Перейти до змісту

ray

Форумчанин
  • Posts

    107
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by ray

  1.  

    Россию лишили чемпионата мира по бобслею и скелетону

     

     

    За два дня до этого, когда сборная Латвии по скелетону объявила о бойкоте Сочи.

    Александр Зубков, президент Федерации бобслея и скелетона России:

     

    «Чемпионат мира пройдет без латвийцев, ничего страшного. Каждый имеет полное право на то, чтобы высказывать свое мнение. Не хотят выступать – не проблема, будут выступать и бороться за медали другие страны»

    weep%20%281%29.gifweep%20%281%29.gifweep%20%281%29.gif

    • Upvote 4
  2. Логично дальше обязать декларантов всю наличность, свыше какого-то порога (например экв. 1 млн. грн.) хранить в госбанках.

    1) не будет хитрожопых декларирующих миллионы $$$ наличности "на перспективу"

    2) появится кровная заинтересованность в стабильности нашей банковской системы.

    • Upvote 1
  3. я не про причину. У Войцеховського по Києву 40 об'єктів. Пройшла інфа, що там і далі працюють і продовжують продавати квартири.

    Так от - я шукаю інфу, чи є десь офіційно перелічені ці 40 об'єктів. Просто, щоби люди не продовжували встрягати в цю халепу.

    Бо в мене, наприклад, лише вчора питали за Празький квартал отдразу за окружною. Там маленька квартирка 12,5 тис. дол. коштує. Подивився на забудовника - якась фірмочка працює з 2011 року, типу зі швейцарськими інвестиціями. Я в ті інвестиції не дуже вірю. Але нічого про них не зміг знайти. Чи мають вони стосунок, наприклад, до Войцеховського, чи ні.

    Значна частина з цих - УКО: http://forum.domik.ua/problemnoe-stroitelstvo-f443.html

    Взагалі перед такими серйозними покупками треба не у відділі продажу слухати казки, а добре дослідити питання на спеціалізованих форумах.

    • Upvote 1
  4. Посол України в Республіці Хорватія Олександр Левченко взяв участь у дискусії у програмі ‘Bitno’ na Mreža TV.

    http://croatia.mfa.gov.ua/mediafiles/sites/croatia/images/articles/tmbs/images-cms-image-000038453-tmb-270x180.jpg
    06 квітня, 16:55
     

    5 квітня 2016 року

    Посол України в Хорватії Олександр Левченко взяв участь у програмі «Bitno» («Суттєво») хорватського телеканалу «Mreža TV». Протягом майже годинної дискусії Посол послідовно спростовував недостовірні звинувачення, які останнім часом поширюються в мас-медіа щодо якості ремонту в Україні хорватських літаків МіГ-21.

     http://mreza.tv/bitno-s-gordanom-stojicem/

     

     

    відео на youtube

     

    https://www.youtube.com/watch?v=GgSswvqpyC8

    • Upvote 1
  5. :weep: :weep: :weep:

    Эпичный детский тренер: "Дебилы, бл*дь! Я вам кричал - "зачем я вас выпустил на поле!"  - неужели непонятно было? Я не могу сказать "давай, иди, уеби его нах*й". Вышли, спровоцировали кашу, всё!"

     

    Вся суть россии в одном видео.
     

    https://www.youtube.com/watch?v=4gDjnbOAvtE&ebc=ANyPxKoaskDCkcgSCOncltK6fqLHARARMNtN4BnLb1q2Bl99uV2HhQkFyArLN0sHXJlDvn9_l13RSpHWqIBXcNwxhLSnqBi8oQ

  6. Начальника управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова відсторонили від посади.

     

    Відповідний наказ голова Нацполіції Хатія Деканоідзе підписала 14 березня, інформує прес-служба МВС.

    "Таке рішення було прийнято главою Нацполіції у зв'язку з необхідністю проведення перевірки за виявленими обставинами", - сказано в повідомленні.

    Крім того, зазначається, що Шевцова викликали до Києва для надання пояснень і вирішення питання щодо його подальшого перебування на займаній посаді.

    Також в МВС наголосили, що на даний момент Антон Шевцов ще не пройшов атестацію.

    Раніше у понеділок міністр МВС Арсен Аваков попросив Деканоідзе звільнити начальника Вінницької обласної поліції.

     

    http://www.pravda.com.ua/news/2016/03/14/7102041/

     

    Історія справді дика.

  7. http://obj.altapress.ru/picture/width/584/255100.jpg

     

    В барнаульском детском саду выдавали грамоты с гербом Украины

     

    Жительница Барнаула Юлия К. выразила свое возмущение в паблике Barnaul22 по поводу грамот, которые выдавали семьям в детском саду №258. "Вот скажите, у нас в стране реально в управленцах столько "рукожопых"? Как можно объяснить ситуацию, когда в барнаульском детском саду №258 семьи награждают грамотами с гербом и флагом Украины? Или это сделано специально, и теперь Алтайский край входит в состав Украины? Объясните пожалуйста!", — написала девушка.

    http://altapress.ru/pda/story/174709

    • Upvote 1
  8. И о чем говорит для состояния экономики этот показатель?

