Перейти до змісту

Минздрав предупреждает...


Гість paraskaa-W

Recommended Posts

Ну що ж, колеги. Наші побоювання виправдалися. Нам, Міністерство охорони здоров'я України, обрали Державного секретаря - людину, яка законом буде наділена величезними повноваженнями. Вона впливатиме на будь-які кадрові рішення не лише міністерства, а й усіх державних підприємств і керуватиме державними закупівлями.

Ми категорично не погоджуємось з результатами конкурсу і бачимо системні прорахунки у процедурі його проведення, яка є не досконалою та потребує ретельного доопрацювання.

За даними Моніторингова місія #ДоброЧесно, особа, яку сьогодні обрали на Держсекретаря МОЗ не може займати цю посаду через конфлікт інтересів, а її ім'я фігурує у корупційних схемах.

Ми не можемо працювати в одній команді з людьми, які скомпроментовані або корумповані. Ми безкомпромісні, бо йдеться про Держсекретаря МОЗ - міністерства, від якого залежить здоров'я кожного українця.

Це не #зрада, бо процес необхідних змін вже ініційовано на Урядовій нараді у понеділок, підтриманий сьогодні і ми переконані, що результатами стане більш зрозумілий, прозорий і чесний процес обрання гідних державних секретарів не лише для МОЗу!

Будемо вдячні за пристальну увагу суспільства до цього процесу та віримо, що не розчаруємо вас!

15403819_1828376307446928_70124444539847
 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Супрун подчеркнула, что победительница конкурса Наталья Шолойко, которая занимает должность заместителя директора по регистрации фармаконадзора государственного предприятия "Государственный экспертный центр", не может быть госсекретарем Минздрава из-за конфликта интересов. Кроме того, по данным мониторинговой миссии "ДоброЧесно", Шолойко является фигурантом корупционных схем. 
Больше читайте здесьhttp://zn.ua/POLITICS/minzdrav-osporit-rezultaty-konkursa-na-dolzhnost-gossekretarya-ministerstva-232547_.html

Link to comment
Share on other sites

Так чё идёт в отставку?

 

 

 

 


или что Супрун хотела своего госсекретаря протянуть..

 

Так почему бы нет? Она набирает кадры, она за всё отвечает, нормальный принцип, а так краёв потом не найти...

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...