Перейти до змісту

хде и кокая


лєса

Recommended Posts

максимальная скорость на дорогах Украины?

фсмысле - кокая наибольшая разрешённая скорость и хде

та дорога, на которой она разрешена?

 

(тырнет пишед, што бориспольская трасса розрешаед 130)

 

прошу доводы, подтверждения, слайды и сисьге   :nose3: 

Змінено користувачем лесица
Link to comment
Share on other sites

Понекоторым можно ехать 60, а по некоторым не более 20, хотя дороги это слишком громко сказано, скорей всего надо писать направления...

 

хозя, интересует макси мально разрешенная (не путать с допустимой)

в Украине. 

и пофик на коком участке дороги...

просто - кокой у нас максимум?

 

130 на Бориспільський екрани показували, колись.

 

 

угу.

отут фотко есть, 2011 года - http://autoportal.ua/articles/dorogi/28050.html

вот и интересуюсь, што есть на сегодня... 

Link to comment
Share on other sites

максимальная скорость на дорогах Украины?

 

(тырнет пишед, што бориспольская трасса розрешаед 130)

 

[/color] 

зачем тебе 130? Ты ш лапы сотрешь до фоста. Леси так быстро не бегаюд, разве до привязанные к машине.
Link to comment
Share on other sites

 

 


максимальная скорость на дорогах Украины?
http://monolith.in.ua/pdr-zagalni-polozhennya/

 

http://monolith.in.ua/wp-content/themes/monolith/images/need-dir/jakor.gif 12.1. Під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху водій повинен ураховувати дорожню обстановку, а також особливості вантажу, що перевозиться, і стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним.
Коментарі експерта
Вибір водієм безпечної швидкості руху транспортного засобу є основою створення безпечних умов руху цього транспортного засобу. Під час вибору безпечної швидкості руху на водія покладається відповідальність, яка зобов’язує його контролювати дорожню обстановку, особливості перевезення вантажів і пасажирів, а також справність транспортного засобу. Слід пам’ятати, що існує кілька видів обмеження швидкісного режиму руху транспортних засобів: встановлені максимальні швидкості руху та додаткові обмеження у швидкості під час руху.
Так, перший вид встановлює максимально допустимі швидкості руху на певних ділянках доріг або на територіях (населений пункт, дорога для автомобілів, автомагістраль тощо), а також для окремих категорій транспортних засобів (наведених у пунктах 12.4–12.7 даних Правил), рух з більшою швидкістю, ніж та, що встановлена, може спровокувати виникнення дорожньо-транспортної пригоди. Такий рух контролюється співробітниками Державтоінспекції МВС України, які в разі, якщо водій перевищив встановлену швидкість руху менш ніж на 20 км/год, можуть провести з ним бесіду про можливі наслідки, пов’язані з таким перевищенням, або у випадках, якщо водій перевищив швидкість більше ніж на 20 км/год (див. ст. 122 ч. 1 КУпАП), а також більше ніж на 50 км/год (див. ст. 122 ч. 3 КУпАП), можуть скласти протокол про адміністративне правопорушення.
Другий вид обмеження пов’язаний з небезпекою руху на окремих ділянках проїзної частини і найчастіше позначається спеціальними дорожніми знаками: 3.29 «Обмеження максимальної швидкості» і 3.31 «Зона обмеження максимальної швидкості». Перевищувати швидкості, зазначені на знаках, категорично заборонено Правилами дорожнього руху, тому тим самим Кодексом про адміністративні правопорушення (ст. 122 ч. 1) передбачені штрафні санкції за порушення вимог дорожніх знаків і дорожньої розмітки.

 

 

12.4. У населених пунктах рух транспортних засобів дозволяється із швидкістю не більше 60 км/год.

