Перейти до змісту

Via

Рада Модераторів
  • Posts

    776
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Via's Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

106

Reputation

  1. Вже є, ще пару тижнів назад назбирали з форумчан на півроку хостингу. А ти турбуєшся?
  2. Дійсно, його вже випустили чи ще ні?
  3. Тю, я якраз погоджуюся, що капусту люблю і ії треба побільше Більше капусти - швидше перемога. Такі реаліі нині.
  4. Нема де брати - всі біля Пороха сидять, як пришиті. Ми по диаспорянам мастаки
  5. Мені Тягнибок до душі. А Іллєнко ще молодий, хай підростає. Життя покаже. Я сподіваюся дожити Ти ж наче ше також не пенсіонерка?
  6. Неа, влада буде наша. Бо я так хочу
  7. Готуються, восени парламентські будуть. А з райрадами Києва заглохло.
  8. Матаються по всіх перевалах, фури блокують. Плани наполенівські, як завжди
  9. Вія привіт, пишу тобі бо інших форумчан пошти не маю, скажи будь-ласка цим довбням, і на фупі, і на пуфіку, що я (tyv) не маю ніякого відношення до діда туя (tyu). А нікчемні модери на цих форумах ніколи не дотримуються правил і банять відповідно до власних поглядів, симпатій та переконань. Дякую ------------ Випустіть гарного хлопця!!!!!
  10. До речі, це вже 9-й марш під проводом Свободи, жодного не пропустила.
  11. 14 жовтня 2015 року, на свято Покрови, з нагоди 73-ї річниці створення Української Повстанської Армії Всеукраїнське об'єднання "Свобода", "Правий сектор", Організація українських націоналістів та Конгрес українських націоналістів проведуть у столиці "Марш Героїв". Урочистий мітинг розпочнеться о 12:00 на Михайлівській площі. Після цього відбудеться марш до Лук'янівського СІЗО та ізолятора тимчасового тримання, де влада без жодних законних підстав утримує новітніх політв'язнів - бійців російсько-української війни, захисників Конституції України. О 17:00 біля ІТТ (пров. Косогірний, 7) розпочнеться концерт за участи гуртів "Кому Вниз", "Рутенія", "Хорея Козацька", "Сокира Перуна", "Вій", "Тінь Сонця", "Олекса Бик", "Телері", "Полікарп", "Тарута". Прес-служба ВО "Свобода"
  12. Я у виборчій комісіі задарма. Бо дурна на всю бошку з твоєі точки зору, дбаю за украінське безкоштовно. А тобі ліньки сраку підняти Пішла спати, завтра з 9-і ранку мені знову в ТВК дільниці відкривати. Задрали мене ці вибори, треба в Жанни Дарк податися і вистріляти наволоч таки. Але якщо вам навіть від слів Фаріон лячно, то яка вжп там к бісу революція з вами, тендітними мрійниками Сумно
×
×
  • Створити...