Аквариус Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 У нас продаются бельгийские замороженные эклеры с заварным кремом. Волевым решением запретил жене покупать, бо остановиться не могу. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 (змінено) 10 копеек?! Где это такое?! В моем счастливом детстве, не пугайсо Змінено 12 лютого, 2016 користувачем Аквариус Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAR Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 У нас продаются бельгийские замороженные эклеры с заварным кремом. Волевым решением запретил жене покупать, бо остановиться не могу. Да, у вас там чистый разврат! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість shpylka Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 Чому ж це нудило? Навіщо їх переїдати? Мене от як раз щось перемкнуло, я зробив еклери (але у формі профітролів, бо заварне тісто накладав звичайною ложкою замість шприца) та наповнив їх масляним кремом. Діти ледь не побились Але споживаємо помірно: Загалом було 12шт, за 3 дні з дружиною з'їли 2 шт, решту дітям і ще залишки є. Делікатес...Треба заварний крем (це я так пошепки, без сентенцій). Тоді можна без такого стриму, зрештою і не вийде. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAR Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 В моем счастливом детстве, не пугайсо У нас есть такие , только уже не знаю сколько они могут стоить? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 і ПражськийJFYI: в Празі нема пражського торта!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 JFYI: в Празі нема пражського торта!!!Є. Але фіг його зна, як він зветься В кафе одного разу нам подали з кавою, та чомусь не запитали що воно було. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 Треба заварний крем (це я так пошепки, без сентенцій). Тоді можна без такого стриму, зрештою і не вийде.Моя бабуся завжди готувала з заварним, класно було, одне з її фірмових десертних блюд. Але мені завжди більш подобався масляний. А ще й жінка каже, що в мене смачніше, ну хіба я буду після цього рецепт міняти? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 У нас есть такие , только уже не знаю сколько они могут стоить? А здесь такого нет... В Перу, когда приезжаем, наслаждаемся чуррос https://www.youtube.com/watch?v=EjNlk-DGlX0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 Є. Але фіг його зна, як він зветься В кафе одного разу нам подали з кавою, та чомусь не запитали що воно було. Брауни? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 В Перу, когда приезжаем, наслаждаемся чурросОни пишут, что чурросы испанские, но в испании они совсем другие. Прикольные, но не шедевр. Такие как в Перу, не видел и не пробовал ни разу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 Брауни?Та не, брауни я знаю. А там как раз было правильно: коржи с прослойками и сверху шоколадная глазурь 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 Такие как в Перу, не видел и не пробовал ни разу. Те же пончики с кремом. В прошлом веке, когда я был впервые в Перу, дамы ели чуррос прикрываясь рукой Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 в моем детстве были наилюбимейшие буше и трубочки слоеные с заварным кремомбуше сейчас вааще не такие, трубочки иногда попадаются пончики с заварным кремом пекла подружкина мама, больше я таких не ела и не виделато, что сейчас (донаты или как и там...) и рядом не валялисьте были румяные, как из фритюра, но при этом не жирные совершенно и безумно вкусныеэхххх......ну кто бы тогда подсказал рецепт списать...Та не, брауни я знаю. А там как раз было правильно: коржи с прослойками и сверху шоколадная глазурьзахер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 Они пишут, что чурросы испанские, но в испании они совсем другие. Такие? http://www.elcorreo.com/noticias/201502/11/media/cortadas/chocolate--575x323.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 захер?Ну название я точно не вспомню, это уже бесполезно, но по виду очень-очень похоже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 @Аквариус, да, они самые Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 12 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 12 лютого, 2016 они самые Это они такими стали в последние годы, обиндустриалились, а в прошлом веке их не ленились делать ручками Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 13 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 13 лютого, 2016 А здесь такого нет... В Перу, когда приезжаем, наслаждаемся чуррос https://www.youtube.com/watch?v=EjNlk-DGlX0 в перу трес лечес! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 13 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 13 лютого, 2016 в перу трес лечес! Это по всей центральной и южной и сев. Америкам... Приторное месиво, не люблю... Флан или лече асада в Перу - это вещь! http://www.divas.pe/_files/attach/FLAN%20PORTADA.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAR Опубліковано 13 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 13 лютого, 2016 Это по всей центральной и южной и сев. Америкам... Приторное месиво, не люблю... Флан или лече асада в Перу - это вещь! http://www.divas.pe/_files/attach/FLAN%20PORTADA.jpgНе в ту ветку занесло((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ingvar Опубліковано 13 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 13 лютого, 2016 Чому ж це нудило? Навіщо їх переїдати? Мене от як раз щось перемкнуло, я зробив еклери (але у формі профітролів, бо заварне тісто накладав звичайною ложкою замість шприца) та наповнив їх масляним кремом. Діти ледь не побились Але споживаємо помірно: Загалом було 12шт, за 3 дні з дружиною з'їли 2 шт, решту дітям і ще залишки є. Делікатес...Меня когда-то стошнило от магазинного "наполеона".От домашнего подобного эффекта не было. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ingvar Опубліковано 13 лютого, 2016 Report Share Опубліковано 13 лютого, 2016 У нас продаются бельгийские замороженные эклеры с заварным кремом. Волевым решением запретил жене покупать, бо остановиться не могу. "бельгийские вафли" неплохая штука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts