Перейти до змісту

Нарешті адекватні поїхали у зону розмежування


Françoise

Recommended Posts

а не "обсєранци", щзо лише бухають у нічних клубах та з сепарами фестивалять

 

 

Ще у сутінках, о шостій ранку, виїхали на Донеччину з моїм колегою народним депутатом Андрієм Лопушанським. Разом з нами цього разу Надзвичайні і Повноважні Посли Республік Хорватія і Словенія Таміслав Відошевіч та Наташа Прах. Маємо спільно побувати в багатьох місцях на лінії розмежування, в сірій зоні, на мирній землі.

Програма поїздки досить щільна. Як при будь-якій іншій подібній поїздці. Матимемо чимало зустрічей з місцевими мешканцями, з тими, хто в перетинає лінію розмежування на КПВВ, з нашими воїнами на блокпостах та в окремих військових частинах, з керівництвом Маріуполя.

наша перша зустріч в селі Камар з місцевою владою та фермерами Великоновоселківського району. Приємно бачити нових молодих керівників . Є питання по реформі децентралізації , не вистачає інформації . необхідне сприяння й допомога наших європейських друзів щодо просвітництва . Передали книжки для молоді , вдячні @Олегу Наливайко ( ДКТРУкраїНи)
Фермери вимагають навести порядок з ринком землі . 
Віддали шану біля пам'ятнику загиблим в автобусі біля Волновахи

Наступна зупинка – Новотроїцьке. Пропускний пунк. Дізналися про обстановку у керівництва. Спілкувалися з донеччанами, які переміщаються з боку ДНР та з нашого.

 

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...