Перейти до змісту

g_smit

Форумчанин
  • Posts

    595
  • Зареєстрований

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by g_smit

  1. підуть як мілєнькі У нас кожен, кому за 50, в душі вже пенс. І теж хочуть нахаляву комунальні.
  2. гггг, не важливо хто перший сказав, якщо це влучно - то воно приживається тим паче треба казати: "я вперше почув від Лєнки", а де почула Лєнка - тобі вже ніколи не довідатись, бамажка може й від тебе вона почула, коли ти не тверезий спав і бурмотів якусь гидоту
  3. Знаю двох бариг - Тимошенниця і Путін. Ти кого маєш на увазі, євробамажка?
  4. Але ж кумир твій - Зеля. Хтось бреше? Чи твій варіан номер 3. Ботоксна хвойда хвилювала тебе і під час війни. Це ще гірше, це державна зрада.
  5. Ти теж дивився квартал95? І футбол?
  6. 1. Зеля виїв мізки більшості населення України. 2. А ще іржав як коняка тоді, коли Україна стікала кров'ю. Мабуть, йому теж колись хтось виїі мозок.
  7. Встигнуть на стільки мов квартальні дебілізми перекласти? І чи не заразяться всі ті бариги гейропейські і піндосські?
  8. Так зебілам і треба ! Що, забули? Субсидія - то принизливо для людини (с) юлько-зебіли ОК. Зебіл без пенсії і субсидії - це звучить ГОРДО
  9. Помітила. Саме як макака почала барижити газом в усіх країнах почало рости, а в Україні росло лише у макак. Чому Юля ще не сидить?
  10. Так то ж не у вас. А є в тебе "полосочки" про Юлю, Зелю, Коломойського за цей період? Здається мені, що там є якийсь зв*язок.
  11. Я взагалі ніяких жопомиїв не знаю. Що воно за лякалка така? А от немитожопів-комуняк будь-якої доби до біса. І всі вони бояться цих вигаданих жопомиїв. Ти теж з них? Не бійся, насильно й бесплатно ніхто тебе мить не приїде.
  12. Це тобі за жопомиїв болить. За кого ще переживаєш? Сальвадор Альєнде? Анжела Девіс? Луїс Корвалан?
  13. Во дурак. Да на концерте ему и место, потому и побежал к своим, так сказать, братьям по разуму. Шутка ли, столько дней не виделись. Он жеж так может затосковать, перестать играть, будет отказываться от еды, терять шерсть и выть по ночам. Кусать и рычать на самочку. Жуть. Зебилы не подумали о своем любимце.
  14. Які це у вас 30 років шоку були, брехунець? Вони тільки почнуться. І не 30, а тепер, зважаючи на постаті, що ви вибрали для розвороту, всі 100 років гарантовано. Щоб і онуки ваші вихаркували !
  15. Не підказуйте! Нехай без солі... Як колись в СРСР. І КВН по суботах по тєлєку.
  16. Ти там мені лайкнув з переляку чи промазав?
  17. А ви, тожепрєзідєнти, хоч маєте вихідні?
  18. У Порошенка до Мальдівів (січень 2018) було 4 (ЧОТИРИ) роки важкої праці Президентом воюючої держави. Так що Зєля не міг. Він як макака - за тиждень прем*єрства на коньках катається. Ну, в смислє, на роялє жезлом грає .
  19. Якби зебіли вміли думать, він став би пристойною людиною, бо життя б заставило. А так.... покуда єсть на свєтє дуракі - обманивать нам стало бить с руки (с)
  20. Ні, не медведчук. Я просто не бачу іншого способу подальшого використання порченого народу, здатного проголосувати за Зе-президента. Навряд чи хтось перейматиметься розкодуванням такої кількості бидла. Та й навіщо? Баби ще нарожають. (с)
  21. Комсомольці обдурили 73% виборців, то чому б тепер і папікам-коммунякам не вилізти? Будуть користуватися дурнями по повній.
  22. Є таке... Мабуть, не вистачає якоїсь хромосоми.
  23. Жопомиї відновлять на цій землі українців після того, як ваші руSSкоязичні браття з вашою допомогою зачистять тут все живе. Але ти цього не побачиш.
×
×
  • Створити...