Перейти до змісту

Recommended Posts

Генпрокуратура дуже повільно шукає докази проти ворогів країни і дуже швидко купує коштовні автомобілі. Чи є тут зв'язок?

 

Співробітники ГПУ немов щури ховають свої чесно зароблені автівки у дворах і пішки чемчекують на улюблену роботу. Добре запам'ятайте обличчя мільйонерів у погонах. Саме ці "люди" мають захищати країну від корупції.

 

На сайті Генеральної прокуратури ви не знайдете жодного фото співробітників окрім очільника і його заступнків. Тому аби з'ясувати посади наших "героїв" доводиться витрачати дуже багато часу.

 

Наприклад, ось цей парубок на джипі з водієм за нашою інформацією працює помічником першого заступника Генерального прокурора Миколи Герасимюка. Звати його Артем Петрашкін. Артеме, це так? Тоді відгукніться і розкажіть про свою зарплату.

 

http://blog.img.pravda.com/images/doc/d/f/dfa4c-0001.jpg

 

А ось цей поважний пан їздить на мерседесі МЛ за мільйон гривень і дуже схожий на Олега Уманського.

 

http://blog.img.pravda.com/images/doc/4/8/4889a-00000000.jpg

 

http://blog.img.pravda.com/images/doc/2/6/261c4-0004.jpg

 

http://blog.img.pravda.com/images/doc/4/2/42344-000.jpg

 

Олег Уманський у нас великий начальник у ГПУ. Олег Володимирович, невже інформаційні системи приносять такі статки?

 

http://blog.img.pravda.com/images/doc/2/5/25ac0-00000000000000000000000.jpg

 

Ленд Крузер цього лякливого чолов'яги зареєстрований на Сельникова Леоніда Олександровича.

 

http://blog.img.pravda.com/images/doc/5/f/5fb4a-0002.jpg

 

Це бува не той Сельников Леонід Олександрович, який працює начальников відділу запобігання та протидії корупції в центральному апараті ГПУ?

 

P.S. Боротьбу з корупцією треба починати з ГПУ. Інакше Єфремови, Богатирьови та їх сучасні клони вічно житимуть за наш рахунок.

 

http://blogs.pravda.com.ua/authors/tkach/544fb87021f6a/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Проходящий в Раду мэр Курахово засветился на митинге в поддержку ДНР

В распоряжении LB.ua появилось видео, на котором мэр города Курахово Сергей Сажко, который побеждает на выборах по 59 округу, и член местного окружкома Сергей Беспалов участвуют в митинге в поддержку референдума на Донбассе.

На видео Сажко с самого начала находится в кадре - справа от женщины с мегафоном (в синей клетчатой рубашке). Беспалов появляется примерно на 1 минуте и 10 секунде (мужчина в серой кофте и очках на лбу). Также его видно на 2 минуте 30 секунде, когда он аплодирует флагу ДНР.

https://www.youtube.com/watch?v=PoiZ-ms2l3A

 

Отметим, что уже сутки данные с 59-го округа не обновляются. По состоянию на 15:50 30 октября подсчитано 74,77% голосов по этому округу. С результатом 30,38% лидирует Сергей Сажко.

 

 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 Матимемо сотню депутатів Путіна

 

У нову Верховну Раду зайшла "п'ята колона" — прокремлівський "Опозиційний блок". Їхнє основне завдання — дискредитація української державності. Друге — розлад роботи пар­ламенту, щоб Росія мала докази того, що не можемо керувати країною. Ці депутати не діятимуть "у лоб". Вони голосуватимуть за чимало які президентські та урядові законопроекти. Адже серед них багато бізнесменів, які заробляють гроші в Україні. У Раді вони виконуватимуть роль комуністів, які лаяли олігархів, капіталізм — а самі підтримували пропозиції Януковича.

