Перейти до змісту

007


лєса

Recommended Posts

 

 

Радник глави МВС, народний депутат Антон Геращенко заявив, що найближчим часом буде відновлюватися агентурна мережа, а підходи до роботи таємних агентів змінять.

 

"Ми зараз переглядаємо підхід до агентурної роботи. Якщо раніше на неї не звертали уваги, то нині це буде одним із пріоритетів", – сказав радник міністра.

 

За його словами, агентурна робота "буде відновлюватися, щоб знову вийти на високий рівень".

 

"Тому що саме завдяки роботі агентури :dirol: можна розкривати найскладніші злочини – ті, які були здійснені без свідків, за якими немає відеозапису, і дізнатися інформацію про які можна тільки із злочинного середовища", – сказав Геращенко.

 

 

тиресно, сколько всего создаеццо.

посмотрим результаты...  :glaza:

http://www.ukrinform.ua/rubric-politycs/1940188-u-mvs-vidnovlyat-mereju-taemnih-agentiv.html

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

пожалуй, ето тоже туд оставлю...   :fp1:

 

 

 

Керівництво Нової поліції України продовжує шукати шляхи підвищення довіри громадян до правоохоронних органів.
Про нову ініціативу повідомила помічниця Еки Згуладзе Anastacia Frank на своїй сторінці в Facebook.
"У Різдво завжди дуже сумно працювати і їхати кудись. Тому ми подумали про те, щоб провести невеличкий флешмоб на Різдво.
Патрульні, які у цей день працюватимуть на центральному вокзалі та в аеропорту одягнуть шапочки і бороди Діда Мороза і будуть вітати тих, хто приїжджає або від'їжджає підбадьорюючими мотиваційними фразами і роздавати мандарини", - написала Анастасія.

У поліції вважають, що таким чином похмурий день буде сповненим посмішками і оновлений правоохоронний орган стане ще ближчим і ціннішим для громадян своїх міст.
Наразі у флешмобі погодилися брати участь Львів, Одеса та Київ.
Нагадаємо, подібна акція проводилася в 2012 році в британському графстві Ланкашир.http://kiev-news.com/87638-na-rizdvo-ukraїnski-policejski-stanut-santa-klausami

*леса поехала навакзал за мандаринаме*

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...