Перейти до змісту

пошло говно по трубам(с)


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

http://i.blog.fontanka.ru/photos/2012/02/800x600_cDfDNhDgVYV8tpAptYyj.jpg

 

 

Если честно, не хотел до выборов писать. но Соболев тоже в законотворчестве еще тот рукожоп.....Новые лица, хуле....

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

А дело видите ли в том:
 
 
Окремі члени партії "ВОЛЯ", що на парламентських виборах приєдналася до партії Андрія Садового "Самопоміч" заявили про наміри сформувати у Верховній Раді окреме "міжфракційне депутатське об’єднання або депутатську групу". Про це йдеться у заяві  партії, розміщеній на сайті ВОЛІ.
 
Згідно із заявою, 2 листопада  відбулися національні збори партії, на яких було ухвалено "положення про діяльність людей  ВОЛІ у ВР 8-го скликання".
 
Також у повідомленні зазначено, що  "Національні Збори визнали незадовільною співпрацю на позачергових виборах з Об’єднанням "Самопоміч".
 
Зокрема, "партійці негативно оцінили порушення "Самопоміччу" рішень перших  позачергових зборів партії "ВОЛЯ", непідтримку узгоджених мажоритарних кандидатів на окремих округах та невідповідність люстраційним та морально-етичним критеріям деяких активістів та членів "Самопомочі".
 
При цьому у "ВОЛІ" заявили, що "народні депутати, що були обрані за списком, спільним з Об’єднанням "Самопоміч",  виконають взяті на себе зобов’язання щодо вступу у фракцію "Самопоміч" у Верховній Раді".
 
Нардепи, які були делеговані партією "ВОЛЯ" у спільний з Об’єднанням "Самопоміч" виборчий список – Ірина Суслова, Андрій Немировський, Олексій Кузьменко, Руслан Солодовніков та Юрій Дерев’янко –  підписали Меморандум людей ВОЛІ, що передбачає "основні завдання представників ВОЛІ у Верховній Раді".
 
Також на зборах партії було дообрано нових членів Ради партії – Ірину Суслову та Олексія Бонюка. Також до Ради партії входять Юрій Дерев’янко, Ольга Галабала та Сергій Таран.
 
З’їзд ухвалив рішення про участь партії в наступних місцевих виборах, висуваючи виборчі списки та своїх кандидатів від політичної партії "ВОЛЯ".
 
"ВОЛЯ" активізує процес створення своїх районних та обласних організацій та формування Координаційної Ради як керівного статутного органу партії. Питання політичного партнерства під час місцевих виборів вирішуватимуть Національні Збори за поданням Координаційної ради партії", - йдеться у заяві.
 
Інформацію про збори "ВОЛІ", що відбулися, розмістив у своєму Фейсбук один із співзасновників партії Юрій Дерев'янко.

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

от Магды околотемно

 

Не меньше, чем в свое время Петру Столыпину была нужна великая Россия, а не великие потрясения, Украине необходимы системные изменения в политике, экономике, социальной жизни. Необходима великая эволюция в кратчайшие сроки. Наличие миллионов работящих людей, уникального транзитного потенциала, природных богатства и статус самой бедной страны Европы (конкурируем в этом малопочетном звании с Молдовой и Албанией) – вызов для национальной элиты.

Поэтому депутатский корпус восьмого созыва является своеобразным штрафным батальоном, которому предстоит поработать и за себя, и за своих халтуривших и не рисковавших осуществлять реформы предшественников. Иной возможности для быстрого проведения преобразований сегодня нет, как и времени для имитации реформ – Россия продолжает нависать над Украиной своей военной мощью и остатками политического авторитета в мире. В любом случае, ее пятая колонна в коридорах украинской власти все еще сильна и многочисленна.
Подробности читайте на УНИАН: http://www.unian.net/politics/1004009-velikaya-noyabrskaya-evolyutsiya.html

Link to comment
Share on other sites

Параска, все это секрет полишинеля, но терзают меня смутные сомнения, что люди с уровнем интеллекта как у жвании или у вилкула способны понять такие вещи, а их там не менее 50%, а даже и более...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...