Перейти до змісту

Український виробник. Конкурентноздатний в Україні?


GAMER

Recommended Posts

хлопці та дівчата не маю бажання вам робить прикро.

 

Але 60% одягу та взуття шиють тута 30% з Китаю. 10% з фірмових фабрик брендів з Китаю.

Link to comment
Share on other sites

Робив минулого року ремонт квартири. Витратились нереально на купу усього від матеріалів до меблів і техніки. Чиє виробництво, дивилися в першу чергу: російське - ні за яких умов, українське - найбільш бажане. І що я вам скажу, якщо з відсіюванням усього російського ми справились на 5  змінусом (трапився один прокол, коли купили LG, а з часом з'ясувалось, що зборка таки російська). То з українським повний швах.

Ви ж пам'ятаєте який дурдом з цінами відбувався минулого року з цінами, коли гривня скаженно девальвувала. Ну, думаю, українське ж не буде дорожчати. Ага, щаз!!!

 

Пару прикладів.

1 приклад: обираю міжкімнатні двері. Дивлюся українські, бо там же і дерево українське, і виробництво, і дещо з фурнітури, і шпон і все таке. І що ж я бачу - українські двері подорожчали и коштують дорожче таких самих білоруських!!!! З яких, питається???? Починаю сперечатись з представником, що ж таке сталося, що ціну підняли навіть вище ніж курс. Кажуть, клей імпортний, лак щось іще. Ок, кажу, і яка доля утого всього усобівартості? Зрештою представник не захотів далі сперечатись і просто культурно послав. Типу хочеш бери, не хочеш -купляй дешевші білоруські. Мусив купляти білоруські, бо в мене був дуже обмежений бюджет, економив на усьому, де можна було.

 

2 приклад: Майже та сама історія була з вхідними дверями. Аналог українських та білоруських різниця десь вилазила у підсумку більше тисячі гривень не на користь українських. Зрештою, наші хлопці так старались, зробили мені знижки на всьому де лише можна було, то вже купив у них, українські. Хоча й все одно дорожче білоруських гривень на 400.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

хлопці та дівчата не маю бажання вам робить прикро.

 

Але 60% одягу та взуття шиють тута 30% з Китаю. 10% з фірмових фабрик брендів з Китаю.

Я навіть скажу більше, все що шиється в Україні, майже все з імпортних матеріалів (тканини, підошви, фурнітура, навіть нитки)

Link to comment
Share on other sites

А  я  днями  купила  звичайні  прості  контейнери  для  їжі.  Треба  було  мені  для  іншої  цілі,  отож  особливо  не  придивлялася.  Вже  вдома  побачила,  що  виготовлено  в Україні,  то  неймовірно  втішилася.  Симпатичні,  добре  фіксується  кришка  і  ціна  невисока -28 гнр. за  обєм  2.2 л.  Продуцент - Одеський  з-д.

Дрібничка,  а  було  приємно.

Колись  раділи,  якщо  щось  імпортне  вхопили,  тепер  радієш,  що  то  не  Китай,  Польща  чи  Туреччина.

 

Минулого  року  придбала  конверт  для  немовляти:  натуральна  овчина,  гарний  колір  і  ціна  300  з  чимось.

Не  соромно  було  подарувати.

 

Дуже  корисна  і  позитивна  ця  гілочка.  Прочитаєш  і  знатимеш,  що  таку  річ  можна  придбати  вітчизняну.

Тепер,  в  умовах  війни,  це особливо  актуально.

Link to comment
Share on other sites

пока у нас не вырастет поколение предпринимателей которые понимают именно понимают фразу, в гробу карманов нет, толку будет не много и Украинское будет слабо конкурентно.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...