     

     О том, что за этот период (немного) больше валюты пришло в страну чем ушло. Условно это значит, что курс гривны около равновесия, и что для поддержания курса нет необходимости жечь золотовалютные резервы. Да, нужно сделать скидку на то, что кредиты МВФ тоже учитываются в баллансе.

    • Upvote 1
  9. «Северный поток-2» признали подпадающим под Третий энергопакет

     

    Газопровод «Северный поток-2», в том числе и его морская часть, подпадает под требования законодательства Европейского союза и должен соответствовать нормам так называемого Третьего энергопакета, сообщает Bloomberg со ссылкой на заключение генерального директората по энергетике Еврокомиссии.

     

    «Исходя из посылки, что энергетические законы ЕС должны применяться к участкам «Северного потока-2», которые окажутся в территориальной юрисдикции ЕС, может быть сделан вывод, что требования о разделе прав собственности, регулировании тарифов и доступе третьих сторон не будут выполнены без внесения изменений в проект», — говорится в заключении.

     

    Ранее сегодня еврокомиссар по энергетике Мигель Ариас Каньете заявил, что власти Евросоюза только начали оценку морской части «Северного потока-2», и у них пока нет всех необходимых данных.

     

    До этого официальный представитель «Газпрома» Сергей Куприянов заявлял РБК, что «Северный поток-2» не подпадет под действие Третьего энергопакета, потому что пройдет по дну моря, а наземной части у него не будет.

     

    «Третий энергопакет к «Северному потоку-2» неприменим априори. Речь идет о газопроводе, который начинается за пределами ЕС и оканчивается в некоей точке «икс» на территории ЕС», — заявил в декабре 2015 года постоянный представитель России при ЕС Владимир Чижов, отметив, что в отличие от «Южного потока», одновременно с созданием которого необходимо было строительство газораспределительной сети в нескольких странах ЕС, «Северный поток-2» упирается в территорию Германии, где «ничего уже строить не надо, инфраструктура есть».

     

    Ранее Еврокомиссия предупредила, что любые новые газопроводы, ведущие в Европу, должны соответствовать нормам ЕС, и пообещала бдительно следить за соблюдением последних со стороны «Газпрома».

     

    «Европейская комиссия напоминает, что новые трубопроводы должны быть построены в полном соответствии с законодательством ЕС, и будет бдительно следить за строгим соблюдением законов ЕС, в особенности в области энергетики, внутреннего рынка и конкуренции», — говорится в тексте заявления.

     

    Акционерное соглашение о создании газопроводной системы «Северный поток-2» было подписано «Газпромом» с OMV, BASF, E.ON, ENGIE и Royal Dutch Shell 4 сентября 2015 года. Документ предусматривает строительство двух ниток морского газопровода совокупной мощностью 55 млрд куб. м газа в год из России в Германию по дну Балтийского моря.

     

    http://www.rbc.ru/rbcfreenews/56b4aa719a7947c73ffbbc9c

    • Upvote 3
  10. Это фейк
     

     

    У МЗС та Адміністрації президента називають дезінформацією повідомлення ЗМІ про нібито можливе направлення українських військових до Сирії боротися з ІДІЛ.

    Про це "Українській правді" повідомив Посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба.

    "Це фейк. Ми активно взаємодіємо з партнерами щодо припинення конфліктів на Близькому Сході. Але про використання в регіоні, зокрема в Сирії або Іраку, Збройних Сил України не йдеться", - наголосив він.

    "Наші партнери з такими запитами до нас не зверталися, розуміючи, що в умовах російської агресії наша армія нам потрібна вдома", - додав Кулеба.

    У свою чергу речник Адміністрації президента Андрій Лисенко в коментарі "Українській правді" назвав публікацію в газеті "дезінфомацією".

    "Повідомлення про нібито можливу участь українських військових в боротьбі з ІДІЛ у Сирії– це звичайна дезінформація і один з елементів гібридної війни, яку ведуть проти нашої держави", - сказав Лисенко.

    "Україна не отримувала жодних запитів на таку участь, не подавала таких заяв і не  збирається цього робити. Жодного документу, жодної заявки немає", - наголосив він.

    Лисенко уточнив, що Україна продовжує співпрацю з іншими країнами щодо відновлення миру на Близькому сході.

    "Але мова йде більше про політичну підтримку у боротьбі проти ІДІЛ в рамках Радбезу ООН і в рамках обміну розвідданими. Жодних дій по підготовки якогось контингенту мова ней де не йшла і не буде йти", - наголосив він.

    Лисенко припустив, що таку дезінфомарцію запустили спеціально "напередодні великих зустрічей, щоб ввести наших західних партнерів в оману".

    Як відомо, президент Петро Порошенко перебуває в понеділок у Німеччині, де проведено зустріч із канцлером Ангелою Меркель.

