Перейти до змісту

Kolisian

Форумчанин
  • Posts

    884
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Kolisian's Achievements

Юзер

Юзер (2/9)

551

Reputation

  1. Азовське море можна забрати тільки разом з Кримом. І це ще одна причина готуватися до військової операції по відвоюванню нашої теріторії.
  2. А мені навпаки пісня здалася оптимістичною )
  3. У нас вже є багатовіковий досвід укладання угод з москалями. Всі ці угоди московія ЗАВЖДИ використовувала щоб просуватися далі до нашого повного знищення. Це її справжня мета а не який не мир, знищення держави Україна і українців. Ми одін нарот - ось що вони кажуть. Украіни нікагда нєбило. Якщо будемо воювати - будемо жити і розвиватись, хоча багато хлопців, а можливо і я сам, загинуть. Якщо будемо підписувати угоди з сатаною - зникнемо назавжди. Доречі це ж вже було зовсім недавно. Знищення голодом, концтабори, винищення культури і мови. МИ ОДІН НАРОТ. ОДНІ РАБИ. Тому ліпше воювати і втрачати тисячі ніж підписати угоди і згодом втратити мільони. Тим більше що розпад РФії можливий. Вона розвалювалася вже декілька разів за останні 100 років, тож розвалиться ще декілька разів за наступні 100.
  4. ..Ви ті хто все ще над, ховаєте житя (с) Це я з фільму цитую, вибачте, але дуже підходить для відповіді на ваш допис. Життя це бородьба. І ми найбільше відчуваємо життя коли боримося і перемагаємо. А бабушка легкої поведінки це не життя, це сурогат.
  5. Ні не з передової. Під командуванням Червня, Санти, ДаВінчі - багато кого. Про Пороха і совкогенералів згоден. Але у нас тисячі таких хлопців.. https://www.youtube.com/watch?v=n8dat45l1gE і гори озброєння, то навіщо капітулювати і давати змогу путіну захоплювати нові шматки від України. Це безглуздо.
  6. Яким чином ми могли його відстоювати? )) Брати штурмом СІЗО чи атакувати аеропорт? Українці і так багато разів його відбивали. На мій погляд він не досить розумно себе повів..
  7. Якщоб був вибір між Саакою і Порохом я б голосував би за Міхо. Але навіщо були всі ці провокації з імпічментом? Невже не можна було дочекатися виборів і створити потужний опозиційний політичний рух? Нащо було так тупо зливатись!?
  8. Всі щось втрачали, бо війна це втрати. Проте за ті втрати ці країни отримали набагато більше ніж від запропонованою від кацапів капітуляції. Чечени зараз тримають московію в страху, фіни побудували свою країну а Афганістан завдав поразки наддержаві СРСР. Ті нації які воюють з москалями розвиваються і зміцнюються, ті які капітулюють зникають. Гріх скиглити і розповсюджувати поразкові настрої коли в нас є десятки тисяч військових які готові воювати роками і навіть десятиріччами. В нас є зброя і воля до спротиву, тому треба воювати попри все.
  9. Так, нових там зараз багато.. з цуга набігло ))
  10. Є класика і є попса. Попса збирає більше в прокатний сезон. А класіка збирає століттями, але потроху.
  11. Вибачаюсь мав на увазі не Авіатора, там якись Anator. Теж дотримується кремлєтемників один в один як і @уй. Там їх зараз десяток тих ватних клоунів )
  12. https://www.youtube.com/watch?v=il4y7E01gYw Я під враженням якщо чесно ) Дуже подобається українська поезія і сонети у виконанні Компаніченка! І закінчення фільму шикарне. Бартушок красень, дуже якісно зіграв.
×
×
  • Створити...