Перейти до змісту

Дон-бас

Без рейтингу
  • Posts

    359
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Дон-бас

  1. Ти чо - охуела - дура? )) Реально ёбнутая или придуриваешься?
  2. Ти чё куришь? Дай намётку. Как так тащиться? Метёт конкретно, єто заметно. Твоя подпись - жена Мотороли - меня не расстроила. Кто такой Моторола? Он тебя трахает?
  3. На суспільний розгляд. Єта тварь полюбляет слово укроп на украинском форуме. Реально достала. 2. Антиукраїнська пропаганда та агітація, паплюження державності України, українофобія та прояви негативного ставлення до українскості як такої. Невизнання приналежності українських територій до України, зазіхання на територіальну цілістність держави Україна, сепаратизм. http://uapolitics.com/topic/28188-naїzd-namber-raz/?p=760709
  4. Да, напевно. У меня есть Моторолл и я его трахаю. За укропов получишь доповидь, сука сепарская.
  5. А французи брили тех шлюх... Ну тебе виднее з позиции шлюхи, да? )))
  6. Це серьозна справа. Добре, що ти на форумі про це заявив. Ми тут всі переймаемось та зболіваємо за тебе. Не страть. )))
  7. И с какого будуна шлюха определила "посібника?" Я лёгко докажу определение "шлюха". Я понимаю, что шлюха никогда не докажет свой вісер "посибника". Не стоило шлюхе єто затевать. пс. Просто предлагаю модерам удалить оба поста.
  8. Єтот сепар ещё не забанен? Тебе не Фома нужен, а прокси! )))
  9. Кстати! Я не перший раз чую байку про кормильців. Хто вони такі? Може ті, хто забезпечував 45% надходження валюти в Україну? Ні? Може ті, хто наповнював бюджет країни? Ні? Може ті, кого наразі вже нема? Так?
  10. Я, за свою практику знаю лише дві особи клиєнтів/позивачів. 1. Буду рвати супротивника до останнього! 2. Як вийти на компроміс. І є особи - відповідачі. Якщо ти в образі України, чуєш стогони(!) ))) Знаєш, що нагадила (!) Стережеся від судів (!) То, в якості відповідача - морозитися не будеш! ))) пс. Всі інші твої хвантазії відправляй до ОРДЛО чи как там тих бродяг звуть. Ок?
  11. Що рахувати? Донецьку "діаспору" вимушених переселенців на реквіумі? Підтримку киян України в Донецьку перед навалою тітушок з рашки? Нема чого рахувати.
  12. Єто реквием в Київі по загинувшему в Донецьку хлопцю від окупантів на мітингу на годовшину загибелі. Тоді Київ міг допомогти, прийти в Донецьк, так саме - як дончани поклали голови на Майдані. Не прийшов Київ на допомогу. Не прийшов тоді, не прийшов навіть і поклонитись. Ось такий реквіум дончан в Києві.
  13. Ок. Ти вважаєш, що твій паспорт більше мого? )))) Я вважаю інакше. То тебе тре пофільтрувати на адекватність. Ти виступаєш від "Їх". Мене вважаєш за "них". Може луна сьогодні не так? ))) пс. Да, і хто такі твої кормільци? Вже не кормлять, та тебе глючить? )))
  14. На, полюбуйся Акт спротиву дончан окупації. Стьоб над формальною символікою новососсии. Тобі це серпом по яйцям, да? Тобі на раша-ТБ пояснили, що дончани всі за руский мір, да? А тут є реальні люди, які твою мантру від кремля нафіг зносять! Рашковани йдуть лісом з українського форуму! )))
  15. Вибачте. Але мерзенні підхуйловці зруйнували мою хату. Мені від України ничого зайвого не потрібно - лише бути рівним в правах з тобою. Якщо бути рівним - то по твоєму "урвати" - то звиняй. Тоді ст.24 КУ. Ти намагаєшся мати преференції за мій кошт. Успіху тобі.
  16. Мене вміляє - "та, якісь статті конституції!!!!!!" Пропал дом...
  17. А шо це в тебе так пукани рве? Припини істерику. Ти до мене з якого диву в середньому роді звертаєся? Кажи конкретну предїяву - буду розглядати. Чим тобі дончанин не потрафив? Тим, що коли Майдан мав потребувати допомоги, то дончани надали. А коли дончанам та допомога була-б в нагоді, так ти здриснув, да?
×
×
  • Створити...