Перейти до змісту

"ЗМІ: Кампанією Ляшка і "Опозиційного блоку" керує та сама людина"


boojum

Recommended Posts

http://www.pravda.com.ua/news/2014/10/23/7041718/

 

"Передвиборчу кампанію Радикальної Партії Ляшка, а також "Опозиційного блоку" веде відомий російський політтехнолог, який давно співпрацює з Сергієм Льовочкіним – Ігор Шувалов, пише видання.

 

В проекті Ляшка він займається стратегією кампанії, а штабом керує екс-лідер "Пори" і "інших відомих лижних інструкторів" Владислав Каськів. Його помічники ситуацію не коментують.

 

За оцінками видання, витрати на агітацію за перші 18 днів "Опозиційного блоку" становили 1,5 мільйонів, а Радикальної партії 0,5 мільйонів.

 

"Народному фронту" вести кампанію допомагає Сергій Гайдай. На агітацію по телебаченню за перші 18 днів кампанії витрачено 3,3 мільйони гривень.

 

Гайдай є автором логотипу Народного фронту, він є автором ідеї з прив’язкою голосування за Народний фронт до майбутнього прем’єрства Яценюка.

 

Кампанією "Батьківщини" займаються нинішній депутат Олександр Абдулін і російський політтехнолог Олексій Ситніков, який співпрацює з Тимошенко з 2007 року. Витрати на рекламу за перші 18 днів кампанії склали 2,3 мільйони доларів."

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...