Перейти до змісту

Юнік

Без рейтингу
  • Posts

    305
  • Зареєстрований

  • Last visited

Информация

  • Стать
    Нема даних
  • Ukraine

Юнік's Achievements

Новачок

Новачок (1/9)

-108

Reputation

  1. Как-то по барабану эти амберы, что оно такое я понял с первого его дебильного бана, что и высказал всё в апелляционной ветке. Это обыкновенные вышиватники, братья по разуму с русскими ватниками, они из-за своей глупости пытаются копировать действия русских придурков и поэтому всегда проигрывали и будут проигрывать все информационные войны. Они могут навечно банить, что только подтвердит мои слова, я на российских форумах пожил не один год, знаю этот контингент. Форумов то хватает, вот тут Андреас зная меня относится ко мне крайне негативно из-за старой обиды, а на другом форуме, где я под другим ником, ставит на мои посты лайки.
  2. http://s1.radikali.ru/uploads/2015/3/21/b2bd0f301f9f69ac627acacf1c8b1602-full.png на ланеті
  3. через чийсь маразм прятати? звісно не буду.
  4. наша була дешевше. якщо промисловість не може такі дрібниці повсякденного вжитку виробляти то це говорить про абсолютно недієздатну економіку. якось в аптеці купив пецовий пластир, виявилося сірійський з Алеппо.
  5. за те, що привів сцилу сайта який у нас заборонений - пожиттєвий бан? вишиватники вкінець чокнулися.
  6. Доступ до ресурсу обмежено Шановний абоненте! У зв’язку із зверненням правління ІнАУ на підставі Листа №142 від 23.07.2014 Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки щодо протидії сприянню вчиненню терористичного акту, доступ до цього Інтернет-ресурсу було обмежено внаслідок розміщення інформації, що пропагує війну, національну ворожнечу, зміну шляхом насильства конституційного ладу або територіальної цілісності України. http://ru/ перший раз таке бачу @Юнік Попередження від модератора Dr.Amber. Причина: 20.8 Інше. Дивись пояснення модератора (30). Розділ: Доступ до ресурсу обмежено. Отримано від модератора штрафних балів: 30. -- Обмеження діє до 24 бер 2015 21:47 Можливість дописувати на форумі відключено на 3 дні(в) У зв’язку із зверненням користувачів конференції, та на підставі Листа №142 від 23.07.2014 Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки щодо протидії сприянню вчиненню терористичного акту, доступ користувача Юнік було обмежено внаслідок розміщення посилання на Інтернет-ресурс, що пропагує війну, національну ворожнечу, зміну шляхом насильства конституційного ладу або територіальної цілісності України.
  7. наука знает, но стоматологический бизнес богаче.
  8. ну куди нам до вас графьйов, ми люди маленькі, нам і наше пішло б.
  9. в Амсторі купував нашу, здається харківська. Харків багато такої хімії випускає, я після бриття харківським дитячим кремом користуюсь, краще за всякі жілети, нівеї, та іншу херню для розвода лохів.
  10. в магазині мережі Дінь-Дінь продавщиці полізли обдивлятися штрих-коди, задоволені вилізли з пастою Біокон, дивлюся- Даунецк. Кажу, а як це ви контрабанду продаєте, а доки від СЕС у вас є на це?
  11. у Сільпо не знайшов жодної нашої зубної пасти. іканоміка бля.
  12. і я впевнений, що вони доб`ються свого, а вишиватники будуть парити про чергову перемогу.
×
×
  • Створити...