хочете від МГ і Фоми - хрен просциш. Форум вдався і хай живе..Чого тебе жаба душить - не розумію.

    Мабуть, ти просто не знаєш історїї. Фома раніше обіцяв, що цей форум переїде на ФУП, а вони з МГ42 - лише тимчасові адміни. Але вони вже зараз не збираються переїжджати, а себе назвали власниками нового форуму, тому природньо, що до них є питання.

    • Downvote 2
  4. шла стотрицатьпятая серия ответов на этот, шосказать, очень главный и самый животрепещущий вопрос  :fp1:  :fp1:  главное не сбавлять темп - раз в 15 минут надо кому-то новому появляться и задавать его, шоп стопиццот страниц ему и только ему это объясняли....

     

    во у людей проблемы и интересы.....  :fp1:

    Я правильно розумію, що головне звинувачення до Йожі є те, що це, що вона заявила Притулі, неправда. Але вона казала, що може підкріпити посиланнями. Може хтось за неї дати посилання, щоб підтвердити її слова?

  5. Вона в закритому адмінскьому розділі. Приховали гілку тому, що було декільки копійчаних переказів з метою встановлення даних власника, тому ми її сховали.

    Не розумію, як це пов'язано одне з одним. Дані власника публікувались в тій гілці чи навіщо її потрібно було ховати?

  6. лично я даже доказывать ничего не буду, БЕЗ-ПО-ЛЕЗ-НО.

    Мы живем в Украине и знаем, как у нас "решаются вопросы".

    Украина заключила самый хуевый газовый контракт в Европе. Разумеется, из чистого альтруизма B-)

    Злив зараховано!

  7. Тем временем даже Аххуевший москвич с ВОНЫ просто хуеет :Ganba:  :Ganba:  :Ganba:

    https://www.facebook.com/s.z.Man.msk/posts/1456174831304467

    "Война меняет людей, по другому быть не может и не должно, а в это время отдельно взятые ублюдки продолжают летать чартерами "по заграницам", тырить бюджетные деньги выделенные на армию, безбожно пиариться на теме войны и просто "жлобствовать".

     

    Так например Юлия Владимировна Тимошенко недавно приперлась в военный госпиталь в г. Киеве с толпой охраны & своей вороватой свитой и подарила тяжело раненным защитникам отечества "ценные подарки" - ваучеры на пополнение счета МТС на 100гр (не интересуясь у кого какой моб. оператор) и по 0,5 кг печенья.

    Я не понимаю ради чего жить и столько воровать, если ты - скотина, презирающая окружающий мир. Мир отвечает взаимностью и правильно делает."

    Чиїсь голослівні звинувачення в Фейсбуці не можна вважати належним доказом.

    • Upvote 2
  8. @Мешканець дороги, ти хворий чи що? Ми відправили усі дані, необхідні для передачі форума адміну УП.  До чого тут відповіли чи не відповіли? 

    Як ви знаєте, що вони не проявили зацікавленості, якщо вони про це не сказали? Кому ви надіслали дані? Звертались до Олени Притули?

  9. ну вот откуда ноги растут всей суеты вокруг казака коломойского.. :lol2:  таки точно потрох учуял бенину возню под одеялом и начал принимать превентивные меры..ой вей, шо будет.. :fp1:

    Я теж думаю, що Коломойський не просто так себе піарить. Готує собі лохторат.

  10. Тимошенко директор "Сомоллі". Проблема з платіжками що вони нічим не підкріплені. Нема угоди про купівлю-продаж, нема транспортних документів, нема митних документів. Коротше - нема нічого крім власне платіжки. Це - крадіжка. Любий бухгалтер тобі підтвердить.

    Звідки відомо, що Тимошенко - директор "Сомоллі"? Де можна подивитися платіжку?

    • Downvote 1
  11. Скажіть, які олігархи стали на захист держави? Це народу байдуже? І що значить по-вашому "стати на бік народу"?

    Хоч Бондар Роман вже відповів, відповім і я своїми словами. Я не можу сказати точно, хто став на захист держави. Можливо, Коломойський і не став на захист, це тільки так здається через піар. Але навіть якщо він і став на захист держави, це не означає, що він став на захист народу. Я бачу тільки його бажання бути царем, а не бажання зробити Україну демократичною державою. Саме останнього хоче народ, і це означає, що Коломойський та інші олігархи повинні віддати більшу частину своєї влади.

    Ви розумієте суть конфлікту від народом і олігархією?

  12. Слід розуміти, що крім зовнішнього ворога - Росії - в нас ще є внутрішній ворог - це українська олігархія. Цього ворога не можна недооцінювати: згадайте, з чого почалася революція Гідності: тоді ми воювали проти олігархії. Коли війна з Росією закінчиться, конфлікт з олігархією вийде на перший план, і я дуже сумніваюся, що Коломойський стане на бік народу. Сподіваюся, що в народу вистачить розуму зрозуміти, що олігархів потрібно гнати якомога далі від політики, незалежно від їх заслуг.

×
×
  • Створити...