Перейти до змісту

Геннадій_Умань

Форумчанин
  • Posts

    47
  • Зареєстрований

  • Last visited

Posts posted by Геннадій_Умань

  1. Я  собі  навіть  не  можу  уявити,  що  Ви  про  мене  думаєте,  якщо  вважаєте,  що  я  на  таке  ласа.  Та  я  при  тямі. 

    У  мене  в  житті  дуже  багато  є  потреб  інтелектуальних,  є  на  що  час  витрачати. На  УП  заходжу,  щоб  за  5  сек.  пробігти  очима  новини.

    Не  звертаю  увагу  на  ті  банери  внизу,  або  які  з явіляються  в  тексті,  хоч  примітивні  голі  задниці  повсюди  разять.

    Але  сьогодні  вже  мене  дістало,  що  я  не  можу  прочитати  новини  без  того  брудного  примітиву.

    Це  все  одно,  що  ви  приходите  в  магазин  купити  собі  лашок,  а  вам  при  вході  в  обов язковому  порядку  дають  понюхати  чоловічі  шкарпетки.

    А  хтось  при  тому  скаже,  що  вам  то  очевидно  подобається,  або  ви  цю  процедуру  замовили.

    Я програміст. І не бачу нічого поганого чи зазорного в "мужскій силі". Люди які мають багато комплексів можливо будуть когось за щось критикуватиі висміювати. Для мене головний критерій щоб людина іншому зла не робила. А все інше хай насолоджується життям - воно одне.

    • Upvote 1
  2. Не треба брехати. Вони мають право ОБРАТИ які теми показуватимуться в банерах. Звісно, що реклама Віагри прибутковіша за рекламу, скажімо, українських книжок.  Але узбекам на то пофігу.

    В чому проблема ? Мені ніяка віагра ніколи там не показувалась. А хто цим цікавиться той не сильно переймається. Ну ТС виняток.

  3. Я не пуританка, але так опускатися найбільш відомому сайту України - неприпустимо.

    Ці банери - не є відображенням потреби і ментальності українців.

    Банер показується конкретно по уподобанням користувача. Тобто ви цікавились чимось подібним. Дідусь правий.

  4. Перша новина в рубриці НОВИНИ на відомому медіаресурсі з назвою саме "УКРАЇНСЬКА правда" звучить так:

    "Мужская сила за 1 грн."

    Вже  би  хоч  поміняли  ті  неукраїнці,  що  заправляють  на  тому  історичному  сайті,  назву  на  якусь  іншу,  де  б  не  було  слова  "українська",  щоб  українців  не  соромити  і  не  виховувати  у  нових  поколінь  відчуття  суцільної  української  імпотенції,  хоч  реклама  і  кацапська.

     

    Не дай, Боже, десь відійти від компа, коли на ньому перша сторінка сайту,  бо  ще  дитина  побачить  і  поллються  запитання.

    Взагалі такої новини нема. А банери відображають те чим людина цікавиться.

    • Upvote 6
  5. " В том что произошли события в Крыму и Донбассе есть часть их вины тех, кто     обещал   "поезда  дружбы " в Крым и Донбасс  в результате чего  произошли  всем известные события." - цікаво це ватний форум ? І чи довго цей форум буде терпіти тут це гімно - недорозвинутого Юрчика ?

    • Upvote 3
  6. Я  помилково  натиснула  :tu:  на  пост  ТС,  сподіваюсь,  що   товариство  мене  не  прийме  за  ненормальну.

    Вважаю, що  Скрипка  ще  дуже  м ягко  сказав,  бо  для  тих,  хто  принципово  відмовляється  вивчити  мою  мову,  нехтує  нею  і  розводить  в  Україні  "рускій  мір",  як  на  мене  один  шлях  -  валіза  і  вагон. 

    валізка і вагон це вже пізно - вони потім вернутьс зі зброєю - їх потрібно знищувати де легше - тут. Я розумію що звучить дико і крейзі. Може хтось запропонує кращий і цивілізованіший варіант.

