Перейти до змісту

То шо, Кролик таки дятел?


boojum

Recommended Posts

"Профспілки: На низці шахт у зоні АТО зріє голодний бунт"

 

http://www.dw.de/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%84%D1%81%D0%BF%D1%96%D0%BB%D0%BA%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D1%86%D1%96-%D1%88%D0%B0%D1%85%D1%82-%D1%83-%D0%B7%D0%BE%D0%BD%D1%96-%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B7%D1%80%D1%96%D1%94-%D0%B3%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%B9-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D1%82/a-18063916?maca=ukr-rss-ukrnet-ukr-all-3816-xml

 

"...зараз питання з дефіцитом вугілля навіть більш критичне ніж з природним газом", - каже в коментарі DW директор енергетичних програм Центру Разумкова Володимир Омельченко. За його словами, люди це відчують в зимовий період: можливі відключення населення в багатьох регіонах від електроенергії та теплопостачання, що може перерости в енергетичну кризу."

 

"...На багатьох шахтах заробітна плата не надходила ще за вересень. "Ми готові працювати на повну потужність, але нам не дають цього робити", - обурено кажуть шахтарі Дзержинська (територія, підконтрольна уряду у Києві). Упродовж останніх місяців там зріє соціальний вибух. Чотири тисячі шахтарів - на порозі голодного бунту: припинена виплата заробітної плати, а робота самих шахт - заблокована. Причина, як повідомив DW голова місцевої шахтарської профспілки (ПРУП) Василь Щербань, - заборона уряду на використання вибухових речовин на шахтах в зоні АТО. Щоб, мовляв, вони не потрапили до рук збройних формувань "ДНР". "Але без вибухівки процес видобутку вугілля на шахтах Дзержинська технологічно неможливий", - пояснює Щербань. Дзержинськ контролюють українські війська, доставити сюди вибухівку з Павлограда чи Сум - суто технічна справа. Але уряд не чує аргументів шахтарів, каже Щербань. На запит DW щодо ситуації, яка склалася, міністерство енергетики та вугільної галузі не відреагувало. "Що нам робити - страйкувати, оголошувати голодування? Так шахтарі і без того голодують без зарплати", - додав Щербань.

 

На межі голодних бунтів і шахтарі Луганщини, зокрема Лисичанська (підконтрольного українській армії), розповів DW голова громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов. Активіст підозрює міністерство енергетики та вугільної промисловості у навмисному блокуванні роботи українських шахт. "Рішення з вибухівкою по Дзержинську взагалі неадекватне. Шахти контролюються силами української армії. Тоді про які ризики йдеться? Так само можна заборонити і постачання зброї для армії - на тій самій підставі". Крім того, на думку громадського активіста, розслідування обставин закупівлі вугілля за кордоном дає привід запідозрити міністерство у корупційних схемах."

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

То шо, Кролик таки дятел?

 

 То шо там фсьо кролік контроліруєт ? Нє Москаль нє ??? Нє Кіхтенко ? Нє ??? Прям сам кролік , прям сам ? Бєз Продана даже ?

Link to comment
Share on other sites

 То шо там фсьо кролік контроліруєт ? Нє Москаль нє ??? Нє Кіхтенко ? Нє ??? Прям сам кролік , прям сам ? Бєз Продана даже ?

Кролик (кабмін) заборонив використовувати вибухівку. Цього достатньо, щоб (1) заморозити Україну взимку, (2) заголодоморити шахтарів зараз і (3) створити з них доббровольців для Донбабве.

 

"Ай да Кролик, ай да сукин син!" (с)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Друже модем, пояснюю. Мoскаль відповідає за всю область. Його обов`язок організовувати і оборону і наступ. А не розводити руками.

 

понятно :weep:  :lol2:

москаль-это луганская область, дзержинск - донецкая, хотя по ходу тебе похуй

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Вугільні шахти є і на Дніпропетровщині, Павлоград, є на Львівщині в Червонограді. Росії там  нема і ніколи не буде. Можуть дати той же мільйон тонн. Шахтарі без зарплати, на грані соціальний вибух а воно бігає, шукає де "бабло" через вугілля в собі в кишеню.. Не дятель, а ворог ...

Змінено користувачем rezm
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...