Перейти до змісту

Зінаіда

Форумчанин
  • Posts

    7
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Зінаіда

  1. А от цікаво, і де той Астронавт, шо так переймався цім питанням? Так хто у Всесвіт? Отак завжди- кричи каравул, ніхто і не посунеться
  2. Кста, якшо не приморозить, то зберемо врожай опеньків! А там їх і засолимо, і в консерву та й поїмо зі сметанкою, авжеж! А валюта шо в нас,шо в недоділків російськіх однаково росте, м.ть хочуть наших опеньків.... той зрозуміло, шо трюфелів на всіх православних не фата.
  3. Сьогодні вже скинуло останні жовті листи маленьке деревце під нашою хатою, хоч тополі й тримають листя. Це, тому що дощю не було довго.. А тепер барабанить по стелі, наче й краю йому не буде! От тепер-Осінь!
  4. Ось і дощь пішов! Кста, цікаво, а хтоніть захотів би полетіти на Луну, або сприяти цьому, але прям щас... буквально ! Вам продзвонили, сказали,що через місяць треба вилітати, і Ви саме підійшли (безкоштовно) , шо будете робити? А, да..це-кітайці..... Сподіваюсь, тре летіти! Треба стовбити нашичастки!
  5. Мій випадок-це просто скачати у плеймаркеті українську клавіатуру.
  6. Тут є мій протонік Зинаида. Прошу його вважати не дійсним, тому що паролю ніколи вже не знайду на нього....Дуже перепрошую..... З повагою, Зінаіда
×
×
  • Створити...