Перейти до змісту

Мобилизаций больше не будет?


Andreas

Recommended Posts

 

Юристы, поправьте меня, если я не прав.
Поздравляю всех мобилизованных (хотя в законе много интересного по всем) 
Наши депутаНы из Верховной зРады приняли закон #3628, по которому государство НЕ компенсирует ЗП на предприятии, где работал человек до призова. Подпишет Петр Алексеевич и усё, приплыли, семьи будут выживать только на ЗП солдата.
Заходим сюда http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=57386 и читаем сравнительную таблицу. А вот тут можно посмотреть поимённый список пидарасовhttp://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5373

Было:
"Стаття 119. Гарантії для працівників на час виконання державних або громадських обов'язків 
За працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятими на військову службу за контрактом разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану на строк до закінчення особливого періоду або до дня фактичної демобілізації, зберіаються місце роботи, посада компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності фізичних осі підприємців, яких вони працювали на час призову. Виплата таких компенсацій із бюджету межах середнього заробітку проводиться за рахунок коштів Державного бюджету України порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України.
За працівниками, які були призвані під час мобілізації, на особливий період та які підлягають звільненню військової служби зв'язку оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу зв'язку прийняттям на військову службу за контрактом, але не більше ніж на строк укладеного контракту, зберігаються місце роботи, посада компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності фізичних осіб підприємців, яких вони працювали на час призову. Виплата таких компенсацій із бюджету межах середнього заробітку проводиться за рахунок коштів Державного бюджету України порядку, визначеному Кабінетом Міністрів України."

Стало:
" Стаття 119. Гарантії для працівників на час виконання державних або громадських обов'язків 
За працівниками, призваними на строкову військову службу, військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період або прийнятими на військову служб за контрактом разі виникнення кризової ситуації, що загрожує національній безпеці, оголошення рішення про проведення мобілізації та (або) введення воєнного стану на строк до закінчення особливого періоду або до дня фактичної демобілізації, зберігаютьс місце роботи, посада на підприємстві, установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності фізичних осіб - підприємців, яких вони працювали на час призов. Таким працівникам здійснюється виплата грошового забезпечення за рахунок коштів Державного бюджету України відповідно до Закону України «Про соціальний правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».
За працівниками, які були призвані під час мобілізації, на особливий період та які підлягають звільненню військової служби зв'язку оголошенням демобілізації, але продовжують військову службу зв'язку прийняттям на військову службу за контрактом, але не більше ніж на строк укладеного контркту, зберігаються місце роботи, посада на підприємстві, установі, організації, фермерському господарстві, сільськогосподарському виробничому кооперативі незалежно від підпорядкування та форми власності фізичних осіб - підприємців, яких вони працювли на час призову. Таким працівникам здійснюється виплата грошового забезпечення за рахунок коштів Державного бюджету України відповідно до Закону України «Про соціальний правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей».

 

Link to comment
Share on other sites

Еще бредовее.
В последнем варианте они среднюю зарплату оставили.

Но убрали про компенсацию из бюджета - получается, за счет работодателя.

 

Придурки.

Link to comment
Share on other sites

это не только мобилизованных, срочников возможно тоже коснется.

 

потому что по предыдущей редакции средняя з\п и за срочниками сохранялась, если их призывают в период мобилизации

у меня сын так получает.

 

а из бюджета и так ни кто не платил. там получилось, что предприятия платят, а потом им должны были из бюджета компенсировать.

но по факту ничего предприятиям не дали (мой работал на гос.предприятии)

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...