Перейти до змісту

Euro

Клуб
  • Posts

    24298
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    91

Posts posted by Euro

  1. Втрата нюху при захворюванні на грип - звичайна справа.

    разів сто хворіли сукупно на грип та респіраторні і ні в кого жодного разу цього не було, а тут в усіх без виключень одночасно. Я найстарший хворів найважче, але в мене упродовж місяця з початку нюх відновився, в решти вже майже 2 місяці - нуль  :(

     

    приблизительно равны возрастом, то болеть-не болеть они будут почти одновременно

    Різні покоління - і усі одночасно без виключень.

    Чем? Опросом соседей и слухами из соседней больницы? БП достоверная информация.

    5-10, партия Балашова. Стыдно не знать такого на политическом форуме.

    Про сусідів і чутки нічого не казав, наводив лише дані своєї родини, оф. статистики і надані авторитетними джерелами. Посилання і аргументацію навів. Шкодую, що вони потрапили не до тих читачів.

    Цікаво, а яким боком він до мене і з якого приводу тобі примарився у цій гілці екзальтований придурок Балашов?  B-)  

  2. Раніше качалися фізичною працею, а тепер у тренажерних залах від дефіциту навантажень.

    Нажаль, зі штучним інтелектом буде інша ситуація. Історично дуже швидко ми втратимо шанси з ним конкурувати хоча б на рівних. Здатність людства запобігти цьому під все більшим сумнівом.

  3. пофіг на ці цифри. Важлива лише цифра померлих, причому загальна. Вона покаже наскільки % збільшилась смертність порівняно з 2019, коли не було коронавірусу.

    Коли цифри покажуть, що коронавірусну інфекцію перенесло 3/4 населення, усі обмеження можна буде знімати. Без масової вакцинації це відбулося б за кілька років. З вакцинацією в людей відбудеться за рік, а в папуасів за 2-3.

    Загальна кількість померлих то цифра для стурбованих скептиків.

  4. ідентифікує на відстані

    Це була фігура мови, хоча он Мокша через океан діагностував нашого покійного травматолога.  ;)

     

    Отой твій набір "неймовірних специфічних симптомів" у мене був ще навесні, і майже щороку до того.

    Коли отримаєш насправді мій набір, чого я тобі не бажаю, тоді зрозумієш. Може. Хоча я давно вже сумніваюсь в здатності деякихбагатьох людей сприймати інформацію: десятки років уся моя родина хворіла на грип і ГРВІ з їх специфічними симптомами. НіІколи не хворіли усі одразу. Ніколи не втрачали нюху - ніхто. А цього разу захворіли усі одразу, нюх втратили усі  одразу. Решту зовсім нових для мене дуже неприємних симптомів не стану називати. І так наговорив зайвого не тим людям.

    І невже ти колись раніше повністю втрачав нюх?  :-o

  5. Любая цифра с потолка будет такой же "реальной". Своего Балашова вы ничем подтвердить не сможете, просто слепая вера.

    Я обґрунтував всі цифри.

    А хто це мій Балашов?

    Віру не застосовую, базуюсь на доказах. А от у відповідь це зустрічаю.

  6. Скепсис це нормальна річ, і навіть необхідна, коли він здоровий.

    В нас ніхто з родини ніколи в житті не втрачав нюх, а тут його позбулися одразу всі без виключень одночасно. Були ще прояви, ну б їх нахєр, яких я ніколи в житті не відчував.  :(  

    На протязі двох тижнів в нас сліідкували за легенями в динаміці. Коли тебе диагностує нормальний лікар, який і сам вже перехворів, і бачить одразу цілу нашу різновікову кампанію, це надійніше за сумнівні за якістю тести, придбані нашими Степановими не відомо в кого. Боюсь що в китайців.

  7. один суб'єктив на інший, а потім робиш глобальні висновки

    Хлопче! За сумарно більше півтораста років життя моєї родини ми тих грипів з ГРВІ перенесли неміряну кількість разів. Жодного разу ні в кого з нас не було таких симптомів. І ще ніколи ми не захворювали усі одночасно, і усі з набором неймовірних і зовсім нових для нас симптомів. Кінець кінцем, в лікарні нам цей діагноз однозначно підтвердили за результатами досліджень і аналізів. Лікар і сам раніше перехворів, так що нашого брата ідентифікує ще на відстані. :)

    Показово також, що ніхто в нашій лікарні навіть не заїкнувся про необхідність проходження нами ПЛР тестування!

    До речі, я постив сюжет з DW про нашого лікаря - це справжній лікар, хоча ще молодий зовсім хлопець, таких би нам побільше.

    https://uapolitics.com/index.php?/topic/39543-kitajskij-koronav%D1%96rus-kroku%D1%94-po-planet%D1%96/page-180&do=findComment&comment=1186348

    п.с. Коли підхопиш цю гидоту з її набором специфічних симптомів, теж навряд матимеш сумніви.

  8. Отже, таки зі стелі

    Не зі стелі. В мене достатньо інсайду з міської медсистеми. Сімейним лікарям тут ще на початку осені встановили ліміт і дрючили за понаднормативне направлення людей на ПЛР.. В мене купа перехворівших родичів, тестування, і відповідно реєстрації серед позитивних, майже ні в кого нема. В моєї родини також нема ні в кого, хоча точно на корону перехворіли всі. 

