Перейти до змісту

Цукур: в мене 99% знайомих за минулий рік зненавиділи Україну


Euro

Recommended Posts

На Шустері сьогодні зам. командира Луганського батальйону "Торнадо" - Микола Цукур - висловив думку про неадекватну оцінку багатьма настроїв населення окупованих територій. Бо хтось сподівається у випадку звільнення окупованих територій на швидку нормалізацію. Та за його словами, навіть проукраїнські налаштовані люди, що виїзджали під час гарячої фази, а тепер повертаються в Луганськ, відчувають себе не потрібними Україні.

Інші бійці на програмі говорять також про великий відсоток проросійських настроїв у Харкові й Одесі. Але я не про блокаду фінансово-матеріальну і не про спадкову генетично-історичну залежність, а про додатково ще наведену за останній рік. У контрольованих нами великих містах з великим відсотком етнічних рускіх все ж таки є значна кількість патріотів плюс великий пакет українських електронних ЗМІ.

Зараз от боєць сказав, що в радіусі 20 км від їхнього пєрєдка діє лише російське і сепарівське ТБ. Жодного українського! І так по усій майже окупованій території. Та що там казати про окуповані, якщо у теперішньому адмінцентрі Луганської області кількість провідних українських ФМ-станцій проти минулого року скоротилася удвічи. Станцій з сучасним музичним контентом практично нема - а це теж важливо, чию кнопку тисне людина на відпочинку! Уявляєте, що ви десь в авто, на дачі, чи на природі, а в ефірі саме ригорадіо з совково-коцапською музикою?

 

Так от запитання до Пєті і Стеця - чи ви вкінець з глузду з'їхали, здавши десятки тисяч квадратних км НАШИХ територій ворожому агітпропу?! Там же народ шизіє від потоку інфи про ізвєргів-карателів.

Змінено користувачем Euro
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

ну то что в донецке и макеевке телевышки напрашиваются на диверсию - адекватные жители просят уже год

когда в марьинке был замес - повредили трансформатор если не ошибаюсь - пропало вещание порядка 10 каналов сепаров - всякие оплот тп, днр и прочее говно

звонили оттуда знакомые и в панике спрашивали что происходит в украине - типа у них телевещание пропало и они незнают что твориться

т.е. все новости черпали восновном из сепар-каналов

через сутки вещание восстановили

неужели сложно туда ебнуть чемнть чтобы уже не восстанавливалось?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...