Перейти до змісту

Ядерна зброя це херня!


stels

Recommended Posts

 Путя пів роки масовано давив на психіку, постійно залякуючи і блефуючи, і врешті-решт таки добився результату, Україна таки танцює під його дудку, хоч і не до кінця. Петю схоже добило ТЯЗ, укупі з погрозами масованих вторгнень і величезні втрати укрармі, укупі з безнадійно-бездарним генштабом, заміни якому у нього просто немає. ТЯЗ це чистий блеф в разі правильного керівництва армії, і не допуску жодних концентрацій військ і техніки, у такому разі кидати ТЯЗ бесмисленно, окрім як по генштабу. Біля фронту використовувати ТЯЗ небезпечно і для своїх, а втеча з фронту від ЯУ використовується для заняття ворожих позицій. Глибокі і потужні споруди захистять від ЯУ. Єдиний варіант - або вживання в повній таємниці, але пропадає ефект залякування. або як залякування - удари по містах, але в останньому випадку весь світ подимется на диби. Значно небезпечніше - авіанальоти, "смерчі". "урагани", та і просто артилерія. але найнебезпечніше, це високоточна зброя . Біля фронту використовувати ТЯЗ небезпечно і для своїх, а втеча з фронту від ЯУ використовується для заняття ворожих позицій. Глибокі і потужні зміцнення захистять від ЯУ. Єдиний варіант - або вживання в повній таємниці, але пропадає ефект залякування. або як залякування - удари по містах, але в останньому випадку весь світ подимется на диби. Значно небезпечніше - авіанальоти, "смерчі". "урагани", та і просто артилерія. але найнебезпечніше, це високоточна зброя  і в поєднанні з беспілотникамі, або супутниками шпигунами. І балістичні ракети. Миру звичайно немає альтернативи, але миру з позиції сили, а не з позиції лизання чужих товстих задів.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Чому, чому, зламали пецю, поставили на коліна. но це краще, нiж безперервна вiйна без кiнця I  краю 

Але, сподiваясь на крайще, треба готуватися до гiршего

Ворог намагаеться так i захопити ще щось,  нi кого не боться, треба витримати до холодiв, потiм охолонуть, та полезут у норi у зiмню сплячку. к лiтку знову зi зброею повилiзають, можливо велика вiйна буде?

Якщо до неї добре підготуватися, то можливо з ворога пух і прах полетить

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Есть мнение, что банально купили. Не было еще ничего такого, от чего ломаться.

Та було, було, ночі все не спав,  майже щодня загроза вторгнення, чекали, чекали і всі прогавили, Гелетей про ТЯЗ не дарма розпинався, ну і про 2 тижні походу до Києва.  саме страшнє - 60% техніки і половина ударних батальйонів була знищена. І Україна, і россия були не готові воювати, звідси і передих, але россиі мир протипоказаний. Судячи з усього, велика війна неминуча, путя піде по всіх околицях, і вже йде, але на зиму швидше за все заляже в сплячку, а ось навесні все по-новою, і з новою потужнішою армією. Там вже і европе не відкрутитися. Планету врятувати може хіба що диво.

Сподівайся на краще, але готуйся до гіршого. Тому і підготовка до ядерної війни обов'язкова.

 

Купити можна шестірок, отамани як правило не продаються, хіба що в безвихідних ситуаціях. Петя мав надію, що захід не дозволить Путе влізти по-повною, але судячи з усього - прорахувався
...

Link to comment
Share on other sites

У блондинки запитали, як ви гадаєте, яка можливість зустрітися на вулиці з дінозавром?

Та відповіла 50 %

Як це так???

Або зустрінусь, або ні!

Link to comment
Share on other sites

Зброя в Луганду продовжує завозитися, якщо б вони реально хотіли б миру, то завозили б туди не зброю, а щось зовсім інше. Путе до зарізу потрібний потужний "законний" плацдарм, щоб у будь-який момент двинути на Україну. Потім, швидше за все у них тактика віджимання території по шматочках, кидають максимум сил на один напрям, зараз на донецький аеропорт, і рано чи пізно, але візьмуть, як луганський, і підуть добивати наступний шматок території,  Якщо б не здавали б ні п'яді території, то вони б добре подумали, перш ніж продовжували б війну. Зокрема той же Іловайськ можна було б утримувати скільки завгодно, отримуючи допомогу по повітрю, як в авіапортах. Семенченко злякався, здав Іловайськ, і по суті відкрив дорогу терам на інших напрямах, плюс величезні втрати людей. Міра не буде, є квазімир, а точніше - нова стратегія, відбивати шматочки по маленьких частинах і "мир" на останніх напрямах.

Link to comment
Share on other sites

У блондинки запитали, як ви гадаєте, яка можливість зустрітися на вулиці з дінозавром?

Та відповіла 50 %

Як це так???

Або зустрінусь, або ні!

Блонда тут не до місця, і динозаври тим більше, а ось ядерна війна як ніколи реальна, саме тому всі пішли на мирну угоду, але ся угода нічого не гарантує наступного року, і навіть в цьому теж.

Link to comment
Share on other sites

А. ИЛЛАРИОНОВ - Я вам скажу так. Наша стратегическая задача – обеспечить мир. Мне показалось, ну может быть не у всех, у некоторых есть такая задача – обеспечить стратегический мир. Знаете когда оно может быть обеспечен? Когда Россия станет демократической свободной страной. Только это состояние сможет обеспечить мир для наших соседей, соседей России и мир для России, для российских граждан. Потому что в противном случае авторитарные режимы и тем более авторитарные ревизионистские режимы, режимы, нацеленные на пересмотр итогов холодной войны, итогов третьей мировой войны, гарантированно несут войну и войны. Они уже принесли несколько войн нам, принесли тысячи убитых российских граждан в наши дома. Принесли тысячи убитых в дома наших соседей.

С. СОРОКИНА – Понятно.

А. ИЛЛАРИОНОВ - И они будут приносить до тех пор, пока Россия не станет свободной и демократической.

С. СОРОКИНА – То есть на данный момент кто бы ни был у власти, все равно действия будут такими же? Роль личности не отменяется. Согласитесь, многое зависит от того, кто непосредственно стоит во главе государства.
 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...