  7. Та який кримінал ? Це не основна причина. Просто всі засцяні. По універах так само ректорів вибирають. Одна фікція. Винесли одну кандидатуру і всі сцуть проти проголосувати. І так всюди. Це генотип.

  8. Готуємся до бані разом з ТС.

    це моя думка - і я маю повне право її висловлювати, якби то що я сказав мені сказав би не українець він би отримав по морді.  В мене вся родина Українці. Просто я виховую своїх дітей щоб вони мали якусь самоповагу і культуру. А ти сидиш в UK судячи по прапору і сиди там далі - я в Лондоні 5 років провів. Я міг спокійно лишитися, але надав перевагу батьківщині. А кончені ковбасники такі як ти які там сидять і займаються "правильним" речами мене тільки дивують. Я всю зиму на майдані провів і берці в мене на всяк випадок куплені з 14 року. А ти гнида сидиш там в теплому місці і баном тута воняєш. Знаєш що іди в жопу.

  9. в паспорті нема графи національність. По твому щоб виправити ситуацію потрібно завести 100 000 000 китайців і видати їм паспорти ?

     

    українець є українцем по національністю - а не по паспорту. Паспорт це бумажка

  10. чим відрізняється парубій плющ гройсман кравчук кучма юенко тимошенко порошенко задовий мороз сіманенока вітренка омудачук етс одне від одного - та нічим

    то я не зрозумів ти будеш по Умані іти - ти зможеш відрізнити уманчанина від хосида ? Чи далі будеш ліпити дурня ?

     

     то можеш зрозуміти чому населення Умані на цадика більше а потім менше ?

  11. за чим розрізняти українців від енукраїнців - ондо гройсман українською шпарить - і парашенко і тімашенко і клічко хехе

     

    чи по пісюнам чи піськам чи по чому відрізняти українців -  питанням чий крим ? правильною вимовою сллова гаманець чи паляниця?

     

    було 52 стало 31 .

    ну якщо ти гройсмана від украінця не відрізниш то це сумно.

     

    чи населення яке завезли з мухосрансків на лугандон ти також Українцями вважаєш ?

  12. йестем українець хехе

     

    ну 900 літ не було цього неконституційного уіопища - і українців таки було на 1991 рік 52 мільйони.

    тут в тебе логічна помилка - ти поняття українці і населення путаєш

  13. українцям? ти в сосну влупився? українців вимерло фізично 10 мільйонів - решта 10 порозбігались  - по європам і носовосіям . чи ти вважаєш як і янукович - україна для людей - список людей в додатку 1))

    я не кажу що це прекрасно, але якби не було України як держави якою б недолугою вона не є то і б того що є б не було б.

     

    а ти хто аелітчик єврейчик кацап чи поляк ?

  14. Взагалі в першу чергу Українцям. Бо якби не було б навіть цього утворення то і українців би вже не було. В другу чергу вигілно USA

  15. Тому я розумію коли більш менш нормальні люди виїзжають за кордон. І не задля заробітків. Бо айтішніки і там і тут приблизно однаково заробляють, а просто щоб не жити серед цього бидла.

     

    Це бидло тупе і дибільне не може мати нормальну владу. Воно в більшості гірше і по моральним якостям не кажучи вже про розумові в сто раз за тих же вальцманів.

     

    Тільки диктатура. все інше це хворе суспільство не спасе.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  16. я Українець на 100% коріннями і коріннями. В мене в сумі 8 років життя за кордоном. Не тільки "миття унітазів" а і університет в Лондоні і досить непогані інженерні роботи. Для мене життя в Україні це суцільний стресс. Мене тіпає коли я бачу як викидають з машин з вікон сміття. Мене тіпає коли при вїзді в Київ куча хитровийбаних створюють ще три смуги руху включаючи і зустрічну. Мене тіпає коли я бачу як в спортлайфі бидло виданими рушниками взуття витирає. Мене тіпає коли якись будівник незрозуміло звідки приєзжає на свому бусі і заповнює будівельним мусором всі баки (добре що не в ліс, який вже засраний по саме неможу).І ще сотні подібних випадків до яких я не можу звикнути.

×
×
  • Створити...