 

На сцену "Опозиційний блок" вийшов не сам — узяв молодшого брата "Радикальну партію" Ляшка. Одні показують себе смішними українцями у вишиванках. А інші — солідні дядьки в дорогих костюмах, які відстоюють "вимоги російськомовних". Це — план Кремля. Він удався через недосвідченість нашого президента, якого вмовили, що Схід повинен мати своїх представників у новому парламенті. Закінчилося тим, що його надурили.  http://forum.pravda.com.ua/Smileys/default/lol.gif  http://forum.pravda.com.ua/Smileys/default/weep.gif  Домовленість із Путіним була, що в Раду проходять 30 мажоритарників.  http://forum.pravda.com.ua/Smileys/default/hot.gif   http://forum.pravda.com.ua/Smileys/default/weep.gif А отримали дві фракції та близько півсотні мажоритарників. Разом матимемо сотню російських прислужників. Це — майже чверть Верховної Ради. Тому Путін так швидко визнав результати виборів.

 

Прокремлівські депутати гальмуватимуть прийняття бюджету, аби не пішли гроші на армію, правоохоронні органи. Блокуватимуть документи, пов'язані зі вступом України в Євросоюз. Що робитиме Ляшко? Виходитиме й казатиме: "Я — за ЄС, але мені не подобається кома на 149-й сторінці. Тому фракція не голосуватиме".

 

Матимемо кризу парламенту і нові дострокові вибори десь за рік. У тому числі й через деструктивну роботу "п'ятої колони".

 

Автор: Віктор НЕБОЖЕНКО http://gazeta.ua/articles/politics-newspaper/_matimemo-sotnyu-deputativ-putina/589940

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

Фирма Ставицкого через суд вернула себе 20 разрешений на добычу нефти и газа
| Пнд, 2014-11-17 17:34
 

Суд восстановил в силе 20 специальных разрешений на разработку нефтегазовых месторождений компанией «Голден Деррик». Данная компания, по информации СМИ, контролируется бывшим министром энергетики и угольной промышленности Эдуардом Ставицким, который находится в розыске.

Как сообщается в определении Окружного административного суда Киева, опубликованном в Государственном реестре судебных решений, ранее Госслужба геологии и недр указами № 78 и № 79 лишила компанию «Голден Деррик» специальных разрешений на разработку нефтегазовых месторождений.

Судом отмечается, что согласно законодательству, отменить разрешения ведомство может лишь в случае неуплаты в госбюджет сбора за их предоставление. В то же время суду не предоставили доказательств неуплаты компанией «Голден Деррик» данного сбора.

Кроме того, согласно тексту документа, указы Госгеологии № 78 и № 79 о лишении спецразрешений были приняты с нарушением процедуры, а также необоснованно, преждевременно и без проведения надлежащей проверки.

По информации СМИ, «Голден Деррик» контролируется кипрской фирмой «Hartlog Limited», которую есть основания связывать с бывшим министром энергетики и угольной промышленности Эдуардом Ставицким, находящимся в розыске.

Напомним, что при обыске имений Ставицкого, у него было найдено 42 кг золота, несколько миллионов долларов и большое количество очень дорогих часов.

 

http://argumentua.com/novosti/firma-stavitskogo-cherez-sud-vernula-sebe-20-razreshenii-na-dobychu-nefti-i-gaza

 

 

а ведь более красноречивого обыска и не придумать - где еще во всем мире такое может быть...

даже в дешевом детективе такого не напишут.

 

но нет....не схаменутся они.

 

Генеральная прокуратура Украины, УБОП МВД Украины, в рамках расследования по факту хищения государственной собственности служебными лицами Министерства энергетики и угольной промышленности Украины - провели обыск в приватном помещении экс-министра Ставицкого", - сообщил Аваков.

"В ходе проведенных обысков изъяты: $4,8 миллиона наличными; золотые слитки общим весом 42 кг; наручные дорогостоящие часы известных мировых брендов; большое количество изделий из драгоценных металлов; коробочки с камнями, похожими на бриллианты; множество документов на недвижимость, доли в компаниях, земельные участки; документы на регистрацию зарубежных компаний в различных оффшорных юрисдикциях; банковские карточки, документация на счета в ряде банков", - сообщил министр.

