Перейти до змісту

Пь1ня

Кандидат
  • Posts

    40
  • Зареєстрований

  • Last visited

Everything posted by Пь1ня

  1. Технічний кандидат за гроші пороховича, який від'їдає голоси у пороховича?
  2. путін - педофіл, володін - підор, пригожин - хуєсмок ссишь штабне?
  3. Мудак, або пишеш путін - педофіл, володін - підор, пригожин - хуєсмок. Або назавжди кацап. Так ви і палитесь. Покажу твоє нутро форуму.
  4. Мудак, або пишеш путін - педофіл, володін - підор, пригожин - хуєсмок. Або назавжди кацап. Так ви і палитесь. Покажу твоє нутро форуму.
  5. Ось до чого Калі доводить шизоюдів https://www.youtube.com/watch?v=Qc1uJrG6XCE https://www.youtube.com/watch?v=7KAUGGPYuvQ
  6. щмуркен, Напиши - путін - педофіл, володін - підор, пригожин - хуєсмок.
  7. Воронеж, Курськ і Білгород це Слобожанщина, а значить Україна. Ти, шмуркен, не Українець. Напиши - путін - педофіл, володін - підор, пригожин - хуєсмок. Тоді поговоримо.
  8. І оцей бидлан погрожує зброєю, кєк харк-тьху тобі в їбало
  9. По перше я не засираю а очищую форум націоналізмом, по друге - ніскількі, бо я ідейний. А ідейний я тому що націоналізм мені як Українцю вигідний. Ось я вам дав універсальне визначенння для кацапських тролів, їхню ботоферму курують володін і пригожин Тож жоден кацап не взмозі прямо написати - володін - підор, пригожин - підор. Їх за це просто звільняють.
  10. Поперше, я не виключаю що Шеремет працював на московитів. А доказ такий що після вбивства Шеремета притула і українська правда стали відноситись до порошенка різко негативно. притула і Шеремет мали близькі стосунки. Ось і думайте. Хто тут жаба а хто гадюка.
  11. Британія не вийде з ЄС, москалі смоктануть.
×
×
  • Створити...