У населених пунктах організований інтенсивний дорожній рух, що вимагає підвищеної уваги до забезпечення безпеки на проїзній частині, тому в таких місцях на всіх ділянках доріг (крім житлових зон і територій підприємств) встановлено максимально допустиме обмеження швидкості руху в 60 км/год. Дане обмеження встановленої максимальної швидкості руху вводиться знаком 5.45 «Початок населеного пункту» і скасовується знаком 5.46 «Кінець населеного пункту».

Якщо початок населеного пункту позначений знаком 5.47, то порядок руху визначається вимогами пункту 12.6 цих Правил, а правила зупинки та стоянки в населеному пункті не діють.

 
12.5. У житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км/год.
 
 
12.6. Поза населеними пунктами на всіх дорогах та на дорогах, що проходять через населені пункти, позначені знаком 5.47, дозволяється рух із швидкістю: 


Коментарі експерта
Поза межами населених пунктів на дорогах для руху транспортних засобів встановлені інші максимальні швидкості руху, тому водії під час вибору безпечної швидкості руху зобов’язані враховувати низку факторів (масу транспортного засобу, його технічний стан, стан малюнка протектора шин, режими і умови руху), які безпосередньо впливають на дорожньо-транспортну обстановку.
а)автобусам (мікроавтобусам), що здійснюють перевезення організованих груп дітей, легковим автомобілям з причепом і мотоциклам – не більше 80 км/год (№876 від 01.10.2008);
Коментарі експерта
Транспортні засоби, зазначені в даному пункті Правил, є джерелом підвищеної небезпеки, що зобов’язує водіїв, які керують ними, дотримуватися низки запобіжних заходів під час руху в загальному потоці транспортних засобів, тому Правилами встановлене обмеження їхньої максимальної швидкості руху – 80 км/год.
б)транспортним засобам, якими керують водії із стажем до 2 років, – не більше 70 км/год;
Коментарі експерта
Водії, які закінчили курси водіння і мають стаж водіння менше 2 років, не володіють достатніми навичками керування транспортним засобом, тому для них встановлене обмеження максимальної швидкості руху транспортного засобу, не більше 70 км/год.
Слід зазначити, що знак обмеження максимальної швидкості руху «70 км/год» повинен бути встановлений ззаду ліворуч на механічному транспортному засобі, яким керує водій зі стажем до 2 років (див. п. 30.3 і) даних Правил), з метою інформування водіїв транспортних засобів, що наближаються ззаду, про недосвідченість водія. Перевищувати зазначену швидкість на знаку 3.29, встановленому ззаду ліворуч на механічному транспортному засобі, заборонено, навіть якщо за кермо сів водій, стаж якого більше 2 років.
в)вантажним автомобілям, що перевозять людей у кузові, та мопедам – не більше 60 км/год; (№1029 від 26.09.2011)
Коментарі експерта
Перевезення людей у кузові вантажного автомобіля заборонене, як виняток допускається перевезення осіб, які досягли 16-річного віку, якщо кузов обладнаний спеціальними місцями, тому для даної категорії транспортних засобів встановлене обмеження максимальної швидкості руху в 60 км/ год незалежно від кількості пасажирів, яких перевозять.
г)автобусам (за винятком мікроавтобусів) – не більше 90 км/год;
Коментарі експерта
Автобуси є засобами перевезення людей, які мають право відповідно до Конституції України на забезпечення власної безпеки, тому Правилами дорожнього руху встановлені обмеження максимальної швидкості руху автобусів – 90 км/год, незалежно від кількості пасажирів, яких перевозять.
Слід зазначити, що до автобусів належать транспортні засоби, які призначені для перевезення пасажирів у кількості більше 8 пасажирів. Транспортні засоби, які можуть перевозити від 9 до 16 пасажирів, називаються мікроавтобусами, на них поширюються загальні встановлені обмеження максимальної швидкості руху, викладені у п. 12.6 г).