     

    Навряд окрім Північної Кореї з Китаєм хтось фіксує менший відсоток реальних випадків, ніж ми. За рівнем тестування у Європі ми 46-ті з 47, в нас у 3-6 разів менше охоплення, ніж в нормальних країн. Але і їм розраховують рівень реальної захворюваності у рази більший від зафіксованого. Подивись на рівень підтверджених і передбачуваних випадків у країні, де рівень тестування більший від нашого у 3,2 рази і статистика якої викликає максимум довіри  https://covid19.healthdata.org/germany?view=infections-testing&tab=trend&test=infections

    Якщо в Німеччині передбачають заниження у три рази від реального, то в нас цілком може бути в десять. А у 5 - мінімум.

  9. Колєнька вже на маскві вчиться - у заручниках.

    Бацька якщо до виборів пручався остаточному поглинанню хуйлом, то тепер нікуди не подінеться.

  10. Я слышал. там Зеле от любих друзив подстава прилетела в виде контракта на китайскую вакцину, которая еще даже на третью фазу не заявлялась. 

    Вроде там какая-то фарм прокладка украинская замешана а хозяином лицо, приближенное к Зеле является. Валера Пачаев действительно из окружения? 

    И чего там с количеством доз? Китайцы говорят про 800000. НАши рапортуюют почти два миллиона. И с ценами все опять секретно-непонятно.

    Кто следит за очередным зашкваром? проясните плиз.

    Це та вакцина, яка за результатами досліджень (за повідомленнями ЗМІ) в Туреччині показала ефективність 91% і в Індонезії 97%. Поставки 2 млн. доз (2 дози на вакцинацію) мають розпочатися в лютому після завершення реєстрації (де - невідомо). Колотимуть їх в Україні безкоштовно. Щеплюватимуть вочевидь иліту першого і частково другого етапу  https://www.ukrinform.ua/rubric-society/3161009-stepanov-pidpisav-doroznu-kartu-vakcinacii-vid-covid19.html

    • Upvote 1
  11. Звідки ти береш оті цифри, зі стелі?

    За офіційною статистикою у нас у місті захворіло близько 2%. Множимо на 5-10 і маємо результат дуже наближений до реального на даний момент. До кінця сезону цифри мають подвоїтися.

  12. Хочеш сказати, що від грипу перестали мерти?

    Не перестали. Але в нього немає потенціалу заразити швидко майже всіх, як в корони. Не в останню чергу через наявність в нас імунітету проти різних штамів грипу.

    Корона поки гуляє вільно, трансформується, і за підсумками цього сезону перенесуть її з і без симптомів лише відсотків 20-30 населення. Чого для набуття колективного імунітету абсолютно недостатньо.

     

    30.12.20 15:35 В Украине циркулируют 5 разновидностей COVID-19, - ЦОЗ

     

    Во время циркуляции вирусам свойственно меняться, и SARS-CoV-2, вызывающий COVID-19 не исключение, хотя он мутирует медленнее вирусов гриппа или ВИЧ.

     

    Об этом сообщает Цензор.НЕТ со ссылкой на пресс-службу ЦОЗ.

    Вирусологическая референс-лаборатория Центра общественного здоровья Украины направляет ВОЗ образцы для дальнейшего подтверждения и секвенирования. Сейчас Центр имеет результаты исследования 50 образцов от референс-лаборатории, функционирующей на базе Public Health England Colindale в Лондоне. Эти образцы взяты у пациентов из 9 регионов Украины: Днепропетровской, Донецкой, Закарпатской, Ивано-Франковской, Львовской, Харьковской, Хмельницкой, Черновицкой областей, а также из Киева.

    Полученные результаты показали принадлежность циркулирующих на территории Украины вирусов к глобальной генетической линии B, происходит из Китая. Как и любая другая линия, генетическая линия В имеет разновидности.

     

    Так, в Украине определены следующие генетические варианты: В1; В1.1; В1.1.1; В1.5 и В2:

     

    В1 - вирусы этой группы относятся к многочисленной группе вирусов, циркулирующих на территории Европы и происходят из Италии.

    В1.1 - вирусы генетической линии В1, которые отличаются тремя нуклеотидными заменами (SNPs 28881GA, 28882GA, 28883GC).

    В1.1.1 - циркуляция этих вирусов обнаружена одновременно на территории стран ЕС и Великобритании.

    В1.5 - вирусы этой группы относятся к многочисленной группе вирусов, циркулирующих на территории Европы и происходят из Испании.

    В2 - вирусы этой группы циркулируют в более 57 странах мира на 6 континентах.

    Поскольку в последнее время приобретает особую важность отслеживание изменений в геноме вируса SARS-CoV-2, ВОЗ рекомендует всем странам по возможности увеличить объемы секвенирования, обмениваться данными об их последовательности на международном уровне и сообщать о случаях выявления одинаковых мутаций, которые являются предметом особого беспокойства. Странам Европейского региона, где фиксируют интенсивное передачи инфекции, необходимо удвоить свои усилия по контролю и профилактике инфекции, чтобы снизить распространение COVID-19.

    Именно поэтому с января 2021 референс-лаборатория ЦОЗ ежемесячно будут направлять репрезентативную выборку образцов материалов с целью их дальнейшего исследования.

×
×
  • Створити...