 

http://news.liga.net/upload/medialibrary/560/56063ad6c9df78bf80cd4e9b7f7f9cf0.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Суд зобов'язав голову Держфіскальної служби спростувати наклеп про Клименка

Вівторок, 27 січня 2015, 09:54

 

 

Печерський райсуд Києва зобов'язав голову Державної фіскальної служби Ігоря Білоуса і кілька українських ЗМІ спростувати окремі його висловлювання про екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

 

Відповідне рішення суд ухвалив 26 січня, задовольнивши позов екс-міністра Олександра Клименка про захист честі, гідності, ділової репутації та спростування недостовірної інформації у трьох інтерв'ю, опублікованих у травні, липні та вересні 2014 року.

 

Як зазначається в рішення суду, йдеться, зокрема, про фразу "роками знищував митницю як таку" і "... корупцію, яку він переміг по-своєму"  :weep: .

 

У частині фінансових вимог суд лише зобов'язав Білоуса, ДФС і трьох ЗМІ виплатити на користь позивача по 48,72 гривень судового спору.

 

Суддею у цій справі виступав Сергій Вовк. Апеляційна скарга на рішення Печерського суду може бути подана протягом 10 днів з моменту його оголошення.

 

Як відомо, Інтерпол 12 січня оголосив у розшук екс-президента Віктора Януковича, екс-прем'єра Миколу Азарова та ряд інших українських екс-чиновників, серед яких є Клименко.

http://www.pravda.com.ua/news/2015/01/27/7056474/

 

мбугага  :weep:  X(

 

http://storage1b.censor.net.ua/images/3/2/b/c/32bc1a934fcc00408d7dd47f236beccb/censor_resonance_big3.jpg

 

бляпестец failed state

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Віталій Шабунін Голова правління Центру протидії корупції, експерт антикорупційної групи Реанімаційного пакету реформ

КОАЛІЦІЯ ЗАБЛОКУВАЛА ЗАКОН ПРО АНТИКОРУПЦІЙНЕ БЮРО

12 лютого 2015, 11:48

Зранку законопроект 1660-д "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення діяльності Національного антикорупційного бюро та Національного агентства з питань запобігання корупції" викинули з порядку денного.

 

Хоча ще вчора Комітет ВРУ з питань запобігання і протидії корупції розглянув 447 правок від депутатів і таки проголосував кінцевий текст проекту закону до сьогоднішнього голосування в цілому.

 

Зниклий з порядку денного текст проекту закону враховув всі політичні політичні домовленості усіх фракцій коаліції.

 

Компроміс полягав у наступному:

 

1) Призначення Директора відбувається за процедурою діючого закону про Бюро: конкурсна комісія пропонує Президенту двох чи трьох претендентів, з яких Президент обирає одного, якого затверджує ВРУ.

 

2) Звільнити Директора може ВРУ за погодженням з Президентом (та навпаки), якщо щорічний міжнародний аудит визнає роботу Директора незадовільною. Аудит проводиться трьома незалежними експертами, по одному від КМУ, ВРУ і Президента.

 

Для народних депутатів, які порушили досягнуті домовленості та блокують прийняття цього закону, уся антикорупційна громадськість, включно з журналістами, влаштує суд Лінча:

 

- ми зробимо ваші прізвища відомими всій країні і далеко за її межами;

 

- разом з колегами за кордоном ми зосередемося на дослідженням саме ваших кампаній та нерохумості (особливо за кордоном);

 

Неголосування за закон заблокує рішення про передачу грошей в рамках розширеної програми кредитування країни, про яку щойно домовилися Україна та МВФ.

 

Зміни, яких так бояться народні депутати:

 

1. Високопосадовець, який не може пояснити походження своїх статків та майна, має віддати його державі і сісти.

 

2. Міністр, який підозрюється у корупції і збирається втекти, може бути заарештований на 24 години до рішення суду.

 

3. В Антикорупційному Бюро не будуть працювати "друзі Яреми" – ті, хто вже відповідав за боротьбу з корупцією в державі останні 5 років.

 

4. Створення окремої незалежної антикорупційної прокуратури, керівників та працівнків якої набирають на відкритому конкурсі (з трансяцією он-лайн).

 

5. Гарантії достойних зарплат працівникам НацБюро та Антикорупційної прокуратури.

 

Депутати, де закон?

 

 

а как дышали, как дышали

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...