Перейти до змісту

Pipistrella

Форумчанин
  • Posts

    524
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Pipistrella

  1. фраза "скорейшего рождения вашему малышу" укатила пацтол. там беременности-то хоть месяцов пять есть? бо я не в кугсе... http://kolobok.us/smiles/madhouse/to_pick_ones_nose3.gif

    тока хотела эту фразу выделить с ремаркой "ой дураки!".
     
    пожелать беременной скорейшего родов, это одного уровня с царёвским: "мне подтвердили эту не очень радостную новость" (о смерти яныка-джуниора). :lol2:
  2. В Констянтинівці вати - більше половини.  Рік тому ці гандони лягали під танки щоб не пустити українські війська.

    так то понятно, шо на дамбассе ваты полно. вопрос, чё борзые такие в военное время, и под юрисдикцией такой страшной фошиздской хунты?

    • Upvote 1
  3. если правда, то таки вата непуганая при хунте ходит. попробовали бы в дыэнэриях базу обдроченцев штурмовать. да чё там далеко ходить, мало что ли мажоры и менты людей на дорогах поубивали. что-то не помню чтоб донбасяне движ там когда-то устраивали.

    • Upvote 2
  4. Мої тож там, переживаю страшенно...

     

    Прочитала, що москалі стягують техніку і готуються до наступу, боюсь...

    Тримаймося...

    і в мене там теж. вчора їх кудись в друге місце перекинули. сьогодня все відключено.

    • Upvote 1
  5. бо якщо це не фотошоп, тоді це не просто п.здець, я навіть слово не можу підібрати

    ага. это даже не гитлеровская германия и не северная корея. ... а фиг знает шо.. психоделическая вакханалия какая-то с людьми, у которых всё же нет на лице отпечатка пациентов дурдома,

  6.  

    эта шыдевв, ящетаю. 

     

    иногда мне кажется, что креативщих этого долбоипизма таки наш человек или вапще из вашингтонского обкома - так жосско стебаться над убогими ну не возможно ж на полном серьезе   :fp1:

     

    я не верю, что это взаправду. или фотошоп или жёсткий стёб.  :S

    • Upvote 1
  7. Так, Колізіан! Одну мєтадічьку з Турівської вже відпрацював. Хто буде сьодня слєдущій "всепропальщік"?,

    Дідус забанений на три дня, хамка з 5 ніками тут тож трудицця.

     

    :clapping:

     

    :love::vata: , хто слєдущій  "всьопропальщєг", признавайтесь! Гєлку втопку

     

    :corn:

    цікаво, а Порох в курсі, як його соколіціянтка, руками штабної/ботоінтернетної раті, мочить по всім фронтам?
     
    якщо знає, то що, в лице їй нічого не говорить, пребуває понад всім цим? якщо так, то це не дуже мудро.
    • Upvote 1
  8. Тем не менее. 

    Пора перестать слушаться Холанда и фрау Рибентроп. И начинать воевать самим без оглядки на еврогеев.

    Запад уважает только сильную позицию.

    А деньхи на комод кто ложить будет?

  9. I хлопчик гарний, i бабуся, як з казки...

    Але що робити з тими, що кричали "раiся, раiся прiдi!", що робити з бабусями, що ставали на шляху укрaїнських БТРв, що робити з дiдусями, що палицею добивали поранених українських вiйськових,  тими, що вибухiвку в банцi з медом принесли на наш блок-пост i вбили одного i поранили трьох? Прощати, цiлувати, замиловуватися, платити пенсiю? Що з ними робити? Що, пiсля усього того, вам все ще "стидно за свої іноді думки, стидно за розмови..."???

    Все це робиться просто і ізящьна. Була б тільки воля в державних мужів. Режим Пропаганда +, неефемерна відповідалність за таскання рашо і конфедеративних прапорів.  особо впорота вата виїжджає на вассаєдінєніє с істарічєскай родінай. тут навіть рашапропаганда добру справу нам робить, залякуючи їх.

  10. Админы, а не забанить ли Ситизена. Смотрите, как пытается засрать ветку, зафлудить тему своим говнеметом, который уже прилично подзае...л. Ничего нового.

    Та ваще, после бессонных ночей, нервов, адреналина, и радости со вчерашнего вечера, сегодня такое уг: ''ка-а-не-е-ешнa''. Як в тому анекдоти про лебедив И качечку.

    • Upvote 1
  11. Да какое там кликушество? Боевые командиры неоднократно уже высказывались по этому поводу. Другое дело, что для Пети на первом месте личная преданность, а на втором все остальное. Доказано Гелетеем.

    Обращаться к кому, к Муженко?

     

     
    Пардон, в боевые штабы. Я только за, чтобы толковые профессионалы рулили, особенно в жизненно важных сферах. Но чего добиваются сегодня этим? 
    Они к пороху ходили? Кого-то предлагали? К чему-то народ призывали? Пусть хоть назовут кандидата и заклычуть народ на митинг. Как это будет выглядеть в свете последней операции в АД?
  12. Мені здається. що за пропозиціями треба звертатись у бойові штаби...

    Ну так почему тетерук с butusov фэйсбучат, а не звертаються в генштаб? Какую цель они преследуют?

    • Upvote 3
  13. там не" укололі", а підтягуєцця один м"яз на повіціі він тримає око відкритим, так ніби то виглядає "хачю всьо знать"  :shok: , а в неї не симетрично.

    :spruce_up:

    :lol2:  :tu:

     

    я по підтяжкам не знаю. а про ботокс трохи в курсі, бо є знайомі, які роблять, і моя косметолог розказувала про побічні ефекти. колеться в місце між закінченням брові і скронею. тоді бров піднімаєтсься і "відкриваєтся" погляд. і коли трохи не туди вколоти, чи препарат не ту мязу паралізуе, то око опускаєтсья, чи асиметрія виходить, чи взагалі якийс звірячий вираз обличчя, який косметологи називають "погляд злого лeва", чи щось таке. розказувала мені випадок, коли поважна дама вирішала перед ювілеєм 60-річчя себе підрихтувати, і в неї взагалі такий пісєц вийшов. і там вже нічого не зробиш, тільки чекати поки дія препарату не почне послаблюватись.

    • Upvote 1
×
×
  • Створити...