Перейти до змісту

Геннадій_Умань

Форумчанин
  • Posts

    47
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Геннадій_Умань

  1. Я програміст. І не бачу нічого поганого чи зазорного в "мужскій силі". Люди які мають багато комплексів можливо будуть когось за щось критикуватиі висміювати. Для мене головний критерій щоб людина іншому зла не робила. А все інше хай насолоджується життям - воно одне.
  2. В чому проблема ? Мені ніяка віагра ніколи там не показувалась. А хто цим цікавиться той не сильно переймається. Ну ТС виняток.
  3. Банер показується конкретно по уподобанням користувача. Тобто ви цікавились чимось подібним. Дідусь правий.
  4. Взагалі такої новини нема. А банери відображають те чим людина цікавиться.
  5. " В том что произошли события в Крыму и Донбассе есть часть их вины тех, кто обещал "поезда дружбы " в Крым и Донбасс в результате чего произошли всем известные события." - цікаво це ватний форум ? І чи довго цей форум буде терпіти тут це гімно - недорозвинутого Юрчика ?
  6. валізка і вагон це вже пізно - вони потім вернутьс зі зброєю - їх потрібно знищувати де легше - тут. Я розумію що звучить дико і крейзі. Може хтось запропонує кращий і цивілізованіший варіант.
  7. Та який кримінал ? Це не основна причина. Просто всі засцяні. По універах так само ректорів вибирають. Одна фікція. Винесли одну кандидатуру і всі сцуть проти проголосувати. І так всюди. Це генотип.
  8. взагалі це добре. Бо всі виводили гроші іншими шляхами. Тепер хоч 9 - а це норм.
  9. Коли буде свято у палестинців нагадаєте мені. Я також хочу їм того самого побажати.
  10. Просто не дописувати на той форум і він з часом перетвориться в СУП
  11. Оперативні новини це все таки ФУП. поки що. Я також в основному використовую форуми як сайт новин. А який тут форум я ще сам не визначив. Юльки скоріше всього
  12. це моя думка - і я маю повне право її висловлювати, якби то що я сказав мені сказав би не українець він би отримав по морді. В мене вся родина Українці. Просто я виховую своїх дітей щоб вони мали якусь самоповагу і культуру. А ти сидиш в UK судячи по прапору і сиди там далі - я в Лондоні 5 років провів. Я міг спокійно лишитися, але надав перевагу батьківщині. А кончені ковбасники такі як ти які там сидять і займаються "правильним" речами мене тільки дивують. Я всю зиму на майдані провів і берці в мене на всяк випадок куплені з 14 року. А ти гнида сидиш там в теплому місці і баном тута воняєш. Знаєш що іди в жопу.
  13. в паспорті нема графи національність. По твому щоб виправити ситуацію потрібно завести 100 000 000 китайців і видати їм паспорти ? українець є українцем по національністю - а не по паспорту. Паспорт це бумажка
  14. то я не зрозумів ти будеш по Умані іти - ти зможеш відрізнити уманчанина від хосида ? Чи далі будеш ліпити дурня ? то можеш зрозуміти чому населення Умані на цадика більше а потім менше ?
  15. ну якщо ти гройсмана від украінця не відрізниш то це сумно. чи населення яке завезли з мухосрансків на лугандон ти також Українцями вважаєш ?
  16. я не кажу що це прекрасно, але якби не було України як держави якою б недолугою вона не є то і б того що є б не було б. а ти хто аелітчик єврейчик кацап чи поляк ?
  17. Взагалі в першу чергу Українцям. Бо якби не було б навіть цього утворення то і українців би вже не було. В другу чергу вигілно USA
  18. Тому я розумію коли більш менш нормальні люди виїзжають за кордон. І не задля заробітків. Бо айтішніки і там і тут приблизно однаково заробляють, а просто щоб не жити серед цього бидла. Це бидло тупе і дибільне не може мати нормальну владу. Воно в більшості гірше і по моральним якостям не кажучи вже про розумові в сто раз за тих же вальцманів. Тільки диктатура. все інше це хворе суспільство не спасе.
  19. я Українець на 100% коріннями і коріннями. В мене в сумі 8 років життя за кордоном. Не тільки "миття унітазів" а і університет в Лондоні і досить непогані інженерні роботи. Для мене життя в Україні це суцільний стресс. Мене тіпає коли я бачу як викидають з машин з вікон сміття. Мене тіпає коли при вїзді в Київ куча хитровийбаних створюють ще три смуги руху включаючи і зустрічну. Мене тіпає коли я бачу як в спортлайфі бидло виданими рушниками взуття витирає. Мене тіпає коли якись будівник незрозуміло звідки приєзжає на свому бусі і заповнює будівельним мусором всі баки (добре що не в ліс, який вже засраний по саме неможу).І ще сотні подібних випадків до яких я не можу звикнути.
×
×
  • Створити...