Перейти до змісту

Euro

Клуб
  • Posts

    24298
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    91

Euro last won the day on 8 травня 2021

Euro had the most liked content!

Информация

  • Стать
    Чоловік
  • Бермудський трикутник
  • Ukraine

Recent Profile Visitors

1434 profile views

Euro's Achievements

Бувалий

Бувалий (5/9)

5.8 тис

Reputation

  1. З гарних новин 31.12.20 15:47 Венгрия отказалась от закупок российской вакцины от COVID-19: У РФ недостаточно мощностей для производства Венгрия будет закупать вакцины от коронавируса либо через механизм закупок Европейского союза, либо напрямую у Китая. З поганих У світі 2 дні поспіль рекордна статистика ковідних смертей за добу - відсвяткували: 14.115 і 15.121 https://www.worldometers.info/coronavirus/worldwide-graphs/#daily-deaths
  2. разів сто хворіли сукупно на грип та респіраторні і ні в кого жодного разу цього не було, а тут в усіх без виключень одночасно. Я найстарший хворів найважче, але в мене упродовж місяця з початку нюх відновився, в решти вже майже 2 місяці - нуль Різні покоління - і усі одночасно без виключень. Про сусідів і чутки нічого не казав, наводив лише дані своєї родини, оф. статистики і надані авторитетними джерелами. Посилання і аргументацію навів. Шкодую, що вони потрапили не до тих читачів. Цікаво, а яким боком він до мене і з якого приводу тобі примарився у цій гілці екзальтований придурок Балашов?
  3. Раніше качалися фізичною працею, а тепер у тренажерних залах від дефіциту навантажень. Нажаль, зі штучним інтелектом буде інша ситуація. Історично дуже швидко ми втратимо шанси з ним конкурувати хоча б на рівних. Здатність людства запобігти цьому під все більшим сумнівом.
  4. ПЕС натякає на замовлення мудачуків. Згодом побачимо.
  5. Безумовно певна частина місцевих починає усвідомлювати, до якої дупи вони потрапили. Цих свідомитів варто позбутися. Бажано залишити лише військових, тоді і води вистачатиме без зайвих витрат.
  6. Коли цифри покажуть, що коронавірусну інфекцію перенесло 3/4 населення, усі обмеження можна буде знімати. Без масової вакцинації це відбулося б за кілька років. З вакцинацією в людей відбудеться за рік, а в папуасів за 2-3. Загальна кількість померлих то цифра для стурбованих скептиків.
  7. Це була фігура мови, хоча он Мокша через океан діагностував нашого покійного травматолога. Коли отримаєш насправді мій набір, чого я тобі не бажаю, тоді зрозумієш. Може. Хоча я давно вже сумніваюсь в здатності деякихбагатьох людей сприймати інформацію: десятки років уся моя родина хворіла на грип і ГРВІ з їх специфічними симптомами. НіІколи не хворіли усі одразу. Ніколи не втрачали нюху - ніхто. А цього разу захворіли усі одразу, нюх втратили усі одразу. Решту зовсім нових для мене дуже неприємних симптомів не стану називати. І так наговорив зайвого не тим людям. І невже ти колись раніше повністю втрачав нюх?
  8. Не світить нам не бути ізольованими.
  9. Я обґрунтував всі цифри. А хто це мій Балашов? Віру не застосовую, базуюсь на доказах. А от у відповідь це зустрічаю.
  10. Скепсис це нормальна річ, і навіть необхідна, коли він здоровий. В нас ніхто з родини ніколи в житті не втрачав нюх, а тут його позбулися одразу всі без виключень одночасно. Були ще прояви, ну б їх нахєр, яких я ніколи в житті не відчував. На протязі двох тижнів в нас сліідкували за легенями в динаміці. Коли тебе диагностує нормальний лікар, який і сам вже перехворів, і бачить одразу цілу нашу різновікову кампанію, це надійніше за сумнівні за якістю тести, придбані нашими Степановими не відомо в кого. Боюсь що в китайців.
  11. Хлопче! За сумарно більше півтораста років життя моєї родини ми тих грипів з ГРВІ перенесли неміряну кількість разів. Жодного разу ні в кого з нас не було таких симптомів. І ще ніколи ми не захворювали усі одночасно, і усі з набором неймовірних і зовсім нових для нас симптомів. Кінець кінцем, в лікарні нам цей діагноз однозначно підтвердили за результатами досліджень і аналізів. Лікар і сам раніше перехворів, так що нашого брата ідентифікує ще на відстані. Показово також, що ніхто в нашій лікарні навіть не заїкнувся про необхідність проходження нами ПЛР тестування! До речі, я постив сюжет з DW про нашого лікаря - це справжній лікар, хоча ще молодий зовсім хлопець, таких би нам побільше. https://uapolitics.com/index.php?/topic/39543-kitajskij-koronav%D1%96rus-kroku%D1%94-po-planet%D1%96/page-180&do=findComment&comment=1186348 п.с. Коли підхопиш цю гидоту з її набором специфічних симптомів, теж навряд матимеш сумніви.
  12. Водьі нєт (і нє будєт), но вьі дєржитесь! 30.12.20 22:58 Оккупанты передумали приглашать иностранные компании для строительства опреснительных установок в Крыму: "Чтобы никто не предъявлял претензий"Строить опреснительные установки в оккупированном Крыму будут российские компании. Ранее марионетка Кремля Сергей Аксенов заявлял о своем желании привлечь к этому крупную международную компанию. 30.12.20 21:59 Работы по опреснению воды в Крыму и ее подаче займут как минимум несколько лет, - марионетка Кремля Аксенов Подконтрольный Кремлю глава Крыма Сергей Аксенов утверждает, что опреснение воды для Крыма станет возможным только после нескольких лет работы как минимум.
  13. В піднебесній піздять, як дихають 30.12.20 20:43 Китайское правительство засекретило исследования о происхождении COVID-19, - Associated Press. ДОКУМЕНТ Власти КНР выделяют ученым крупные гранты на изучение первоисточника пандемии, однако ни одна публикация не выходит в свет без одобрения специальной комиссии, действующей фактически под прямым контролем главы государства Си Цзиньпина
×
×
  • Створити...