ґ)іншим транспортним засобам: на автомобільній дорозі, що позначена дорожнім знаком 5.1 – не більше 130 км/год., на автомобільній дорозі з окремими проїзними частинами, що відокремлені одна від одної розділювальною смугою – не більше 110 км/год., на інших автомобільних дорогах – не більше 90 км/год (№395 від 22.04.2009).
http://monolith.in.ua/wp-content/themes/monolith/images/pdd-ukr/razdel_12/pdd-ukraine-punkt-12-6.jpg
Коментарі експерта
Під іншими транспортними засобами в даному пункті Правил дорожнього руху слід розуміти всі транспортні засоби, які не увійшли до переліку пункту Правил 12.6. а) – 12.6. г).
Слід зазначити, що на дорогах, позначених знаком 5.1 «Автомагістраль» або 5.3 «Дорога для автомобілів», мінімальна швидкість руху становить 40 км/год, тому зупинка і стоянка на узбіччі поза спеціальними місцями на цих дорогах заборонені.
Тракторам та іншим самохідним машинам і механізмам, а також гужовим візкам (саням) і велосипедам заборонений рух дорогами, позначеними знаком 5.1 «Автомагістраль» або 5.3 «Дорога для автомобілів».
Забороняється також рух пішоходів автомагістраллю і дорогою для автомобілів поза спеціальною доріжкою, позначеною знаками 4.13 «Доріжка для пішоходів»4.14 «Доріжка для пішоходів і велосипедистів» або 4.12 «Доріжка для велосипедистів».
http://monolith.in.ua/wp-content/themes/monolith/images/need-dir/jakor.gif 12.7. Під час буксирування швидкість не повинна перевищувати 50 км/год.
Коментарі експерта
Під час буксирування одного транспортного засобу іншим безпека дорожнього руху залежить від швидкості буксирування і методу буксирування, тому з метою забезпечення безпеки дорожнього руху встановлене обмеження максимальної швидкості руху під час буксирування – 50 км/год.
Враховуючи те, що на автомагістралі і дорозі для автомобілів буксирування не заборонене, треба думати, що на таких дорогах може здійснюватися буксирування одного транспортного засобу іншим зі швидкістю не нижче 40 км/год і не вище 50 км/год.
http://monolith.in.ua/wp-content/themes/monolith/images/need-dir/jakor.gif 12.8. На ділянках доріг, де створені дорожні умови, що дають можливість рухатися з більш високою швидкістю, за погодженим з Державтоінспекцією рішенням власників доріг або органів, яким передано право на утримання таких доріг, дозволена швидкість руху може бути збільшена шляхом встановлення відповідних дорожніх знаків (№395 від 22.04.2009).
Коментарі експерта
Збільшення дозволеної швидкості руху транспортних засобів не поширюється на транспортні засоби, які відповідно до технічної характеристики або внаслідок особливих вимог до них не мають права рухатися з більшою швидкістю. До таких транспортних засобів належать засоби, зазначені у пунктах 12.6. а) – 12.6. г), а також у пункті 12.7 цих Правил. Транспортні засоби, зазначені в даних пунктах Правил дорожнього руху, не мають права перешкоджати руху транспортних засобів, що рухаються з більшою швидкістю.

 

 

Link to comment
Share on other sites

@Nadin, вот давно щетаю, што нужно тебя зобанить...

да...

за флут... вот зочем столько флутить, есле ответа на ваприз 

сиравно нед?

 

 

зырь сюдой на фотко майже внизу странитсо, есле ведко не четала:

 

http://autoportal.ua/articles/dorogi/28050.html

Link to comment
Share on other sites

@Nadin, вот давно щетаю, што нужно тебя зобанить...

да...

за флут... вот зочем столько флутить, есле ответа на ваприз 

сиравно нед?

 

 

зырь сюдой на фотко майже внизу странитсо, есле ведко не четала:

 

http://autoportal.ua/articles/dorogi/28050.html

 

мась!

Она то же очень красивая!

Надин, да канешн....

Link to comment
Share on other sites

 

 


  зырь сюдой на фотко майже внизу странитсо, есле ведко не четала:   http://autoportal.ua...rogi/28050.html
это про которая самая последняя или такая что портал не смог увидеть нигде? 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...