Перейти до змісту

плц, ну где можно так наворовать?


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

масштабы иногда повергают в ступор

 

http://espreso.tv/news/2015/04/08/deputat_vid_bpp_zadeklaruvav_29_kvartyr_i_budynkiv_dokument

 

Депутат також володіє дев'ятьма земельними ділянками загальною площею 287 тис. 172,3 кв. м.

Окрім того, у власності депутата від Блоку Порошенка є вісім житлових будинків, три квартири, садовий будинок, гараж та інше нерухоме майно.

Сім'я політика володіє сімома земельними ділянками та двома будинками, має 15 квартир, чотири гаражі та інше нерухоме майно.

Link to comment
Share on other sites

Брати Богдан та Ярослав Дубневичі - одні із найпомітніших дійових осіб львівського бізнес-політичного середовища. Власники підприємств, нерухомості та медіа-ресурсів (...) У 1989 році брати Дубневичі відкривають перший кооператив з виготовлення дешевого взуття, який проіснував до 1992 року, коли зазнав краху внаслідок інфляції.  У 1993 році Богдан Дубневич отримав пропозицію очолити сільськогосподарське виробниче підприємство Львівське. Ярослав стає його помічником, відповідаючи за інвестиційний науковий і торговельний напрямки діяльності.   З 2003 році стає президентом: НВП Колійні технології, згодом перейменованого на корпорацію Колійні ремонтні технології.  З 2002 р. був депутатом Пустомитівської районної ради, де працював заступником голови бюджетного комітету.  У 2006 р. став депутатом Львівської обласної ради. Заступник голови фракції БЮТ, член постійної депутатської комісії з питань майна.  Закінчив Національний університет Львівська політехніка, де здобув кваліфікацію магістра з менеджменту за спеціальністю Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності та Дніпропетровський інститут залізничного транспорту ім. Академіка Лазаря на, де здобув ступінь магістра по спеціальності Облік і аудит.

 

Link to comment
Share on other sites

 

Дубневичі хочуть розширити свої мисливські угіддя на Львівщині на 3000 га

16 лютого 2015

Народні депутати від “Блоку Петра Порошенка” Ярослав та Богдан Дубневичі прагнуть збільшити мисливські угіддя на Львівщині на 2945 гектарів.

Про це стало відомо з проекту рішення Львівської облради та зауважень юридичного відділу до нього, які були оприлюднені на сайті ради 14 лютого 2015 року.

З документів випливає, що у 2008 році ТОВ “Мисливське господарство “Зубр” отримав 10700 га мисливських угідь у користування на 49 років. Однак тепер площу мисливських угідь, які є у користуванні “Зубра”, хочуть збільшити до майже 13 645 га.

http://lviv.nashigroshi.org/wp-content/uploads/2015/02/Map-Teritoria-955x1024.jpg

Площа нинішніх мисливських угідь Дубневичів – 10700 га (ілюстрація-карта з сайту МГ “Зубр”)

Щодо збільшення площі мисливських угідь ТОВ “МГ “Зубр” юридичний відділ обради надав негативний відгук. Зокрема, площа мисливських угідь, яку передають у користування, не може бути меншою за 3000 га. Натомість передати хочуть 2945 га. По-друге, законодавством не передбачено такої процедури як приєднання додаткової площі мисливських угідь.

Є також інші зауваження. Зокрема, відсутні погодження від органів місцевого самоврядування щодо надання у користування мисливських угідь, що розташовані на території сіл Старе Село та Будьків.

ТОВ “Мисливське господарство “Зубр” належить Тетяні та Наталії Дубневичам, дружинам братів Богдана і Ярослава Дубневичів.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Некрасивый пост.

Андрей, ну почему?

знаю многих, которые начинали бизнес в 90-х

небедные люди

но те,кто работал плюс-минус честно в предложенных условиях, даже на нефтегазе таких прибылей не имеют

Link to comment
Share on other sites

воноб кагбе і нічо, але чувак з 2002 року депутатствує у всяких радах.

Тобто - все нажите непосільним трудом до 2002? Ну, тоді ріспект і уважуха.

Чи як в анєкдоті - якось став депутатом - і отут фішка і поперла....
 

Link to comment
Share on other sites

Тут народ все время путает две принципиальные вещи! Депутат - и чиновник.

Депутатом может стать любой, богатый и бедный (ну, типа :))

И депутат может иметь заводы, пароходы и газеты - его народ выбирает. 

 

А вот если чиновник, ни минуты не работавший вне государства, вдруг рассекает на каене или имеет домик в шесть этажей - вот это уже вопрос...

Link to comment
Share on other sites

То  страшні  захланні  люди.  Ні,  щоб  на  ті  гроші  завод  побудувати,  хоч  мануфактуру  якусь, щоб  щось  робити,  людям  працю  дати.  Колишні  бютівці  і оцим  усе  сказано.  Як  їх  міг  притулити  Порошенко,  дивним  дивом  дивуюсь.  Ще  й  комітет  дали.  Щуку - в річку.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Чи як в анєкдоті - якось став депутатом - і отут фішка і поперла

 

Насколько я помню, от депутат не требуется не только расставаться с бизнесом, но и даже уходить с работы - если ты не народный депутат. так что тут ловить нечего. 
Давайте ловить чиновников. Или там некого тролить?!

Link to comment
Share on other sites

Насколько я помню, от депутат не требуется не только расставаться с бизнесом, но и даже уходить с работы - если ты не народный депутат. так что тут ловить нечего. 

Давайте ловить чиновников. Или там некого тролить?!

 

 

Та на жаль у нас тролити є кого і там, і в радах.

 

Чисто для цікавості - чи є дані по дєтупатам ? ІЗ серіі - коли у них почала бурно перти "фішка".

З чиновниками все тупо, дійсно.

Але депутацькі рішення , після/внаслідок яких ім починає чисто випадково "перти фішка" - це теж карупція і "мєрзость" (ц)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...