     

    http://www.pravda.com.ua/news/2016/02/1/7097433/

    • Upvote 1
  11.  

    Угу . Шляхом руйнування  як Росії так і прилеглих країн ? Цікавий метод.

     

    Саме так. Руйнування Росії - про що це? Див. 86% рейтинг.  Прилеглі країни - заради влади яке йому діло до прилеглих.

  12. А для чего он ее начал. Чтобы СССР возродить?

    Чтобы власть сохранить. Когда клептократическая экономика летит в говно, темами типа "вокругоднивраги","вставаниесколен", "русскиймир" вполне можно оправдать и закручивание гаек внутри, и поднять рейтинг с помощью милитаристкой пропаганды и отвлечением на внешнюю агрессию. Типа, все теперь в одной лодке, теперь будем и вместе тонуть.

  13. Возможно, Петрушка его имел ввиду, пугая Украину полномасштабной войной в случае провала Минска-2. 

     

     

    Статья- бред, экономические аргументы автор притянул за уши. Типа, рынок 186 млн - все с экономикой  РФ плохо, а уже 235 млн - решат проблемы.

    Если хутин и начнет большую войну, то уж точно не для того, чтобы увеличить рынок своей недоимперии.

  14. А тем временем, использование Газпрома для политических целей в Европе тоже сильно ограничат:

     

    ЗМІ: Країни ЄС не можуть закуповувати газ у РФ без схвалення Єврокомісії

    Єврокомісія зможе отримувати всю інформацію про комерційні контракти "Газпрому" в Європі, в тому числі й щодо цін.

    Про це пише "Комерсант".

    Відзначається, що згідно з новими поправками до законодавства, всі міжурядові угоди з енергетики повинні узгоджуватися з Єврокомісією до їх підписання, а всі неєвропейські постачальники газу - повідомляти регулятору про параметри довгострокових контрактів, які можуть бути запитані "для оцінки його впливу на енергетичну безпеку".

    У розпорядженні "Комерсанта" виявилися два законопроекти Єврокомісії, які мають стати базовими документами для Енергосоюзу ЄС, який створюється.

    Перший передбачає створення механізму обміну інформацією про підготовлювані і укладені міжурядові угоди у сфері енергетики. Другий являє собою суттєві поправки до Директиви про безпеку газових поставок від 2010 року, прийнятої у відповідь на російсько-українську газову кризу 2009 року.

    За першим проектом, жодна країна Євросоюзу не зможе укласти міжурядову угоду в енергетичній сфері без схвалення Єврокомісії.

    Тепер якщо країна ЄС захоче підписати з іншою державою міжурядову угоду в енергетиці, вона повинна повідомити ЄК про початок переговорів і регулярно повідомляти про їх хід. ЄК отримує право надіслати на переговори свого спостерігача. Той, у свою чергу, може давати поради переговірникам, як зробити так, щоб документ не суперечив законодавству ЄС. Підсумкова угода повинна бути схвалена Брюсселем перед підписанням і перед ратифікацією.

    Нововведення не поширюються на комерційні контракти, і, щоб закрити цей пробіл, ЄК пропонує зобов'язати партнерів всіх постачальників газу з-за меж ЄС надавати дані про свої довгострокові (більше року) контракти на купівлю газу. Повідомити потрібно буде термін дії контракту, мінімальні і максимальні добові, місячні та річні обсяги, точки здачі газу, а також контрактні умови припинення поставок.

    Але ключове положення документа в тому, що ЄК зможе отримати доступ не тільки до нецінової інформації, а й до всього контракта. Якщо він, на думку місцевого регулятора або ЄК, "може зашкодити безпеці поставок", Брюссель має право запросити такий контракт (а також всі додатки до нього) у покупця газу для оцінки "впливу на безпеку".

    Таким чином, Брюссель може отримати офіційний постійний доступ до цін та індивідуальних для кожної країни формул "Газпрому" в Європі.

     

    http://www.pravda.com.ua/news/2016/01/26/7096698/

  15. ЛайНьюз також випровадили додому:

     

     

    Съемочной группе LifeNews по прибытию в аэропорт Кишинева отказали во въезде в Молдавию. Об этом говорится в сообщении на сайте телеканала.

    Группа, по утверждению телеканала, не смогла выйти за пределы аэропорта и была депортирована.

    Аналогичное решение власти страны приняли и в отношении съемочной группы телеканала РЕН ТВ. Как отмечается в сообщении на сайте канала сотрудники пограничной и таможенной служб не разрешили покинуть аэропорт Кишинева оператору Александру Малышеву, он будет депортирован в Россию по решению молдавских властей, уточняет РЕН ТВ.

    Ранее сегодня стало известно, что журналисту ВГТРК Александру Балицкому запретили въезд в Молдавию на 5 лет. По словам самого Балицкого, он узнал об этом при прохождении паспортного контроля в аэропорту Кишинева.
     

    http://www.rbc.ru/rbcfreenews/56a0c7749a7947e0fd752090

    • Upvote 2
×
×
  • Створити...